انجمن جنرال , General

نسخه کامل: عرض تسلیت ...
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
دوستان عزیز , همان طور که اطلاع دارید مدتی قبل مادر یکی از کاربران عزیز { کاربر سایان} به رحمت خدا رفتند و همین طور شاهد فوت ناگهانی یکی از کاربران {باران} بوده ایم ... ضمن عرض تسلیت مجدد به خانواده این عزیزان , لازم هست که با ناراحتی فراوان این خبر را هم ذکر کنم که ...

متاسفانه در هفته اخیر مادر گرامی کاربر freedman { رضا عزیز }به رحمت خدا رفتند...

حتما همه شما دوستان با رضا آشنایی دارید ... ایشون یکی از دوستان خوب من و همچنین سایر کاربران هست و تقریبا مدت طولانی میشه که در نت مشغول فعالیت میباشد , از کاربران بسیار فعال انجمن قبلی و همین طور این انجمن نیز بوده و تقریبا جز قدیمی ترین ها میباشد.

من از شنیدن این خبر بسیار ناراحت شدم و لازم دونستم که این تایپک را برای همدردی و عرض تسلیت ایجاد کنم و یک نکته رو هم یادآور بشوم که ما نه تنها در دوستی ها و خوبی ها با هم شریک هستیم , بلکه در غم و لحظات سخت نیز در کنار هم میباشیم...نمیتوانم با کلمات ناراحتی خودم رو ابراز کنم و فقط به همین مطالب گفته شده اکتفا میکنم.

رضا عزیز , برای شما از خداوند منان طلب صبر و برای عزیز از دست رفته شما طلب مغفرت میکنم.

با سپاس
تقریبا این روزها روزهای خوبی نبوده از روی ظاهر هم حتی میشه تشخیص داد اما گذشته

رضای عزیز من هم ارزوی صبوری برای شما و خانواده ی محترمت دارم و برای عزیز از دست رفتت که همیشه بالای سرت بوده طلب آمرزش دارم

سپاس
منم به نوبه ی خودم به آقا رضا(هر چند ایشون رو نمیشناسم)تسلیت میگم
امیدوارم خداوند به خانواده محترمشون صبر بده
:a (8)::a (8)::a (8)::a (8):
منم به رضای عزیز تسلیت میگم Sad
در ضمن رضا همون Jumong Choganim تو فروم قبلی بود :a (8):
رضای عزیز اینشاالله غم اخرت باشه
منم به خانواده ي همه اين دوستان عزيز تسليت ميگم
خدا رحمتشون کنه . منم تسلیت میگم.
واقعا ناراحت شدم
تسلیت می گم رضا جان!
منم به نوبه ی خودم تسلیت می گم و از خدا برای ایشان طلب رحمت و مغفرت دارمSad
غم از دست دادن مادر واقعا سخت است ...
تسلیت میگم آقا رضا...انشالله آخرین غمتون باشه و خدا بهتون صبر بده...
صفحه‌ها: 1 2 3
لینک مرجع