واقعا بحث کردن با شما بی فایده و خسته کننده هستش اصلا متوجه منظور نمیشید یا خودتون رو زدین به اون راه . مدعی العموم هم شدید . براتون مثال هم زدم که تو متون درسی هم نوشتن آقا نه آغا و علاقه شخصی من هم به خودم مربوط میشه .
من توضیحات تکمیلی در مورد دو تا از پستهای دوستان رو ایراد کردم اگه کسی دوست داشت درباره شون صحبت بکنه . من در مورد کریمخان خیلی اطلاعات ندارم خوشحال میشم دوستمون Tvdn بیشتر توضیح بدن یا هر کس دیگه ای که درمورد بی رحمی های کریمخان مطلع هست .
ببین من میگم اسماعیل صفوی بوده چون دلیل هم دارم قتل و عام مردم فقط به دلیل اینکه انان را به زور شیعه کنه در واقع اسماعیل صفویه و سلسله صفوی اصلا اریایی نبوده بلکه ترک بودن بعد هم حمله کرد به عراق و قبر ابوحنیفه امام اهل سنت تخریب کرد و از همان دوران دشمنی بین شیعه و سنی شروع شد اما اسماعیل صفوی فقط برای مردم بی دفاع شاخ و شونه می کشید در مقابل عثمانیها شکست و پا به فرار گذاشت حالا که عثمانی ها صلاح هم داشتندمشخص می کنه صفوی ها چقدر بدبخت و عقب مانده بودن که در جنگ با دشمن ابزار نداشتند سلسله صفویه انچنان ضعیف شد که افغانها که همیشه زیر سلطه و مورد هجوم بودند به ایران حمله کردند و حسین صفوی را از حکومت برکنار خودشان به مدت 10سال در ایران حکومت کردند
اسماعیل صفوی خونخوار ترین و سلسله صفوی حقیر ترین
(۲۷-۷-۱۳۸۹ ۰۶:۱۱ صبح)siamak_vivaz نوشته شده توسط: [ -> ]بدر مقابل عثمانیها شکست و پا به فرار گذاشت حالا که عثمانی ها صلاح هم داشتندمشخص می کنه صفوی ها چقدر بدبخت و عقب مانده بودن که در جنگ با دشمن ابزار نداشتند سلسله صفویه انچنان ضعیف شد که افغانها که همیشه زیر سلطه و مورد هجوم بودند به ایران حمله کردند و حسین صفوی را از حکومت برکنار خودشان به مدت 10سال در ایران حکومت کردند
جنگ چالدران یکی از حماسی ترین جنگ های ایرانیان بود.
طبق روایات هر سرباز عثمانی که میمرد 10 نفر جایش را میگرفتند اا سربازان ایرانی نه.
تعداد ایرانی ها درا ون جنگ بسیار کم بود.و دولت عثمانی بخاطر تسلط بر اروپا و استفاده از دانشمندان اروپایی مجهز به توپ و تفنگ بود و ایران نه.
این مباحث باید در نظر گرفته بشه.
ایران در اون جنگ اسیر نداد.یعنی همه تا پای جان ایستادگی کردند.
نقل قول: اسماعیل صفوی خونخوار ترین و سلسله صفوی حقیر ترین
سلسله ی صفوی حقیر ترین نبود موزی ترین بود
کاری کردن که الان نه میشه گفت بد بودن و نه میشه گفت خوب
کشت و کشتار هاشون واقعا فجیع بوده
ولی در عین حال به علم و هنر خیلی توجه کردن
من نمیگم حقیر ترین چون چنین سلسله ای حقیر نبوده
(۲۷-۷-۱۳۸۹ ۰۴:۱۱ عصر)Great NIMA نوشته شده توسط: [ -> ] (۲۷-۷-۱۳۸۹ ۰۶:۱۱ صبح)siamak_vivaz نوشته شده توسط: [ -> ]بدر مقابل عثمانیها شکست و پا به فرار گذاشت حالا که عثمانی ها صلاح هم داشتندمشخص می کنه صفوی ها چقدر بدبخت و عقب مانده بودن که در جنگ با دشمن ابزار نداشتند سلسله صفویه انچنان ضعیف شد که افغانها که همیشه زیر سلطه و مورد هجوم بودند به ایران حمله کردند و حسین صفوی را از حکومت برکنار خودشان به مدت 10سال در ایران حکومت کردند
جنگ چالدران یکی از حماسی ترین جنگ های ایرانیان بود.
طبق روایات هر سرباز عثمانی که میمرد 10 نفر جایش را میگرفتند اا سربازان ایرانی نه.
تعداد ایرانی ها درا ون جنگ بسیار کم بود.و دولت عثمانی بخاطر تسلط بر اروپا و استفاده از دانشمندان اروپایی مجهز به توپ و تفنگ بود و ایران نه.
این مباحث باید در نظر گرفته بشه.
ایران در اون جنگ اسیر نداد.یعنی همه تا پای جان ایستادگی کردند.
جنگ چالدران بله و ایرانی ها حماسه ساز شدند اما نه اسماعیل صفوی و سلسله صفوی در طول تاریخ شاهان بی کفایت زیادی بودندکه نتوانستند عملکرد مثبتی داشته باشنداما رفتار شاهان و فرماندهان ربطی به مردم و رعیت نداره
(۲۷-۷-۱۳۸۹ ۰۴:۲۰ عصر)maryam21 نوشته شده توسط: [ -> ][quote]/quote]
سلسله ی صفوی حقیر ترین نبود موزی ترین بود
کاری کردن که الان نه میشه گفت بد بودن و نه میشه گفت خوب
کشت و کشتار هاشون واقعا فجیع بوده
ولی در عین حال به علم و هنر خیلی توجه کردن
من نمیگم حقیر ترین چون چنین سلسله ای حقیر نبوده
باشما تا حدودی موافقم این که به علم و هنر توجه کرد شاید نکته مثبتی باشد اما فراموش نکنیم ایران و ایرانی همیشه دارای هنر و فرهنگ بوده حالا در بعضی از ادوار تاریخ به دلیل نوع سیاستهای حاکم بر جامعه کمتر شکوفایی شده است
بچه ها این بحثا باعث دلخوری و دعوا میشه!! بس نیست؟!؟!
رضا خان میرپنج از آقا محمد خان قاجار هم بدتر بود