انجمن جنرال , General

نسخه کامل: اخبار و اطلاعیه انجمن
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
اخبار و اطلاعیه انجمن

در این قسمت اخبار و اطلاعیه های انجمن به این شکل نمایش داده میشود ...

1.اخرین اخبار فنی انجمن
2.اخرین اخبار مربوط به تغییرات انجمن
3.اخرین اخبار مربوط به مسائل مهم انجمن
4.اطلاعیه های مختلف انجمن ... شامل نظر سنجی و درخواست ها و نکته ها و پیغام های عمومی و غیره ...

لطفا همیشه با این تایپک در ارتباط باشید و نکات گفته شده در این تایپک را اجرا کنید.
=
با تشکر
اطلاعیه

جهت استفاده بهتر از انجمن و همچنین بهتر شدن کیفیت انجمن به موارد زیر دقت کنید...

1. بهبود سرعت انجمن و روش های ارائه شده

از اواتار های سنگین وزن و خصوصا استفاده از امضایی که شامل چندیدن عکس بوده خود داری کنید...تصاویر امضا باید کوچک بوده و بسیار کم حجم و نباید اندازه تصویر باعث به هم خوردن سایز پست و اندازه صفحات تایپک ها شود ... لطفا دقت کنید هر چه اواتار و امضا شما مناسب و کم حجم باشد به نفع خودتان و سایر کاربران هست و در اصل برای بهبود انجمن میباشد...در صورت برخورد با اواتار و امضا خلاف قانون بلافاصله برخورد میشود.

تنها از پیوست عکس برای شرایط لازم و فوری و تصاویر کم حجم استفاده کنید ... تلاش کنید که عکس خود را در اپلود کننده ها اپلود کنید ... هرگز از تصاویری که دارای حجم بالا یا اندازه خارج از صفحه هستند استفاده نکیند ... لطفا اگر قصد گذاشتن چندیدن تصویر دارید دقت کنید که تصاویر را دریک پست ارائه دهید و تنها چند تصویر برای نمونه که کم حجم هست ارائه کنید و بقیه تصاویر را به صورت ادرس قید کنید ... اجرای این کار باعث لود سریع صفحات و پر نشدن فضای انجمن و همچنین به نفع کاربران انجمن هست.

چنانچه سرعت انجمن پایین هست و یا شما قصد دارید با سرعت بالا چندین تایپک رو مورد بررسی قرار بدهید ...از گزینه آرشیو که در نوار ابزار پایین انجمن هست استفاده کنید ... شما بوسیله آرشیو میتوانید در مدت زمان کوتاه و با صرفه جویی وقت و سرعت بالا به مطالب گذشته و مورد نظر خود دسترسی پیدا کنید...به آرشیو رفته و با این قسمت بیشتر آشنا بشوید.

بهتر هست که شما از مرورگر های مناسب برای ورود به انجمن استفاده کنید...مرورگر هایی چون اینترنت اکسپلور مناسب برای استفاده از این انجمن نیست و ما شما را دعوت به استفاده از فایر فوکس میکنیم...با استفاده از این مرورگر سرعت لود صفحات انجمن بیشتر میشود.

دقت کنید که استفاده زیاد از شکلک میتوادن سرعت لود را پایین بیاورد...همچنین شما کاربر عزیز با رفتن به کنترل پنل خود میتوایند تنظیم کنید که چه تعداد پست در صفحه به نمایش در بیاید...فعلا در هر صفحه 10 پست قرار دارد...اما شما به راحتی میتوایند تعدادپست دلخواه خودرا تنظیم کنید...این کار میتواند سرعت استفاده شما را از انجمن بالاتر ببرد و باعث سهولت کار کاربر میشود...به کنترل پنل خود رفته و امتحان کنید.

هر چند وقت یکبار حتما صندوق ارسال و دریافت پیغام خصوصی خود را خالی کنید ... حتما تلاش کنید که همه پیغام ها را پاک کرده و از نگه داری پیغام خودداری کنید.
نظر سنجی عمومی - شماره 1

تمامی کاربران باید به این نظر سنجی پاسخ داده و فقط جواب مناسب خود را با پیغام خصوصی به مدیریت ارسال کنند...دقت کنید جواب ها باید مخفی بوده و فقط بین مدیر و کاربر باشد...
لطفا به هر سوال مطرح شده جواب جداگانه داده و برای پاسخ از جواب های شفاف استفاده کنید.

1. شما تا چه حدود با تمام امکانات انجمن آشنا هستید ؟ آیا فکر میکنید که لازم به راهنمایی باشد ؟
2. چند درصد از انجمن را به طور کامل میشناسید و مورد بازدید قرار داده اید ؟ به نظر شما برای محتوای تالار ها نیاز به اطلاع رسانی هست ؟
3. آیا شما از اینترنت اکسپلور استفاده میکیند ؟
4. در مقایسه با سایر انجمن ها ... کیفیت امکانات و قالب انجمن را در چه حد میدانید ؟
5. به نظر شما تعداد تالار های صفحه اصلی در چه حد هست ؟ {مناسب ... زیاد ... کم } دراین زمینه آیا نظر خاصی دارید ؟
6. آیا در صفحه اصلی انجمن احساس کمبود تالار خاصی را دارید ؟ چه تالاری ؟
7. در بین تالار های تخصصی شما بیشتر استفاده کننده کدام بخش هستید ؟
** در صورت داشتن یک تخصص خاص در میان تالار های تخصصی ... حتما ذکر کنید.
8. در مقایسه با انجمن های مشابه ... ایا در این انجمن احساس یک کمبود خاص دارید ؟ چه کمبودی ؟
9.آیا شما از ایرانسل استفاده مکینید و یا به این سیم کارت دسترسی دارید ؟
** این سوال برای برگزاری مسابقات در انجمن پرسیده شده
10. شما برای انتخاب مدیر رده بالا چه شرایطی را لازم میدانید ؟ در صورت استفاده از سایر انجمن ها در نت... کدام انجمن سیستم انتخاب مدیر مورد نظر شما را دارد ؟
** لطفا فقط اسم انجمن و ادرس اینترنتی انجمن را قید کنید
11. شما در 24 ساعت شبانه روز...در چه ساعتی امکان دسترسی 100 درصد به انجمن را دارید ؟
12. اگر یک ایده مناسب در مورد گزینه های زیر دارید خیلی خلاصه بیان کنید ...

*1.ایجاد صمیمیت بیشتر بین اعضا
*2.روش های تبلیغاتی
*3.برگزاری مسابقات در انجمن
*4.گسترش دامنه فعالیت سایت و انجمن

13.به نظر شما نظر سنجی و یا استفاده از اطلاعیه میتواند مفید باشد ؟ برای نظر سنجی شماره 2 انجمن پیشنهاد خاصی دارید ؟

نکته : لطفا قوانین انجمن را مطالعه کنید ... چون قوانین عوض شده // در ضمن اطلاعیه پست قبلی را نیز به دقت مطالعه کنید...حتما مطالعه کنید.
با تشکر از شما کاربر عزیز:a (35):

==
برخی مسائل
1.فقط از جواب کوتاه استفاده کنید
2.جواب فقط باید درباره سوال باشد و از مطرح کردن مسائل خارج از سوال یا برخی دیدگاه های شخصی خودداری کیند.
3.جواب ها نزد مدیریت شخصی بوده و این نظرسنجی فقط جنبه نظرخواهی دارد.
4.لطفا در جواب ها ... محیط انجمن و سایر کاربران را نیز در نظر بگیرید ... بنابراین تلاش کنید که جواب شما مفید بوده و فقط جنبه 100 درصد شخصی نداشته باشد.
5.در صورتی که یک ایده مناسب باشد با کاربران مورد نظر صحبت میشود...
==
سلام دوستان
انتظار نداشتم فروم بازبشه...مستقیم میرم سر اصل مطلب

حقیقت اونجاست که به علت بازدید بالای فروم و حجم سنگین اطلاعات دیگه هاست فعلی جوابگو نیست و جالبه بدانید مدیریت شرکت ارائه دهنده هاست گفته که انجمن ما چون زیادی بزرگ شده باعث افت پهنای باند 300 سایت دیگه شده و اونا دیگه نمیتونن تا این حد خدمات بدهند...مگر اینکه بنده سرویس ماهیانه که اونم بسیار گرون و غیر ممکن هست بخرم ... با وجود اینکه هاست فعلی بسیار بالا هست ولی بازم کم اومده و جالب تراینکه من معتقدم مدیر ارائه دهنده هاست هیچ وقت فکر نم***د انجمن انقدر بزرگ بشه و در واقع نتونسته به اندازه هاست به من خدمات بده که این خودش یک نوع کلاه بردرای هست !!!

خدا رو شکر جایی دیگه هست که میتونه این سرویس روارائه بدهد و من درحال انتقال انجمن به اون هاست هستم...

این خبر خوبی هست و واقعا جای خوشحالی داره...این نشون میده که جدا این انجمن پیشرفت کرده و حالا انقدر بزرگ و پربازدید شده که نیاز به گسترش هاست دارهGraduated

به زودی اگر مشکلی نباشد انجمن انتقال داده میشود...هاست جدید بسیار قدرتمند و با فضای زیاد در نظر گرفته شده هست
احتمالا دوباره انجمن تعطیل خواهد شد...چون سرورها توانایی حجم انجمن ما را ندارندBig Grin
پس جای نگرانی نیست و من از تک تک دوستان عزیز بابت این مشکلات عذر میخوام و اطمینان میدم که این مشلات برطرف میشود و همین جا از زحمات همه سپاسگذار هستم...
=====
نکته : بعضی جاها یکسری افراد احمق گفته اند : انجمن جنرال خراب شده و یا داره از قدرتش کم میشه ... جواب ما به این افراد این هست که شما هنوز سواد ندارید که بفهمید این کاهش قدرت نیست ... بلکه به خاطر افزایش قدرت اینطور شدهWink این افراد اینجا نیستند و ظاهرا دشمنان جنرال هستند...هر چند که اگر بتوانند در حد دشمن باشند..چون حتی دشمن شدن هم لیاقت میخواد و کار هر احمقی نیست !!!
سلام به کاربران عزیز :a (35):

به تازگی دو مدیر انتخاب شده اند که من به ترتیب اهمیت معرفی میکنم.

مدیر فنی انجمن : این مدیریت به عهده یکی از اقوام نزدیک من هست و ایشون به اندازه من از مسائل فنی اگاهی دارند ... علت انتخاب فقط برای برطرف شدن مسائل فنی و کنترل پنل انجمن و هاست بوده هست ... برخی مسائل ساده فنی و حتی سوال و جواب از سایت های پشتیبانی بسیار وقت گیر هست و نیازمند وجود کاربری بود که علاوه بر مورد اعتماد بودن , در دسترسی من نیز باشد {ساکن شیراز} ... این فرد نیاز به فعالیت درانجمن ندارد و باید به جای فعالیت و پست دادن , به مسائل فنی و در واقع پشت پرده انجمن رسیدگی کند و کاملا گوش به فرمان من باشد ... بنابراین من یکی از اقوام خودم به نام محمود را انتخاب کردم که به زودی با ایشون آشنا خواهید شد ... با توجه به این توضیحات لازم بود که حتما ایشون انتخاب شود ... در ضمن این کاربر به یوزرهای پشتیبانی من دسترسی دارد و با توجه به دسترسی به پنل مدیریت میتواند در زمان غیبت من مسائل فنی را برطرف کند.

ناظم انجمن : این عنوان به کاربر علیرضا داده شده هست ... علت اصلی این انتخاب , حضور مداوم و آشنایی به تمام بخش ها بوده هست ... ایشون وظیفه دارد به عنوان ناظم به نظم انجمن رسیدگی کند و تلاش کند که قوانین اجرا شود و در واقع باعث ایجاد هماهنگی در تمام انجمن شود ... من توضیحات لازم رو به این کاربر ازقبل داده ام و باز تاکید میکنم که باید فقط در حوزه مدیریتی خود در انجمن مدیر باشد و حتما باید طبق شیوه مدیریت کل , به عنوان مدیر فعالیت کند { وظایف و سطوح دسترسی به این کاربر توضیح داده میشود }

در ضمن به زودی مدیریت کل برای تالار های فعال و همچنین عناون های جدید و سایت جنرال اقدام به جذب مدیر تالار میکند ... همچنین مدیران تالار قبلی مورد بررسی خواهند گرفت

تاکید میکنم که این عناوین زیر نظر مستقیم خود من هستند و از همه کاربران درخواست دارم درصورت هر گونه بروز مشکل یا انتقاد ازمدیران , بلافاصله به من پیغام بدهند و همچنین مدیران هر 1 ماه یکبار مورد بازبینی قرار خواهند گرفت ... بنابراین جدا توصیه میکنم که مدیران فقط به وظایف خود طبق قانون و دستورات من رسیدگی کنند.

مدیریت یک وظیفه هست و در واقع مهم نیست که چه شخصی با چه نام مدیر شده هست...مهم این هست که تلاش کند و فقط به وظیفه خود فکر کند.

با تشکر
با سلام خدمت شما کاربران

دوستان تو این چند روز مشکلات فنی بود و تقریبا تمامی موارد فنی حل شد .
از صبوری که داشتین همگی واقعا ممنونم
مدیر کل عزیز هم که خیلی زحمات بسیاری کشید برای اینکه انجمن درست بشه همگی ازش متشکریم

---

خب دوستان
این چند روز یه مقدار مشکلات فنی بود که سر همین موضوع هاست پیش اومد و اتفاقات زیاید افتاد و در این چند روز دردسر های زیادی بود که شد ولی خدا رو شکر تمامی اینها امروز پایان گرفت و با یکی از معتبر ترین شرکتها در حال حاضر روی سرورهاشون هستیم Wink
و در مورد شرکت قبل هم خب یه سری در دسرها شد و یپش اومد ولی خب این پایان کاری همکاری کردن ولی در اخر انجمن کاملا اماده و با قدرت تر به فعالیت خودش ادامه میده و دارای ارتقا سطح بالاتری هم شده که با قدرت بیشتر به فعالیت ادامه داده میشه A (89)

--- اما دوستان در مورد پست ها و تشکر و مطالب و غیره هم باید بگم که تقریبا الان دیگه همه چیز به حالت اول بازگشت و کاملا سرجاش هست و میتونین مطالب مورد نظر خودتونو پیدا و یا پست ها و موضوعاتتون رو قرار بدین Wink و تشکر ها هم همگی بازگشت داده شد و پست هایی هم که کم شده بود کاملا اضافه شد و همه چیز درست و کامل هست A (89)

Graduated

از کاربران هم عذر میخوایم به دلیل این باز نشدن انجمن در این مدت خیلی کوتاه
Graduated

امیدواریم که با این ارتقا خوب و مفید انجمن خیلی بهتر به فعالیتش ادامه بده

ممنون
Graduated
خب دوستان یه مقدار از جدیدترین اخبار انجمن و تاپیک های جدید اطلاع بدم

باید در مورد ثبت نام دوستان جدید که اومدن بگم که رکورد خیلی خوبی رو گذروندیم و تو این دوروز به شکل میانگین تقریبا 130 عضو ثبت نام کردن Graduated که نسبت به ماه و روز هایی که داریم درونش میگذرونیم واقعا خوبه Graduated

به زودی مشاهد پیشرفت چشمگیر انجمن که یه حدودیش گذرونده شد و البته به چشم نیومده مثل هاست و غیره خواهید شد
:sleepy:

در مورد مسابقه ی عکاسی هم توضیحات مربوطش در داخل تاپیک مربوطه توضیح داده شده و دوستان باز هم ذکر کنم که اگر حتی 1 نفر هم در داخل اون مسابقه شرکت کنه اون موقع برنده اعلام خواهد شد پس سعی کنید در مسابقه شرکت کنید دوستان Graduated

در مورد یه سری عوامل و کارهایی این چند روز اخیر هم باید بگم که خیلی وقت بود که چند تا از کاربران خیلی خوب که بر سر عوامل و کارهایی که داشتن نتونستن به مدت زیادی در انجمن حضور پیدا کنن و عده ای از کاربرانی که حدود زیادی بود که از انجمن به دور بودن و کم سر میزدن با صحبت هایی که شده به زودی به جمع کاربران در حال حاضر میپیوندن و باز هم انجمن اختصاصی جنرال بزرگ به روزهای پر پیشرفت تر خواهد رفت و انجمن بسیار پر پیشرفت تر , و بزرگ تر و پر مطلب تر و همچنین فعال تر از قبل و باصمیمیت بیشتری و قطعا این کاربرانی رو که در تلاش هستن و فعالیت میکنند رو خوشحال خواهد کرد و کسانی هم که صحبت هایی میکردن و میگفتن اینها جنرال رو تنها گذاشتن رو سنگ رو یخ خواهد کرد :sleepy:
Graduated
تمامی اینها یه برنامه ریزی خیلی دقیق شده و حتما به زودی انجام میپذیره

دوستان در مورد مواردی که باعث میشه پست هاتون پاک بشه یک توضیحی بدم :

نباید طوری بشه که هیچ وقت مجبور به پاک کردن پست شد ولی این موارد رو در نظر بگیرید:

1-پسرهای انجمن به هیچ عنوان در دخترانه ی انجمن نباید پستی قرار بدید و اون قسمت دخترانه فقط برای دخترهای انجمن هست که شامل تمام موضوعات و تاپیک هایی هست که در تالار دخترانه هست

2-دخترهای انجمن هم به هیچ عنوان در پسرانه ی انجمن نباید پستی قرار بدند چون اون قسمت فقط برای پسرهای انجمن هست که فقط شامل تاپیک هایی هست که در داخل پسرانه هست

3-در داخل تاپیک های تخصصی جهت بر هم نخوردن موضوع تاپیک سعی کنین از پست هایی که به موضوع ارتباطی ندارد نذارین چون موضوع از بحث اصلی خارج میشه و همچنینی از پست شکلک به شکل خالی در تاپیک های تخصصی قرار ندید

4-دوستان در تاپیک های هر قسمت از انجمن سعی کنید حرفی تند گفته نشه که یک کاربر رو موجب که جوابی در قبال اون پست بذاره و در این صورت اگر اون پستهای تند خویانه در قسمت تخصصی باشد پاک خواهد شد

5-پست هایی که به شکل تند خویانه در هر قسمت از انجمن (به غیر از انتقادات و پیشنهادات مربوطه به تاپیک) قرار داده بشه پاک خواهد شد چون :
1)جای انتقاد در تاپیک پیشنهادات هست و نباید باز هم به شکل تند خویانه گفته بشه گر چه در اون مورد حتی اگر حق با شما باشد

6-در قسمت گفتگوی ازاد کاملا میتوانید در مورد مسائل مربطه به تاپیک بحث کنید و مشکلی از این قبلی نیست و نخواهد بود و در اون قسمت قطعا وقتی برخورد صمیمی که باشه هیچ مشکلی نخواهد بود

Graduated

با رعایت اینها قطعا خودتون متوجه این خواهید شد که چه مقدار متفاوت با رفتاری که قبل از انجام این عوامل بوده رو داشته اید

دوستان هر گونه انتقاد و پیشنهادی بود در تاپیک انتقادات و پیشنهادات مطرح شود

ممنون از همگی کاربرای خوب انجمن

Graduated
افزوده شدن انجمن ها

دوستان در قسمت فناوری و کامپیوتر و موبایل در قسمت کامپیوتر و موبایل به ویژه انجمن هایی اضافه گردید :

نکته : تقربیا میتوان گفت بخش موبایل کمی تکامل یافت و همچنی بخش های موجود قبلی این قسمت تقسیم شدند
در قسمت کامپیوتر انجمن های :

در قسمت کامپیوتر انجمن های :

رمز ، ترینر ، پچ ، کرک و سایر افزودنیهای بازی ها

بحث و تبادل نظر پیرامون بازی های آنلاین و شبکه

پرسش و پاسخ پیرامون بازی ها

دانلود بازی های کامپیوتر و انواع کنسول

اضافه گردید

و همچنین در قسمت موبایل انجمن های :

نرم افزارهای موبایل

معرفی و بحث پیرامون گوشی ها

بخش مولتی مدیای موبایل

بازی های موبایل

اضافه گردید

و بدین ترتیب تاپیک های زیر انتقال پیدا کردند :

تاپیک دریافت سیو، کرک ، کدتقلب و ترینر بازی ها به قسمت رمز ، ترینر ، پچ ، کرک و سایر افزودنیهای بازی ها انتقال پیدا کرد

تاپیک LordsWM ، یک بازی آنلاین جدید و Khan Wars ، یک بازی آنلاین جدید و travian s5 iran بجنب تا عقب نموندی و travian بازها بیاین که وقت نداریم , آموزش تراوین و My Brute به قسمت بحث و تبادل نظر در مورد بازی های انلاین و شبکه جا به جا گردید

و نیز تاپیک های بازی و کسنول ها به بخش کنسول ها و بازی های کامپیوتری جا به جا شدند

ممنون
درود

دوستان این چند روز اخیر دائما انجمن در حال تحول بوده و کم کم نتایجش حاصل میشود و دوستان متوجه میشوند Graduated

تغیرات اساسی من جمله راه افتادن تولبار انجمن که در این مورد علی انجامش میده و توضیحاتش رو به زودی میده و متوحه این امر میشوید

===

از جمله تغیرات اساسی دیگر ثبت نام شدن انجمن در سئوی گوگل نه این که در گوگل
چون معمولا هر سایت یا انجمنی در گوگل ثبت نام میکنند تا در سرچ جا بیفتند که خب این به شکل عمومی هست ولی از طرفی به غیر از ثبت نام در گوگل در سئو به شکل اختیاری واردش شدیم و از این پس انجمن در سئو هم قرار گرفته یعنی جایی که انجمن های بسیار بزرگ در اون هستند و بازدید روزانه ی انجمن خیلی افزایش پیدا میکند و روند بسیار رو به رشد تریی رو طی میکنه

در مورد تولبار علی توضیحاتش رو و نحوه ی استفاده از اون رو بهتون توضیح میده

متشکر

این فقط در حد یه اطلاع کوچک بود و بهزودی به شکل کامل و مفصل تری توضیحات داده میشود
با سلام خدمت همه:blush:

با توجه به اجرا شدن گسترش تالارها ... من قصد ایجاد کردن شاخه و تالارهای جدید در انجمن دارم و چون میخواهم که این کار دارای نهایت دقت و کامل بودن باشد , ممکن هست حداکثر نیاز به 48 ساعت زمان داشته باشد ... بنابراین در طول این مدت زمان کوتاه , در صفحه اصلی شاهد بی نظمی در بین برخی تالارها هستیم و همان طور که گفتم این بی نظمی موقت بوده وفقط 48 ساعت میباشد ...لذا از شکیبایی شما متشکرم:a (35):

با تشکر
صفحه‌ها: 1 2
لینک مرجع