انجمن جنرال , General

نسخه کامل: نقد و بررسی سریال امپراطور بادها - جومونگ 2
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
در اين تاپيک هم درباره ي سريال زيباي امپراطور بادها همون جومونگ 2 صحبت خواهيم کرد
این هم یک عکس زیبا از این سریال جذاب!
[تصویر:  attachment.php?attachmentid=22960&d=1220770790]
ولی هیچ کس مثل دوجین نمیشه وفادار رزمی کار و از لجاظ سیاسی انسانی برتر
دوجين رو من خيلي دوست دارم
ولي حيف شد كه بخاطر يون مجبور شد مقابل موهيول بايسته
یون عاشق دوجین بود ولی موهیول نامردی کرد و یون و از چنگ دوجین در اورد و رئیس مستخدمین هم کار رو تکمیل کرد و وساجا رو نابود کرد اول و اخر یون مال دوجینه
يون كه از موهيول بچه دارشد
چطور مي گي عاشق دوجين بود
يون قبل از اينكه موهيول رو ببينه عاشق دوجين بود ولي بعد علاقه اي به اون نداشت
ضمنان دوجين پدر يون رو كشت
برای چی کشتش؟ خود تک راک به دوجین گفت تو من رو بکش تا ترفیع بگیری و مقامت پیش تسو ره بالا دوجین هم گفت من تورو به خاطر این میکشم که شبه سیاه دیگه ای نکشتت خیلی راحت هم کشتش
ولي اگه كمي دقت كني مي بيني كه تسو پدر و پدر خوانده دوجين (وساجا) رو كشت ولي دوجين باز هم بهش وفادار بود يكم عجيب نيست؟
نقل قول: ولی هیچ کس مثل دوجین نمیشه وفادار رزمی کار و از لجاظ سیاسی انسانی برتر
دوجین مجموعا آدم بدی نبود ، ولی هدف مشخصی نداشت . اهداف بیهوده و خیلی مزخرفی داشت . ولی موهیول ، هدف احداث یک امپراطوری بزرگ و پس گرفتن سرزمین پدریش را داشت . دوجین یه بار برای بویو کار می کرد ، بعد پشیمون می شد و می رفت برای باگیوک کار می کرد ! اصلا کارهاش معنی دار نبود .
دوجین ب خاطر این به باگیوک خدمت کرد که بتونه جاسوسیه گوگوری رو بکنه دوجین میدونست که تسو هیچ وقت دروغ نمیکنه وقتی میگه تورو شاه اینده بویو میکنم حقیقت داره تسو سر حرفاش وایساد خوب جلو رفت اگر یک نفر مثل مارو براش پیدا میشد هیچ وقت شکست نمیخورد نارویا تا اخرین لحظه به تسو وفادار موند ولی پسرش رئیس مستخدمین قصد تخریب تسو رو داشت تسو مارو رو اتش زد به خاطر اینکه نشون بده از حرفش بر نمیگرده و اگر گوگوری رو شکست بده تمام سرانش رو اتش خواهد زد!
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
لینک مرجع