انجمن جنرال , General

نسخه کامل: سریال دلنواران (مرجع کامل سریال)
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
مصاحبه با ماهانی

دلنــــــــــــوازان

مهدی ماهانی
هنرمندان-مصطفي امامي- آقاي ماهاني لطفاً يك بيوگرافي از خودتون ارائه بدين و بگين چي شد كه به سمت بازيگري كشيده شدين؟

من متولد ارديبهشت 62 در ميدان هفت تير شهران هستم.تحصيلاتم را در رشته‌ي عمران ادامه دادم ولي بايد بگم من از دوره دبيرستان و راهنمايي به كار بازيگري خيلي علاقه داشتم و از همون موقع كار تئاتر ميكردم.

از اونجا كه پدر من فرهنگي بود و همكار آقاي قلي زاده و درويش بودن ، يك روز كه ما صرفاً براي ديدن آقاي قلي زاده رفته بوديم ، ايشون به من گفتند كه دوست داري بازيگر شوي؟ من هم گفتم: بله. اون موقع آقاي قلي زاده و درويش يك سريالي رو در دست كار داشتن به اسم (( سپيد جامگان)) ، كار آقاي درويش (سپيد جامگان) يك مجموعه‌اي 4 قسمتي بود كه به 4 سريال 13 قسمتي تقسيم مي‌شد.

من در اون كار در قسمت ((پسران آدم)) دستيار صحنه بودم.يك روز در حين كار متوجه شدم كه آقاي درويش دارن منو نگاه مي‌كنن. بعد از يه مدت آمدند پيش من و گفتن دوست داري بازي كني؟ من هم گـــفتم : بله. در ابتدا فكر كردم كه يك نقش سياهي لشكر است كه بايد كار كنم ولي وقتي تست گريم دادم متوجه شدم كه اين كار شش تا نقش اصلي دارد كه 5 تايش انتخاب شده بود و من براي ششمين نقش اصلي انتخاب شدم و اين اولين كار حرفه‌اي من بود كه متاسفانه نيمه تمام هم ماند.

آقاي ماهاني با توجه به اين چند تا كاري كه كرديد فكر مي‌كنيد مهدي ماهاني كجا شد مهدي ماهاني و ديده شد و حالا بياد و در كنار بازيگري مثل نيكي كريمي نقش اول بازي كنه؟

ببين ، من تا حالا به هر جايي رسيدم تازه فكر مي‌كنم رسيدم به صفر و مثل اينكه تازه مي‌خوام شروع به كار كنم و اون موقعي كه در سينما به عنوان يك بازيگر حرفه‌اي شناخته بشم و بتونم چند نقش رو خوب از آب در بيارم تازه فكر مي‌كنم كه ديده شدم.

http://f.imagehost.org/0545/19_copy.jpg

شما تا الان سه تا كار سينمايي كردين در سه ژانر مختلف ميشه در اين مورد هم يه توضيحي براي خوانندگان ما بديد؟

به نظر من ، يك بازيگر نبايد خودش رو محدود به يك طيف خاصي از نقش‌ها بكنه و يك بازيگر بايد قدرت اين رو داشته باشه كه در طيف‌ها و نقش‌هاي مختلف بازي كنه و ديده بشه و در ضمن اين رو هم بايد بگم كه من در جايگاهي نيستم كه انتخاب كنم و در جايگاهي هستم كه انتخاب مي‌شم و حالا مي‌تونم روي اين انتخاب شدن فكر كنم كه آيا اين كاررو بازي كنم يا نه؟

شما بعد از فيلم (( فرار بزرگ)) كه در تلويزيون ديده شدين ديگه كاري در تلويزيون نكرديد.آيا كاري به شما پيشنهاد نشد يا خودتون پيشنهادهاي تلويزيونيتون رو رد كردين؟

البته من بعد از ((فرار بزگ)) يك تله فيل داشتم به اسم ((يك فنجان چاي))‌كه هنوز پخش نشده و در كل به نظر من بازيگري در تلويزيون سخت تر از سينماست و شما بايد در يك قاب كوچك هر چه داريد به اجرا بگذاريد ولي در سينما شما مي‌تونين كلك بزنين و در مورد خودم هم اگر اگر پيشنهاد خوبي داشته باشم حتماً كار مي‌كنم.

http://media.farsnews.com/Media/8712/Ima...3_L600.jpg

خوب اين پيشنهاد خوب يعني چي؟

يعني پيشنهادي كه كارگردان خوب ، نويسنده خوب و فيلمنامه خوب داشته باشه.حتي اون شبكه‌اي كه قراره فيلم رو پخش كنه پربيننده باشه و خيلي عوامل ديگه كه همشون مي‌تونن در خوب بودن يك كار تاثير داشته باشن

راستش من آقاي اسدي رو خيلي وقت پيش مي‌شناختم و موقعي كه ايشون و گروهشون مي‌خواستن دنبال اين نقش بگردن همه متفق القول به اين نتيجه رسيده بودند كه اين نقش رو بايد بازيگري بازي كنه كه چهره نباشه.دقت كنيد چهره نباشه نه تازه كار چون بازيگري كه تازه كار و قاب دوربين رو نمي‌شناسه بعيد بتونه اين نقش رو در بياره.در مورد نتيجه‌اش هم بايد بگم ان شاء الله كار خوبي مي‌شه يعني مطمئنم كه كار خوبي ميشه چون آدمهاي بزرگي پشت اين كارند و اميدوارم كه كوتاهي‌هاي من رو هم بپوشن.

شما دوست دارين بيشتر وارد سينماي تجاري بشين يا هنري؟

ببين ، من الان توقعم از خودم رفته بالا ، چون در كار جديدي كه دارم مي‌كنم به اسم ((خيابان بيست و چهارم)) همه عوامل درجه 1 اند.از كارگردان گرفته تا ساير عوامل. مثلاً پارتنرهاي من در اين فيلم خانوم‌ها كريمي و خداداد و آقايان هاشمپور و گودرزي هستند و اين ها در آدم يك توقعي ايجاد مي‌كند كه يكم بيشتر حواسش به خودش باشه ولي در كل خودم خيلي دوست دارم كه هر دو سينما رو امتحان كنم و مزة آنها رو بچشم
مطالب خیلی خوبی بودن اگه بتونی ازاین سریال عکس بزاری خیلی خوب میشه
تصاویر سریال دلنوازان :

[تصویر:  53.jpg]

[تصویر:  71.jpg]
سریال دلنوازان

[تصویر:  41.jpg]

[تصویر:  317.jpg]
سریال دل نوازان

[تصویر:  ic20090609113524.jpg]

[تصویر:  untitled28.JPG]

[تصویر:  www_farspix_com_delnazan%20%284%29.jpg]
تصاویر تیتر شده ی هر کدوم از بازیگران سریال دلنوازان

شاهرخ استخری

(بهزاد)

[تصویر:  iractor_shahrokh_estakhri_1.jpg]

سمانه پاکدل

(مهتاب)

[تصویر:  7d348mwhrl08k5vvcofr.jpg]

[تصویر:  fxwtwxttqv82uvwr32z.jpg]
فریبا کوثری

(مادر بهزاد)

[تصویر:  souper_star_30nema_2_847.jpg]

سیاوش خیرابی

(رامین)

[تصویر:  3297272130_76b5ea9b95.jpg]
زهره ی فکور صبور

[تصویر:  454892_orig.jpg]

بازیگر نقش روشنک در دلنوازان

[تصویر:  www_farspix_com_delnazan%20%286%29.jpg]
شاهرخ استخری

[تصویر:  ni1.jpg]

[تصویر:  i3142_shestakhri.jpg]

[تصویر:  1m568lt8xx835o39il8t.jpg]
[تصویر:  dzcgnkqsfhocvq3nhzk4.jpg]

شاهرخ استخری» بازیگر نقش بهزاد در گفت‌وگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس درباره نقش‌های متفاوتی كه تا به حال ایفا كرده، گفت: من در فیلم تلویزیونی «تلخون» یك نقش منفی داشتم و ایفاگر نقش جوانی بودم كه جرم‌های بسیاری داشت اما در سریال «پریدخت»، نقش یك جوان 20 ساله سال 1334 را داشتم كه دانشجوی افسری بود. در «مثل هیچ‌كس» و «ماه عسل» نیز به طور كامل نقش مثبت داشتم و حتی نحوه گویش و بیانم نیز متفاوت بود و هیچ‌كدام از نقش‌هایم ربطی به دیگری ندارد.
وی افزود: ترجیح من این است كه در نقش‌های متفاوت بازی كنم كه رنگ‌آمیزی داشته باشند و بازیگر بتواند نقش را كمی متفاوت جلوه دهد تا كارهایش یكنواخت نشود.
وی در ادامه سخنان خود با بیان این كه ما در «دلنوازان» ابعاد مختلفی از شخصیت بهزاد را می‌بینیم، اظهار داشت: این خیلی خوب است كه یك نقش این قدر رنگ و لعاب داشته باشد و به طور قطع برای بازیگر نیز،‌ایفای نقش چنین شخصیتی دل‌پسندتر است.
استخری درباره این كه دلایل پذیرفتن نقش در یك سریال 50 قسمتی و برای اولین بار چه بوده، پاسخ داد: اول این كه من آن را نپذیرفتم، من را پذیرفتند! دوم این كه نگرانی مهمی كه در یك كار 50 قسمتی برای عوامل سازنده ایجاد می‌شود، این است كه كار برای مخاطب تكراری نشود و ما تلاش خود را كردیم كه این اتفاق رخ ندهد.
این بازیگر گفت: اینكه می‌گویم شخصیت بهزاد ابعاد مختلفی دارد، یكی از این ویژگی‌ها است و در بازی كردن هم، تلاش كردم تا بازی خود را تقسیم كنم به طوری كه مخاطب به طور متناوب بازی‌های خوبی از من در نقش بهزاد ببیند تا نقشم تكراری نشود. حضور در 50 قسمت یك سریال شوخی نیست. باید مراقب بود تا مخاطب خسته و دلسرد نشود و همه نگرانی‌های ما حول و حوش این محور بوده است.
بازیگر نقش «بهزاد» تصریح كرد: این كه چقدر شخصیت بهزاد خوب از كار درآمده را باید از مخاطبان و كارگردان بپرسید، ولی در خط داستان، ما كاملا مطابق آنچه از ما خواسته شده بود پیش رفته‌ایم. فقط در ابتدای كار فیلمنامه مدون در اختیار نداشتیم كه آن هم به مرور، به كار اضافه شد. در حقیقت آقای سهیلی‌زاده در دو ماه اول و در مرحله پیش تولید، آنچه را كه در ذهنش بود، با ما درمیان گذاشت و ما با این پیش زمینه جلو آمدیم.
وی در توضیح بیشتر در نحوه كارگردانی سهیلی‌زاده در «دلنوازان» گفت: سهیلی‌زاده فیلمنامه را روتوش می‌كند، سكانس‌هایی را كوتاه می‌كند و خیلی اصرار به اجرای مو به موی فیلمنامه ندارد بلكه حواسش به كل كار است. ما فقط حواس‌مان به نقش خودمان است و او مراقب یك دست شدن كلیت كار است.
استخری گفت: ایشان ما را محدود نكرده و نمی‌كند و نكاتی كه ارائه می‌دهد، همواره در بهبود كیفیت بازی و ایفای نقش به ما كمك می‌كند، ولی اینكه بخواهد دست ما را ببندد، این طور نبوده و خیلی خوش اخلاق و صبور است.
«شاهرخ استخری» با بیان این كه از اعتمادی كه به آقای سهیلی‌زاده داشته‌ام، خیلی راضی هستم،‌ درباره آینده كاریش و حضور در تئاتر و سینما نیز گفت: تئاتر برای هر بازیگری یك پیش‌نیاز است كه او را قدرتمند می‌كند. البته ترجیح من این است كه وقتی كارم را در تلویزیون شروع كرده‌ام، به جای مطلوبی برسم. البته كار خوب تئاتر را هم صد در صد قبول می‌كنم و حضور در سینما را هم، با یك شروع خوب دوست دارم و نمی‌خواهم بی‌گدار به آب بزنم. در واقع، حضور در كارهای خوب تلویزیونی را به بازی در فیلم‌های سینمایی ضعیف ترجیح می‌دهم و كارگردان و فیلمنامه هم برایم خیلی مهم هستند.
صفحه‌ها: 1 2
لینک مرجع