از لحاظ نظامی نادر خوب برای ایران خیلی خوب بود.
اما در سال های اخر سلطنتش فشار زیادی رو بر مردم وارد میکرد.مامور های وصول مالیات در کل کشور این دستور را داشتند:"یا مالیات بیاورید یا سر" و هیچ مهم نبود که ایا در ان سال خشک سالی و بلایای طبیعی و بیماری و طاعون بوده باشد یا نه. و این گوشه ای از فشار های زیاد بر ملت ایران بود.
اما شخصا از اینکه نادر تونست بار دیگر ایران رو تو جهان بعد از یک دوره رکود دوباره سربلند کنه خوشم میاد./
من شنیده بودم اگه رضا شاه کشف حجاب نمیکرد یکی از بهترین وقدرتمند ترین پادشاهان ایران میشد
قدرتمندیش مرتیکه بوخوره تو سرش که با اون همه دبدبه کببه سه سوت تونستن از کشور بیرونش کنن و دو تا پارگان بزرگ اطراف تهران عملا فلج بود
خب ببین راه آهن ودانشگاه تاسیس کرده
راه آهن ودرست یادم نیست ولی دانشگاه بود
یکی ازبهترین شاه ها معرفی میشد ولید ر کل کوروش قدرتمندترین پادشاه ایران بوده وهست وخواهدبود ولی توی پیامبریش شک دارم
درايت و آباداني و پيشرفت از نظر شما يعني چي ؟؟ حرم سرا !!!!!!!! صفويان غير از اينكه به انگلستان باج ميدادند و حرم سرا مي ساختند و خواب بودند چه كاري ميكردند ؟؟؟ و به غير شعاع 10 كيلومتري دور خود هيچ جا رو نمي ديدنند !! كريم خان هم كه شبيه همينا بود يكم بهتر ... تازه اون نادر شاه رو ولي نعمت خود ميدونست و احترام زيادي به اون مي گذاشت !!! شما چه اندازه ازتاريخ سر در مياري

:

:_37_::icon8:
متاسفانه ابراز عقيده هاي نابخردانه اينجا هم موج ميزنه اگه اقايان اطلاعي از تاريخ ندارن نظر ندن چرا اصرار داريد كه توي همه چي دخالت كنين و همه چي رو به سياست آلوده كنين ؛ قبل از اسلام كه مشخصه ولي بعد ازاون اگر نادر نبود ايران فقط شامل تهران و چند استان اطرافش ميبود ...
اگر رضاخان نبود هنوز مردم بايد مثل عربها با شتر به اين طرف آن طرف ميرفتن ...
ول كن بابا الان باز يكي مياد دوباره ميگه .....
نادر شاه نه تنها قدرتمند ترین پادشاه ایران پس از اسلام بوده بلکه هفتیم حاکم قدرتمند قرن معاصر هم هست (اگر کسی قبول نداره بگه مدرک رو کنم

)
لینک مدرک من در ویکی پدیا
نادر شاه هفتیم پادشاه قدرتمند معاصر و شاه عباس دهمیم پادشاه معاصر هست
شاهان قدرتمند معاصر
تلم پادشاه
چنگیز خان مغول
سلطان سلیمان یکم
ملکه ویکتوریا
ناپلئون یکم (بناپارت)
اکبر شاه
پتر یکم (پتر بزرگ)
نادر شاه
فریدریش دوم
لوئی چهاردهم
شاه عباس یکم
فقط به نموداره های دیگه هم نگاه کنید اسم کوروش مقدس و داریوش اول در بالای جدول قدرتمندترین پادشاهان باستان به چشم می خوره:_37_:
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A8%D8%B...8%A7%D9%86