انجمن جنرال , General

نسخه کامل: مازیار فلاحی
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
خب مازیار فلاحی که یکی از خوش صدا ترین خواننده های کشورمونه و با قلب یخی مشهور شد رو باید بشناسید
این یه بیوگرافی ازش

مازیار فلاحی متولد 26 مهر ماه 1353 تهران.
وی نوازندگی گیتار را از سال 1368 آغاز نمود . در سال 1371 در رشته مهندسی صنایع وارد دانشگاه شد . همزمان در مرکز آموزشهای هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دوره کارگردانی سینما را در سال 1374 با رتبه عالی به پایان رسانید.
فیلم کوتاه مطرود حاصل اولین تجربه کارگردانی وی میباشد.
پس از آن در سال 1376 مجموعه داستانهای کوتاهش را تحت عنوان " کلاغ - پاییزکودکی " منتشر نمود.این کتاب ریشه قصه های ترانه های او شد... در سال 1380 به عضویت گروه کر دانشگاه تربیت مدرس به رهبری " الیپس مسیحی " درآمد .تئوری موسیقی ،سلفژ،ارکستراسیون و موسیقی مکتوب را نزد استادش حمیدرضا دیبازر به مدت 6 سال متوالی فرا گرفت.در همین حال به عضویت گروه کر بهمن به رهبری " مهدی قاسمی " در آمد .دروس آواز جمعی و تکنیکهای آواز رانزد " ناربه چولاکیان " و" شقایق الهیاری " گذراند گیتار کلاسیک را نزد سرکار خانم " فرزانه رجایی " و خانم " آیلین ارجمند " و نوازندگی پیانو را نزد " علیرضا حشمتی افشار " ادامه داد . در اسفند ماه 1376 به دعوت " قاسم جعفری " آهنگ ها و ترانه های فیلم" مجنون لیلی" را نوشت که آغاز فعالیت خوانندگی رسمی وی در عرصه سینما و موسیقی میباشد ...
از جمله کارهای دیگر وی میتوان به موارد زیر اشاره کرد :
ساخت موسیقی متن ، ترانه ها وخوانندگی فیلمهای دو را حل برای یک مساله (به سفارش یونیسف) ، مدرسه ای برای دیگران ، نبش قلب ، ققنوس (تلویزیون) ، تیتراژ سریال لحظه دیدار(شبکه جام جم ) ،
فیلمهای بدنبال خوشبختی،دلواپسی،بی ستاره،سر سپرده(هدایت فیلم) ،تیتراژ فیلم سینمایی دختران و سریال قلب یخی اشاره کرد موسیقی متن فیلم سینمایی پروانگی آخرین کار اوست. آلبوم " قلب یخی " اولین آلبوم رسمی موسیقی وی منتشر شد...
مازیار فلاحی به قلب یخی بر میگردد(از همین مجموعه 5)
مازيار فلاحي باز هم به عنوان خواننده قطعات داخلي و تيتراژ سريال «قلب يخي» به اين پروژه بازگشت.اين بازگشت در حالي بود که در سري دوم اين سريال «محسن يگانه» جايگزين اين خواننده شده بود ولي آثار يگانه و نارضايتي مخاطبان اين سريال از غيبت فلاحي باعث شد تا باز هم فلاحي به اين پروژه بازگردد تا محسن يگانه رقيب محبوبي را در کنار خود ببيند.
ادم برفی اولین قطعه ی مازیار فلاحی برای قلب یخی
بعد از انتشار خبر بازگشت مازیار فلاحی به قلب یخی. در یک روز بارانی به سراغ این خواننده رفتیم تا درباره این موضوع با وی صحبت کنیم. حاصل این ماجرا گفت‌وگوی خواندنی شده که در ادامه می‌خوانید:
چند روز پیش خبری در باره برگشت شما به قلب یخی در سایت موسیقی ما منتشر شد. شما این خبر را تایید می‌کنید؟
بله
سریال قلب یخی تاثیر زیادی در شهرت شما داشت. اما در حال حاضر فکر می‌کنید شما به قلب یخی کمک می‌کنید یا قلب یخی به شما؟
مهم این است که من به این سریال همیشه احساس مسئولیت می‌کنم و قلب یخی را خانه خودم می‌دانم و امیدوارم که بتونم جواب محبت‌های دوست‌داران این سریال و طرفداران خودم را بدهم.
فضا و موضوع آهنگ‌های جدیدی که قصد داری برای این سریال بسازی باز هم عاشقانه‌است؟
فضاهای موسیقی من همیشه عاشقانه‌ست. اما چون موسیقی فیلم هم می‌سازم شاید قطعه‌ای با حال هوای کمی متفاوت‌تر به این سریال بدهم.
با آقای لطیفی کارگردان ‌این سریال ویا تهیه‌کننده هم برای ساخت قطعات مشورت می‌کنید؟
کارهای آقای لطیفی برای من همیشه دوست داشتنی ست. اصولا با تآمل بین کارگردان. نویسنده و تهیه کننده ست که کارهای بهتری ارائه می‌شود.
در همکاری جدیدت با قلب یخی باز هم مانند سری اول در زمان کمی قطعات را می‌سازید و ارائه می‌کنید؟
در ساخت موسیقی فیلم مخصوصا برای سریالی که پخش هفتگی دارد معمولا فشار خیلی زیاد است. در فصل اول هم همین طور کار کردیم. گر چه همیشه فرصت کم بوده اما از نتیجه کار راضی بودم.
در فصل اول تعداد قطعات زیاد شد و نهایتا آلبوم قلب یخی نیز منتشر شد. آیا اینبار هم باید منتظر همچنین اتفاقی بود
نه فکر نمی‌کنم. اما به همراه تیم قلب یخی ایده‌های جدیدی داریم که فکر می‌کنم در موقع خودش اتفاق خوبی خواهد افتاد که به زودی شاهدش خواهید بود.
حرف پایانی؟
خوشحالم که به قولی که به حمید فرخ‌نژاد و نسرین مقانلو داده بودم توانستم عمل کنم و باعث افتخار من است که اولین ترانه جدیدم در قلب یخی روی تصویر حمید فرخ‌نژاد و خانم مقانلو قرار می‌گیرد.
عنوان اولین قطعه‌ای که در بازگست به این سریال ساخته‌اید چیست؟
قطعهٔ ست با عنوان آدم برفی. با شعر و ملودی از خودم.
حالا چرا آدم برفی؟
فکر می‌کنید آدم برفی اگه قلب داشت، قلبش چه شکلی می‌شد؛ قلب یخی (با خنده)
مازیار فلاحی و کنسرت در قزوین
22 و 23 ابان مازیار فلاحی در قزوین کنسرت میزاره که برای رزرو بلیط میتونید با شرکت اوای فروهر تماس بگیرید
خب کنسرت 16 و 18 شهریور یه موفقیت بزرگ برای مازیرا فلاحی بود که با وجود کسالت کنسرتو اجرا کرد و به عنوان اولین کنسرت مستقلش واقعا علالی بود و همه جا به اون شب شب عاشقی برج میلاد لقب دادن و متاسفانه گزارشی ازش رو پیدا نمیکنم ولی این یه گزارش از کنسرت 28 و 29 مهر
کنسرت مازیار فلاحی با استقبال فوق العاده هوادارانش در برج میلاد برگزار شد.
امشب سالن همایش های برج میلاد میزبان هواداران با احساس مازیار فلاحی بود،این کنسرت هم مانند کنسرت قبلی مازیار فلاحی حاشیه های جالبی داشت.
نوازندگان این کنسرت همگی از اعضای گروه آرپژ بودند که با بسیاری از خواننده های مطرح کشورمان همکاری می کنند.
یکی از جالبترین این حاشیه ها،پخش کلیپ پشت صحنه از کنسرت ماه گذشته،قبل از شروع کنسرت بود که این کلیپ با استقبال حاضرین مواجه شد.
در این کنسرت استاد مازیار فلاحی به همراه همسرش در سالن حضور داشت،استاد آذر توسط مازیار فلاحی معرفی شد و حضار به شدت وی را مورد تشویق خود قرار دادند.
روزبه نعمت الهی،احسان حق شناس و سیاوش خیرابی از مهمانان ویژه این کنسرت بودند.
در کنسرت امشب یک قطعه با تنظیم کاملا جدید اجرا شد،همچنین حمیدرضا نصرالهی(پرکاشن و ترانه سرا) و محسن افشار(سرپرست گروه و درام) هر یک به ترتیب یک قطعه بصورت تکنوازی اجرا کردند.

اعضای گروه آرپژ عبارتند از :
محسن افشار،سرپرست گروه و درام
حمیدرضا نصرالهی،پرکاشن
سعید علیرضایی،گیتاربیس
سعید بنازاده،گیتار
ایرج همدمی،کیبورد
مجید کاشانیان،کیبورد
شایان مجیدی،گیتار الکتیریک
انوشیروان تقوی،همخوان
خواننده عاشقانه ها و تولد بازی عاشقانه اش
کنسرت مازیار فلاحی ۲۸ و ۲۹ مهر در برج میلاد برگزار خواهد شد،این کنسرت به علت استقبال فوق العاده کنسرت شهریور ماه وی تمدید شد.امروز برای تهیه گزارش از تمرین کنسرت مازیار فلاحی که همراه با گروه آرپژ بود به استادیو تمرین رفتیم ولی با یک اتفاق ویژه مواجه شدیم.
۲۶ مهر ماه تولد مازیار فلاحی عزیز است،خواننده ای که فوق العاده احساسی است و اکثر قطعات او با استقبال مردم مواجه شده است.
در اواسط تمرین،مازیار فلاحی همراه با خشایار فلاحی(برادر مازیار) وارد استادیو شدند و بعد از گفتن تبریک توسط اعضای گروه آرپژ،جشن کوچکی برای تولد مازیار برگزار شد.
کنسرت مازیار فلاحی 26 و 27 ابان در کرج
و بالاخره اهنگ ادم برفی و 2 اهنگ جدید برای قلب یخی
لینک دانلود ادم برفی-مازیار فلاحی
حتما دانلودش کنین واقعا قشنگه
متن و ترجمه اهنگ پروانگی
it's time to be more wise
it's time to see the rain falling from the sky
it's time for me to kiss the earth again
it's time to let the life running through the roots again
hey you return
and everything will be better than before
this time you will open the door
Again and again you will be born،
And all sad pages from your life will be torn،
Hey you return،
Tomarrow you will be forced to wake-up،
And all your nightmares can finally come to stop،
They will be thousands and thousands of men،
In hormony they will pray، love and die again
اللهم لبیک............ لک لبیک
اللهم لبیک لا شریک لک لبیک

زمان آن فرا رسیده است که جور دیگر نگاه کنیم
و زمان آن فرا رسیده است که بارش باران را از آسمان بینیم
زمان آن برای من فرا رسیده است که به زمین سجده کنم
و بگذارم زندگی بسوی ریشه‌ها برود
دوباره بازگرد دوباره بازگرد
اینبار تو در را خواهی گشود
وهمه چیز بهتر از گذشته خواهد بود
تو، دوباره و دوباره متولد خواهی شد
و تمامی صفحات غمگین زندگی برگ برگ پاره خواهد شد
فردا دوباره تو را از خواب بیدار خواهند کرد
و سرانجام همه کابوسهای زندگی تو بپایان خواهد رسید
(آنجا) هزارن هزار نفراز آنان منتظر خواهند بود
و با آهنگی یکسان دعا می‌کنند، عشق می‌ورزند، می‌میرند و دوباره زنده می‌شوند
دوباره بازگرد دوباره بازگرد
لینک دانلود این اهنگ پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید

مازیار فلاحی- پروانگی
مازیار فلاحی اینبار از پروانگی میگوید
با پروانگی بارها دور کعبه طواف کردم

مازیار فلاحی خواننده خوش صدا و موفق این روزهای کشورمان اینبار با یک تیتراژ به زبان انگلیسی و عربی در فیلم پروانگی، آخرین ساخته قاسم جعفری که اکنون بروی پرده سینماهای کشور است، یکبار دیگر در عرصه موسیقی متن فیلم توانایی‌های خود را تحت عنوان آهنگسازو خواننده به معرض نمایش گذاشت.
این فیلم هم اکنون در کشورهای فرانسه, آلمان, ایتالیا و چند کشور آسیایی اکران شده است. مازیار فلاحی که فعالیت خود را در زمینه موسیقی متن با فیلم مجنون لیلی، یکی دیگر از ساخته‌های همین کارگردان شروع کرده بود، تا به اکنون اقدام به ساخت موسیقی متن چندین فیلم و ساخت چندین تیتراژ برای چند سریال یا فیلم نموده است که می‌توان به کارهای زیر اشاره کرد:...
ساخت موسیقی متن، ترانه‌ها وخوانندگی فیلم‌های دو را حل برای یک مساله (به سفارش یونیسف)، مدرسه‌ای برای دیگران، نبش قلب، ققنوس (تلویزیون)، تیتراژ سریال لحظه دیدار (شبکه جام جم)، فیلمهای بدنبال خوشبختی، دلواپسی، بی‌ستاره، سر سپرده، تیتراژ فیلم سینمایی دختران و همچنین سریال قلب یخی از کارهای گذشته این هنرمند است.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
لینک مرجع