انجمن جنرال , General

نسخه کامل: Left 4 Dead Online
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
[تصویر:  tn_565_10.jpg]
[تصویر:  left-4-dead-20081117111541662_640w.jpg]
[تصویر:  61Left4Dead3.jpg]
نکاتی برای بازی با Hunter :

• همیشه سعی کنید از ارتفاعی دور و بلند بر روی Survivors بپرید تا Damage بیشتری بر آنها وارد سازید.
  • سعی کنید هدف را با دقت انتخاب کنید و پرش متناسبی داشته باشید.
  • همیشه سعی کنید هدفی تنها و دور از دیگر Survivors را انتخاب کنید.
  • اگر هدف شما نجات داده شد ، سعی کنید با پرشی بلند خود را از آنجا دور کنید.
  • اگر فرار ممکن نبود ، سعی کنید با چنگ زدن یا پرش دوباره بر روی یک Survivor امتیاز بیشتری کسب کنید.
  • جایی با ارتفاع و پنهان را برای پرش خود انتخاب کنید.
  • سعی کنید Survivor را غافلگیر کنید ، طوری نپرید که Survivor امکان جاخالی دادن یا Right Click کردن داشته باشد!
  • از پنهان شدن و پریدن در آتش دوری کنید.
  • در صورت امکان بهتر است با تیم خود هماهنگ عمل کنید ، زیرا هم امتیاز بیشتری کسب می کنید و هم بازمانده ها را بیچاره می کنید.
  • هدف هایی که جانشان کمتر است ، مخصوصا قرمز ها و آنهایی که چیزی نمانده نقش زمین شوند را انتخاب کنید.
  • سر و صدای زیادی نکنید ، زیرا Survivors به راحتی صدای Hunter را می شنوند و مکان او را تشخیص داده و حواس خود را جمع می کنند و امکان شکست شما و تیمتان بالا می رود .
  • و ...
هیج وقت در هنگام بازی با Survivors عقب نمانید ، زیرا هدفی لذت بخش برای Infected می شوید !
عاليه !!! كارت درسته كانسول ! من و مهدي در حال حاضر بازي هاي : Warcraft RPG * Warcraft TFT * Call Of Duty 4 Modern Warfare * Casual Games رو از Garena آنلاين پلي مي كنيم !
ID : -!-InF4©T-!- Lvl 39
UID : 1000433
Clan T-v-G
جي ال
Level شما 39 ـه ؟! چند صد ساعت پای کامپیوتر نشستید ؟ D:
خدا مي دونه البته دوستم مهدي لول 40 و خوردئي هست ! به اين علت كه من 3 تا آيدي ديگه هم دارم !‌
Mestery :
Rank : Clan Lord
Clan : Imba
Right Now It Should Be About LvL 50 , Hacked By Khazakhestani PPL & Selled !
WizarD_MiGhTy About LVL 28 : مجاني دادم به يكي از دوستام
Rank : Squad Leader
Clan : Ninja
lordmyth About LVL 20 مجاني دادم رفت ...
مرسی تشکر ممنون:heart:
صفحه‌ها: 1 2
لینک مرجع