me2
اما حیف مشکلات اخلاقی داره :icon8: نمیشه عکس و ... ازش گذاشت =)
يعني يه عکس درست درمونم نداره به ريختشو ببينيم؟
اصلا چيکار ههست؟
جوآن استفانی جرمانوتا (به انگلیسی: Joanne Stefani Germanotta) (زادهٔ ۲۰ مارس ۱۹۸۶)، که با نام حرفهای لیدی گاگا (به انگلیسی: Lady GaGa) شناخته میشود، یک خواننده، ترانهسرا و آهنگساز آمریکایی است، که بیشتر بهخاطر کار در سبک الکترونیکا شناخته شده است.
زندگی و حرفه
جرمانوتا از چهارسالگی پیانو را با گوشکردن فرا گرفت. او در نوجوانی نخستین ترانهاش را نوشت. از سال ۲۰۰۶ همکاری با راب فوساری، تهیه کننده موسیقی را آغاز کرد و چندین ترانه نوشت. در طی همکاری با فوساری هنگامی که او ترانه «Again, Again»را نوشت، نام حرفهای لیدی گاگا را برای خود برگزید که برگرفته از آهنگ ردیو گا-گا از گروه موسیقی کوئین بود.
![[تصویر: f7pohr3n2e3dylr9vsi.jpg]](http://up.patoghu.com/images/f7pohr3n2e3dylr9vsi.jpg)
(۱۴-۱۰-۱۳۸۸ ۱۱:۴۲ عصر)JONKI نوشته شده توسط: [ -> ]:heart:عاشقشم:heart:
سلام دوست عزیز ... به این انجمن خوش آمدید ... لطفا در قسمت معرفی کاربران خودتان را معرفی کنید :a (35): منتظر فعالیت های بیشتر از شما هستیم ...
راستی چرا دل شکسته ؟؟
(۱۵-۱۰-۱۳۸۸ ۰۱:۵۷ صبح)Lich King نوشته شده توسط: [ -> ]me2
اما حیف مشکلات اخلاقی داره :icon8: نمیشه عکس و ... ازش گذاشت =)
(۱۵-۱۰-۱۳۸۸ ۱۱:۱۹ صبح)ShahEsmail نوشته شده توسط: [ -> ]يعني يه عکس درست درمونم نداره به ريختشو ببينيم؟
اصلا چيکار ههست؟
البته این سبک در غرب شناخته شده هست و برای ما عجیبه

ولی در کل بسیاری از عکس های ایشون مناسب گذاشتن در انجمن نیست ... هر چند که خود من عکس های مناسب و معرفی رو قرار دادم...چنانچه مطلبی مناسب داشتید , قرار بدهید.
با سپاس
ای جانم....قربون لیدی خوشگلم بشم:a (35)::blush::heart::sleepy:

:_37_: من دیوونه لیدی گاگام.اسمم دلاست و 17 سالمه.سال سوم رشته تجربی و باعث افتخارمه که این اولین پستمه:sleepy:
سلام دوست عزيز و ممنون بابت معرفي:a (35): از حضور شما خيلي خوشحال هستم

راستي حتما در قسمت معرفي كاربران ,مجدد يك معرفي از خودتان قرار بدهيد.