۲-۸-۱۳۸۸, ۰۷:۳۷ عصر
۷-۸-۱۳۸۸, ۰۶:۴۹ عصر
اگه كمك خواستي منم هستم ( به عنوان شاگرد كانسول )
۱۵-۸-۱۳۸۸, ۰۲:۳۹ عصر
حتما دوست عزیز . ممنون می شوم کمک کنید .
۱۵-۸-۱۳۸۸, ۰۲:۴۰ عصر
ممنون باش اما تو فروم كسي به من نگه شما همه بگيد تو
۲-۱۱-۱۳۸۸, ۰۱:۳۵ صبح
فكر كنم به زودي يكي از مشتريان اين تايپك خود من باشم :sleepy:
خب الان دو تا بازي رو سيستم نصب كردم كه تقريبا فعلا با هر دو مشكل دارم ... البته مشكل يكي به راحيت قابل حل هست و فقط از روي تنبلي دارم مطرح ميكنم
اول اينكه ميخواستم بدونم اينجا دوستان بازي Rogue Warrior رو انجام دادن ؟؟؟ من اين بازي رو نصب كردم , ولي به طرز عجيبي اين بازي براي من كند انجام ميشه ... اصلا نتوسنتم داخل مرحله اول اين بازي برم و بازي توي همون دمو ها و لودينگ هاي ابتدايي , وحشتناك گير ميكنه
سيستم كه چيزي كم نداره و dvd هاي بازي هم سالمه و برنامه هاي جانبي هم درسته ... به طور كلي خواستم بدونم كه چه روش هايي ميتونه داشته باشه ؟ نصب مجدد يا برنامه خاص يا غيره ...
و دوم اينكه سايلنت هيل{ HOME COMING} مرحله اول بايد چيكار كنم ؟
بايد رمز در رو پيدا كنم ولي نميدونم عكس مربوطه رو بايد چطوري با اشعه ايكس بخونم 
ممنون
خب الان دو تا بازي رو سيستم نصب كردم كه تقريبا فعلا با هر دو مشكل دارم ... البته مشكل يكي به راحيت قابل حل هست و فقط از روي تنبلي دارم مطرح ميكنم

اول اينكه ميخواستم بدونم اينجا دوستان بازي Rogue Warrior رو انجام دادن ؟؟؟ من اين بازي رو نصب كردم , ولي به طرز عجيبي اين بازي براي من كند انجام ميشه ... اصلا نتوسنتم داخل مرحله اول اين بازي برم و بازي توي همون دمو ها و لودينگ هاي ابتدايي , وحشتناك گير ميكنه
سيستم كه چيزي كم نداره و dvd هاي بازي هم سالمه و برنامه هاي جانبي هم درسته ... به طور كلي خواستم بدونم كه چه روش هايي ميتونه داشته باشه ؟ نصب مجدد يا برنامه خاص يا غيره ...و دوم اينكه سايلنت هيل{ HOME COMING} مرحله اول بايد چيكار كنم ؟
بايد رمز در رو پيدا كنم ولي نميدونم عكس مربوطه رو بايد چطوري با اشعه ايكس بخونم 
ممنون
۲۶-۱-۱۳۸۹, ۰۲:۱۶ عصر
با سلام.
یه مشکل داشتم در بازی وقتی مرحله اول جنرال 2رو رد میکنم یعنی میزنه we are victory بعد امار میاد دیگه کانتینیو نداره بری مرحله بعد دباره مرحله اولرو میاره.
میدونید مشکلش چیه؟!
مر30
یه مشکل داشتم در بازی وقتی مرحله اول جنرال 2رو رد میکنم یعنی میزنه we are victory بعد امار میاد دیگه کانتینیو نداره بری مرحله بعد دباره مرحله اولرو میاره.
میدونید مشکلش چیه؟!مر30
۷-۴-۱۳۸۹, ۰۷:۲۵ صبح
سلام.
من بازی جنرالز رو نصب کردم و قسمت Skirmish که وارد میشی بعد از 10-20 ثانیه همه چی منفجر میشه. چیکار کنم؟
من بازی جنرالز رو نصب کردم و قسمت Skirmish که وارد میشی بعد از 10-20 ثانیه همه چی منفجر میشه. چیکار کنم؟
۲۲-۴-۱۳۸۹, ۰۹:۴۱ صبح
سلام
خیلی ممنون از این که این تاپیک رو گذاشتید.
راستش من هرچی بازی میزارم این کامپیوتر من اجرا نمیکنه :dodgy:
خوب کامپیوترم فضای کافی برای بازی ها رو داره کارت گرافیک منم اینه 3D Graphics Series
کار نصب رو هم دقیقا انجام میدم اما نمیدونم مشکل کجاست :a (8):
خیلی ممنون از این که این تاپیک رو گذاشتید.
راستش من هرچی بازی میزارم این کامپیوتر من اجرا نمیکنه :dodgy:
خوب کامپیوترم فضای کافی برای بازی ها رو داره کارت گرافیک منم اینه 3D Graphics Series
کار نصب رو هم دقیقا انجام میدم اما نمیدونم مشکل کجاست :a (8):
۷-۶-۱۳۸۹, ۱۱:۲۲ عصر
سلام من بازي Assassins creed 2 نصب كردم ولي براي اجراي بازي بايد به اينترنت وصل باشم اگه كسي ميدونه كه چيكار بايد بكنم لطفا بگه
ممنون ميشم
ممنون ميشم

۷-۶-۱۳۸۹, ۱۱:۲۸ عصر
کسی نیست کمک کنه؟؟؟:a (8):
منم سیمز 2 رو نصبیدم اما ایتم های خونه سازیش کار نمیکنه
اونایی که میشه برد تو کالکشن رو وقتی بفرستم میتونم از لوازم خونه برم و ازشون استفاده کنم اما جای دیگه نه
منم سیمز 2 رو نصبیدم اما ایتم های خونه سازیش کار نمیکنه
اونایی که میشه برد تو کالکشن رو وقتی بفرستم میتونم از لوازم خونه برم و ازشون استفاده کنم اما جای دیگه نه