انجمن جنرال , General

نسخه کامل: كوروش كبير
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
اينجا درباره ي بزرگ مرد تاريخ ايران حرف ميزنيم يا به عبارت ديگر بزرگترين مرد جهان
نمیدونم از وصف این مرد بزرگ چه بگویم ولی واقعا انسانی با افکار بزرگ وشرافتمند و انسانی والامقام بود
یک طراحی از ایران قدیم در زمان کوروش کبیر
جالب بود ممنون
خواهش میکنم گلم
واقعا باید بگم عظمتی که در وجود این اسم هست انقدر بزرگ هست که من نیمیتوانم فقط با گفتن جملات مثبت شرح بدهم...
دوستان بهترین کار این هست که فقط به ظاهر قضیه تکیه نکنیم واقعا لازم هست که هر ایرانی این فرد را کاملا بشناسد...پس من خودم تلاش میکنم تا انشاالله اگر فرصت باشد هر مجموعه ای از کوروش کبیر در اینترنت و سایر سایت ها وجود دارد جمع اوری کرده و در اینجا قرار بدهم...از شما هم میخواهم که حتما این کار را انجام بدهید...
با تشکر از همه
:blush:
حتما....... واقعا نمیشود از این مرد توصیف به عمل آورد.ووووووو هر چه از او بدانیم باز کم است....:blush:
[تصویر:  Pasargad2.jpg]
[تصویر:  2yu0hzt.jpg]

پاسارگاد

كوروش بعد از اينكه پادشاه ايران شد مبادرت به ساختن اولين شهر نمونه كرد كه بعد شهرهاي ديگر ايران هم چنان در دوره سلطنت كوروش از روي آن شهر نمونه ساخته شد.
شهر نمونه ي مزبور كه اينك خرابه هايش نزديك قريه اي به اسم مشهد مرغاب در فارس است به اسم پازارگارد خوانده مي شد كه امروزه آن را پاسارگاد يا پازارگاد مي گويند.
خرابه هاي شهر پازارگاد امروزه دو كيلو متر و نيم طول و هفتصد متر و در بعضي نقاط هشتصد متر عرض دارد ;ولي اين خرابه ها بازمانده تمام شهر پازارگاد نيست بلكه فقط بازمانده كاخ سلطنتي مي باشدو شهر پازارگاد خيلي بيش از اين وسعت داشته است و تنها قسمت وسيع شهر به مناسبت اينكه با مصالح درجه يك و به خصوص سنگ ساخته نمي شد از بين رفته ;ولي خرابه هاي سلطنتي باقي مانده است.
از آن موقع تا روزي كه كوروش زنده بود چهل شهر را در ايران ساخت و اكثر شهرهاي بزرگ امروزي ايران از بناهاي كوروش است.
استرابون مي گويد:"وقتي ما وارد پاسارگاد (پازارگاد) شديم, دويست سال از ساختمان آن شهر از طرف كوروش گذشته بود;معهذا عمارات شهر طوري استحكام داشت كه پنداري بيش از چند سال از ساختمان آنها نگذشته است" و روايتي است كه بعضي از ساختمان هاي پازارگاد تا پايان دوره ي ساسانيان باقي بود.
اگر اشتباه نکنم رود کر هم از اسم کوروش و به احترام اون اول رود کوروش نام داشته که در گذر زمان تبدیل به کر شده
مگه میشه شما اشتباه هم کنی در تاریخBig Grin استاد...
در هر صورت از پایه گزاران تمدن ایران بوده و حتما میتونه اسم این رود رو داشته باشه...
راستی جاتون خالی امسال عید ما یک سر رفتیم تخت جمشید...البته برگشتیم به خاطر شلوغیBig Grin ولی به هیچ عنوان من خوشم نیومد...تا درست نزدیکی پلکان و کمی عفب تر چپ و راست جاده شده بود ماشین نیسان که گوجه یا خیار میفروشه یا مثلا طرف اومده بود یه صندوق یخ با نوشابه زمزم و خلاصه از ابتدای ورودی جاده تا انتها همین بود...من تا وانجا که میدونم نباید در نزدیکی اثار تاریخی اینطوری باشه...واقعا خنده دار بود...در ضمن موندم چرا اصلا هیچ گل و گیاهی نبود...حداقل درخت های کاج زمان رژیم قبلی یکم قشنگش کرده بود که البته اسفالت خراب این زیبایی رو هم گرفته بود...با دیدن چنین صحنه زیبایی پدر گرامی هم از ترافیک خستشده و برگشت شیرازBig Grin
راستی خیلی از مردم از توی اتوبان نمیدونستن دقیقا کدوم فرعی میشه تخت جمشید {مثل ما}یه بنده خدا با اسپری قرمز رو تابول کج نوشته بود تخت جمشید اینور !
اخیش دلم راحت شد...اینم توصیف من یا هر مسافر دیگه Sad
بعد میرن تا هزار کیلومتری سعدی و حافظ گل میکارن یا دیگه کار به جایی رسیده که ... 100 میلیارد تومان میرن پاساژ میخرن تا اضاف کن به ... !
دوستان اگر مطلب دارن بازم بزارن...
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
لینک مرجع