جهت مشاهده جدیدترین اطلاعیه , به پست اخر مراجعه کنید
===================
با سلام خدمت همه كاربران عزيز
شايد اين روز ها به طور اتفاقي از سايت ديدن كرده باشيد ... سايت كمي دچار تغييرات شده و به عبارت ديگه بسيار شكل ساده تري به خود گرفته و بسياري از قسمت هاي اضافي حذف شده و حتي از يك قالب ساده تر هم استفاده شده ... موضوع سايت هم فقط و فقط پيرامون موضوعات مشخص شده هست و تلاش ميشه كه فقط منعكس كننده بخش فيلم و سريال انجمن باشد.
به طور كلي سايت تاثير خوبي در رتبه دامنه دارد و در واقع در آينده ميتوان استفاده زيادي از سايت برد { مثلا جهت گروه ترجمه و يا فروشگاه و يا اهميت دادن به قسمت هاي تخصصي فيلم و سريال انجمن}
لذا با توجه به شروع فعاليت مجدد سايت , شما كاربران عزيز رو دعوت به اجراي بند هاي زير و توجه بيشتر به برخي توضيحات ميكنم.
با سپاس
===================
جهت مشاهده جدیدترین اطلاعیه , به پست اخر مراجعه کنید
1.دعوت به گسترش فعاليت در سايت : از كاربران عزيز تقاضا ميشود حتما با ورود به انجمن , از سايت هم ديدن كنند و در واقع با اين كار خود به بالا رفتن آمار و رتبه سايت كمك كنند ... لذا حتما از شما دوست عزيز درخواست ميشود , از سايت به طور روزانه بازديد كنيد.
2.همكاري با سايت : شما دوست عزيز چنانچه مطلبي درباره مضوعات سايت داريد و يا دوست داريد كه سايت مطلب مورد نظر شما را به نام خودتان در سايت قراردهد { بهتر هست كه مطلب شما در انجمن وجود داشته باشد} ... از طريق ارسال خبر به ما اطلاع بدهيد ... گزينه ارسال خبر در منوي اصلي سايت موجود هست.
3. تبادل لينك با جنرال : يكي از فعاليت هاي سايت در زمينه تبادل لينك و تبليغات ميباشد ... از تمام دوستان و كاربران انجمن درخواست تبادل لينك دارم ... اين تبادل شامل تمام موضوعات ميشود { وبلاگ , انجمن , سايت ...} ... از طريق پيغام خصوصي با من هماهنگ كنيد تا تبادل صورت بگيرد ... لطفا درباره اين كار كوتاهي نكنيد و من از همه دعوت مكينم
حتي ميتوانيد به دوستان خودتان هم بگوييد.
به طور خلاصه :
اول وارد سايت شده و از طريق سايت به انجمن وارد شويد .
مطالب خودتان رو در ارتباط با موضوعات سايت با ما در ميان بگذاريد.
حتما و حتما ما را لينك كنيد و به وسيله پيغام خصوصي اطلاع دهيد.
با سلام لطفا چگونگی گذاشتن کلیپ و عکس در سایت رو برای من بفرستید با تشکر از مدیر سایت

سلام علی . ببین من از سایت دیدن کردم طبق گفته ی خودتم باید هر زور دیدن کنیم ، یه سوال داشتم . من دیدم تو سایت عضویت داره . خب این عضویت برا چیه میشه توضیح بدی؟؟
یعنی مثه بقیه سایت ها فقط مطالب رو میل میکنه ...؟؟
(۲۵-۴-۱۳۸۹ ۰۲:۳۶ صبح)ramkaL نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام لطفا چگونگی گذاشتن کلیپ و عکس در سایت رو برای من بفرستید با تشکر از مدیر سایت
با سلام ... منظورتون ارسال برای خود سایت هست یا همین انجمن ؟
اگر که منظورتون انجمن هست , برای کلیپ و عکس باید از قبل آدرس لینک اپلود رو داشته باشید که میتونید این کار رو در سایت های اپلود کننده انجام بدین و سپس آدرس گرفته شده از سایت اپلود رو در قسمت مربوطه وارد کنید , یعنی در همین قسمتی که مینویسد و در نوار ابزار بالا ... دو قسمت به نام درج لینک و درج تصویر وجود داره.
چنانچه تا الان دوستان به شما توضیح ندادن یا اینکه نیاز به توضیحات هست , پیغام خصوصی بدین تا من توضیح کامل بدم.
در ضمن راهنمای انجمن رواگر مطالعه کنید ... توضیحات کامل وجود داره
سپاس
(۲۵-۴-۱۳۸۹ ۱۲:۴۶ عصر)Angie نوشته شده توسط: [ -> ]سلام علی . ببین من از سایت دیدن کردم طبق گفته ی خودتم باید هر زور دیدن کنیم ، یه سوال داشتم . من دیدم تو سایت عضویت داره . خب این عضویت برا چیه میشه توضیح بدی؟؟
یعنی مثه بقیه سایت ها فقط مطالب رو میل میکنه ...؟؟
سلام ... 100 درصد کار خوبی میکنی که همیشه از سایت دیدن میکنی :blush: برای بالا بردن رتبه دامنه , این کار موثر هست.
قبلا برای ارسال نظر و استفاده از بسیاری بخش ها , نیاز به عضویت بود ... ولی الان از عضویت فقط برای ارسال ایمیل و ساختن یک نام کاربری استفاده میشه ... طبیعی هست که اگر شما یک نظر رو با نام کاربری ثبت کنی , بهرت هست و اینطوری شناخته شده میشید
در کل عضویت در سایت اختیاری هست و بیشتر امکانات جهت سهولت مهمان ها , بدون عضویت گذاشته شده :blush:
ممنون
اطلاعیه مهم :
سایت به طور کامل تغییر فعالیت میدهد و تمامی مطالب مرتبط با فیلم و سریال از سایت حذف میشود ... بنابراین تلاش میشود که از سایت به عنوان یک سردر و یا صفحه اختصاصی انجمن جنرال استفاده شود. ( منظور سایت جنرال هست و این اطلاعیه ارتباطی به انجمن ندارد )
علت اجرای این کار , خطر 100 درصد فیل+تر هست و از طرفی هم اهداف مورد نیاز از سایت به دست آمده و سایت طبق برنامه ریزی توانست جایگاه دامنه جنرال را ارتقا دهد ... بنابراین به علت اینکه انجمن جنرال و سایت بر روی یک دامنه هستند , محتوای سایت کاملا متحول میشود , تا امنیت انجمن و اهداف بدست آمده بیشتر حفظ شود (از لحاظ بحث فیل+تر)
لازم به ذکر هست که حذف محتوای سایت و تغییر نوع فعالیت , به هیچ عنوان به رتبه جنرال آسیب نمیزند و در واقع هیچ گونه ضرر وجود ندارد و یک بحث کاملا جدا نسبت به انجمن هست ... حتی میتوان گفت کاملا این کار باعث سود هم هست!!
در تلاش هستیم که تحولات را زودتر اعمال کنیم ... سپاس
علی جان میتونی برا فیلم و سریال به صورت جدا وبلاگ بزنی.