انجمن جنرال , General

نسخه کامل: نقد و بررسی گوشی موبایل
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
Apple iPhone 3G
از لحاظ ظاهری این گوشی تفاوت چندانی با برادر بزرگ تر خود ( Apple iPhone ) ندارد ولی یک نکته مهم در مورد ورژن جدید گوشی iPhone رنگ سفید و جذاب آن هست . همانطور که از اسم آن
( Apple iPhone 3G ) مشخص است ، این گوشی بر خلاف آیفون قبلی از شبکه های نسل سوم پشتیبانی میکند که شاید خوشحال کننده ترین خبر برای طرفداران شرکت Apple باشد . که وجود 3G در آن سبب بهره مندی از امکانات پر سرعت اینترنتی هست که مسلما با صفحه نمایش فوق العاده و با کیفییت 3.5 اینچی خود و با توجه به رابط کاربری بسیار زیبا می تواند باعث لذت بردن از هر چیز از جمله اینترنت پر سرعت شود .

مشخصات این گوشی به این ترتیب میباشد :

- وضعیت گوشی : بزودی در بازار
- تاریخ معرفی : ماه ژوئن سال 2008
- وزن : 133 گرم
- سیستم عامل : نوع Mac OS X v10.4.10
- سایز (میلی متر) : طول : 115.5 عرض : 62.1 ضخامت : 15.3
- رنگ بندی گوشی : مشکی - سفید
- مشخصات صفحه نمایش نوع : TFT با قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ
- ابعاد تصویر : 320x 480 پیکسل
- صفحه نمایش لمسی
- دوربین 2 مگاپیکسلی با قابلیت بزرگنمایی , دارا نبودن فلش , دارا نبودن قابلیت فیلم برداری , ابعاد عكس : 1600x1200 پیکسل
- مشخصات پخش كننده موزیك نوع : iPod audio/video player
- قابلیت پخش: AAC, MP3, MP3
- حافظه گوشی: عرضه شده در 2 ظرفیت 4 گیگابایت و 8 گیگابایت
- دارا نبودن کارت حافظه جانبی
- دارای پردازنده 620 مگاهرتزی
- ابزار ارتباطی گوشی پورت: USB
- مجهز به : بلوتوث , GPRS , EDGE و از همه مهمتر مجهز به 3G
- Wireless LAN : Wi-Fi 802.11b/g
- مجهز به : ویبره , آیفون , سیستم ضبط صدا , قابلیت نمایش Pdf ، HTML
- دارا نبودن : منشی تلفنی , سیستم شماره گیری با صوت , فرمان صوتی , رادیو , چراغ قوه , فن آوری Push to talk , مكالمه تصویری , قابلیت نمایش فایل های آفیس ، مرورگر اينترنت WAP ، xHTML ، تايپ هوشمند T9
- مشخصات باتری نوع: Standard battery, Li-Ion
- زمان مكالمه مداوم : 10 ساعت
- زمان آماده به كار : 300 ساعت

کلا appleگوشی های خوب ولی گرونی داره...دختر خاله من یکی داشت فکر کنم 60 بار افتاد تو دریا تو آب گم شد ولی باز کار میکرد!Undecided
خب این گوشی که گفتین واقعا خوصوصیات خوبی داره و کار با اون هم تخصص نسبی میخواد
با توجه به اماری که گرفته شده 30 درصد از کاربران گوشی های ایفون در دنیا توانایی استفاده از اون رو ندارند و که 7 درصد فقط به عنوان نماد و تظاهر به دشاتن گوشی اون رو خریداری میکنن و 23 درصد دیگر هم به عنوان گوشی ابتدایی و اولین گوشی خود و به عنوان این که بعدا کار با اون رو یادگیری میکنن خریداری میکنن
خیلی ممنون سونگ جان
من جز اون 30 درصد نیستم ایشالا!:dodgy:
در کل گوشی خریدن برای تظاهر به نظر من خیلی غلطه وبایاسی موافقم ادم اگه همش بخواد گوشی عوض کنه مثل خواهر من گوشی خیلی گرون نگیره بهتره چون مثلا ماه دیگه باز یه گوشی میتونی بخری
البته اون قیمت خیلی هم بد نبود ولی اگه یه کم وایسی خیلی بهتر میشه!
نه بابا اردلان جان تو اطلاعاتت خیلی خوبهRolleyes
اونایی جز اون 30 درصدن که هیچ چیز از این گوشی جز روشن کردنش و تظاهر کردنش بلد نباشن
در مورد قیمت:
همیشه هر گوشی بین یک زمانی به ارزانی پا میذاره و این گوشی هم مثل همه ی اونها هست و روزی ارزون خواهد شد
ممنون
سلام میشه مطلب درباره ی nokia 5530 بگذارید
ممنون میشم از این کار:_41_::blush::_37_::_37_::_37_::_37_::a (35)::a (35):
:a (35)::a (35)::0041::0041:
سلام در مورد w595اطلاعتی دارید؟88:pinkglassesf::pinkglassesf:
سلام من میخوام یه گوشی جی پی اس دار توپ بخرم وای فایم داشته باشه صدا ضبط کنه انتن دهیشم قوی باشه لطفا منو راهنمایی کنیدA (16)
صفحه‌ها: 1 2
لینک مرجع