انجمن جنرال , General

نسخه کامل: آیات پند آمیز قرآن کریم
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
به نام خداوند بخشنده مهربان .

و در جایی دیگر خداوند میفرماید :

سوره نساء آیه 149 .

[تصویر:  4_149.gif]

اگر نیکویی را آشکار یا پنهان دارید و از بدی های ( دیگران ) گذشت نمائید ( خداپسندانه است و ) خدا گذشت کننده و تواناست .
﴿ بسم الله الرحمن الرحیم ﴾

خداوند کریم در مورد مرگ حضرت عیسی در قرآن میفرماید .

سوره نساء آیه 157 :

[تصویر:  4_157.gif]

و این سخنان که : ما عیسی فرزند مریم ، پیامبر خدا را کشتیم ؛ در حالی که او را نکشتند و به دار نیاویختند ، بلکه امر بر آنها مشتبه شد ؛ و کسانی که در مورد او اختلاف ورزیدند ، خود از آن در تردید و بی اطلاع و پیرو گمان بودند ، و مسلماً عیسی را نکشتند .

و آیه :158

[تصویر:  4_158.gif]

بلکه خدا او را بسوی خویش فرابرد، و خدا فرادستی است فرزانه .

و آیه 159 :
[تصویر:  4_159.gif]

و تمامی اهل کتاب قبل از مرگ به عیسی ایمان میاورند و او روز رستاخیز ( بر صحنه باز خواست ) آنها گواه خواهد بود .

خداوند کریم در باب اینکه گروهی بر این باورند که عیسی پسر خدا است چنین میفرماید :

سوره نسا ء آیه 171 :
[تصویر:  4_171.gif]

ای اهل کتاب ، در دین خویش گزافه نگویید و در باره خدا جز به حق نگوئید ، عیسی مسیح فرزند مریم ، فقط پیامبر و مخلوق خداست که به مریم القا کرد و رحمتی است از جانب خدا ، پس به خدا و پیامبرانش ایمان آورید ، و به سه گانگی ( خدا ) که منظور ( پدر ، پسر ، روح القدس ) قائل نشوید؛ ( از این گفتار ) باز ایستید تا به سود شما باشد ؛ خدا معبودی است یگانه ، منزّه است از اینکه فرزندی داشته باشد ، هر چه در آسمانها و زمین است متعلّق به اوست ، و خدا به عنوان کارگزار کافی است .
﴿ به نام خداوند بخشنده مهربان ﴾

خداوند کریم در قرآن مجید ، سوره کهف آیه 100 تا 102 انسان را اینگونه سفارش فرموده .

سوره کهف آیه 100 تا 102 )
[تصویر:  18_100.gif]

و در آن روز ، دوزخ را آشکارا به انکار ورزان عرضه میکنیم .

[تصویر:  18_101.gif]
همانها که دیدگانشان از یاد من در پرده ( غفلت ) بود و قدرت شنیدن ( حرف حق ) را نداشتند .

[تصویر:  18_102.gif]
مگر انکارورزان پنداشته اند که ممکن است پاره ای از بندگان مرا ، به جای من کار ساز خود انتخاب کنند ، و از عذاب من در امان باشند ، دوزخ را به عنوان محل پذیرایی انکارورزان آماده کرده ایم .
( به نام خداوند بخشنده مهربان )

خداوند کریم در سوره انعام آیه 159 به پیغمبر خود حضرت محمّد میفرماید .
[تصویر:  6_159.gif]
ترجمه آیه :

ای پیامبر : مسلماً تو با آنها که دین خویش را دستخوش تفرقه کردند و گروه گروه شدند ، هیچ پیوند و بستگی نداری ، آنها کارشان با خداست و ( روز رستاخیز ) از رفتاری که داشتند ، آگاهشان خواهد ساخت .

خداوند کریم در باب اینکه گروهی بر این باورند که عیسی پسر خدا است چنین میفرماید :

سوره نسا ء آیه 171 :
[تصویر:  4_171.gif]

ای اهل کتاب ، در دین خویش گزافه نگویید و در باره خدا جز به حق نگوئید ، عیسی مسیح فرزند مریم ، فقط پیامبر و مخلوق خداست که به مریم القا کرد و رحمتی است از جانب خدا ، پس به خدا و پیامبرانش ایمان آورید ، و به سه گانگی ( خدا ) که منظور ( پدر ، پسر ، روح القدس ) قائل نشوید؛ ( از این گفتار ) باز ایستید تا به سود شما باشد ؛ خدا معبودی است یگانه ، منزّه است از اینکه فرزندی داشته باشد ، هر چه در آسمانها و زمین است متعلّق به اوست ، و خدا به عنوان کارگزار کافی است .
﴿ به نام خداوند بخشنده مهربان ﴾

خداوند کریم در قرآن مجید ، سوره کهف آیه 100 تا 102 انسان را اینگونه سفارش فرموده .

سوره کهف آیه 100 تا 102 )
[تصویر:  18_100.gif]چ
و در آن روز ، دوزخ را آشکارا به انکار ورزان عرضه میکنیم .

[تصویر:  18_101.gif]
همانها که دیدگانشان از یاد من در پرده ( غفلت ) بود و قدرت شنیدن ( حرف حق ) را نداشتند .

[تصویر:  18_102.gif]
مگر انکارورزان پنداشته اند که ممکن است پاره ای از بندگان مرا ، به جای من کار ساز خود انتخاب کنند ، و از عذاب من در امان باشند ، دوزخ را به عنوان محل پذیرایی انکارورزان آماده کرده ایم .
( به نام خداوند بخشنده مهربان )

خداوند کریم در سوره انعام آیه 159 به پیغمبر خود حضرت محمّد میفرماید .
[تصویر:  6_159.gif]

ترجمه آیه :

ای پیامبر : مسلماً تو با آنها که دین خویش را دستخوش تفرقه کردند و گروه گروه شدند ، هیچ پیوند و بستگی نداری ، آنها کارشان با خداست و ( روز رستاخیز ) از رفتاری که داشتند ، آگاهشان خواهد ساخت .
بسم الله الرّحمن الرّحیم

به نام خداوند بخشنده مهربان

« إِنَّ المُنافقینَ یُخادعونَ اللهَ وَ هُوَ خادِعُهُم وَ إِذا قامُوا إِلیَ الصَّلاةِ قامُوا کُسالی یُراؤنَ النّاسَ

وَلا یَذکُرونَ اللهَ الّا قَلیلاً »

همانا منافقان ، با خدا نیرنگ می کنند و حال آن که او با آنان نیرنگ خواهد کرد ، چون به

نماز می ایستند ، با کسالت می ایستند( و ) با مردم ، ریا می کنند و خدا را جز اندکی

یاد نمی کنند. ( سوره نساء، آیه 142)
صفحه‌ها: 1 2 3
لینک مرجع