انجمن جنرال , General

نسخه کامل: راز تم های پنهان ویندوز7
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
جالب است بدانید تعدادی تم مربوط به مناطق مختلف دنیا همراه با عکسهایی بسیار زیبا در ویندوز ۷ وجود دارد که از چشم کاربران پنهان مانده.هنگام نصب ویندوز ۷ با انتخاب زبان و تنظیمات منطقه ای ایالات متحده تنها تم های مربوط به این منطقه نشان داده می شود.این در حالیست که ۴ تم دیگر نیز وجود دارد که از چشم شما پنهان مانده.

دسترسی به این تم ها در صورتی که شما بدانید کجا می توان انها را پیدا کرد بسیار اسان است.این تم ها در شاخه C:\Windows\Globalization\MCT وجود دارند که به شکل فوق العاده ای مخفی می باشد.برای دسترسی به این شاخه کافیست وارد my computer شوید و ادرس C:\Windows\Globalization\MCT را در نوار ادرس وارد کنید و دکمه اینتر را فسار دهید.

با وارد شدن به پوشه MCT شما ۵ پوشه را مشاهده می کنید که هر یک شامل تم مربوط به منطقه خاصی از جمله کانادا و استرالیا می باشند.برای دسترسی به این تم ها کافیست وارد هر یک از پوشه ها شده و وارد پوشه Theme شوید و روی تم کلیک کنید تا فعال شود.GraduatedGraduatedGraduatedGraduated
مال من پوشه MCT رو نداره . بجاش یه پوشه ای به نام ELS هست .
تم مشکی برای ویندوز سون Light Black Seven Theme For Windows 7

[تصویر:  Light-Black-Seven-Theme-For-Windows-7.jpg]

ویندوز سون دارای امکانات و قابلیت های بیشتری نسبت به نسخه های قبل ویندوز است. در ویندوز 7 مایکروسافت شاهد اضافه شدن بخش های جدیدی هستم که یکی از این قسمت ها، بخش تم های ویندوز است که کاربر می تواند طبق سلیقه خود تم جدید را برای محیط کاربری ویندوز انتخاب کرده و یا رنگ آن را تغییر دهد. در این قسمت از سایت میهن دانلود یک Theme زیبا برای ویندوز 7 در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم. نام این تم مشکی Light Black Seven Theme می باشد که می توانید با انتخاب آن در ویندوز 7 به عنوان تم جدید از آن استفاده کنید.

Download دانلود
براي منم ‏پوشه ‏MCT رو نداره!‏
خوب برای منم نداره
به هرحال ممنون جالب بود
مال من نداشت ولي وقتي تو پوشه ي Globalization سرچش كردم پيدا شد خيلي جالب بود مال هر كشور متفاوت بود8888888
ممنووووووووووووووووووووووووووووووووووووون
مال من کلا از بیخGlobalizationنداشتتتتتتتتتتتتتت.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:dodgy::dodgy::do​dgy::dodgy:
A (52)A (52)A (52)A (52)A (52)A (52)A (52)
لینک مرجع