انجمن جنرال , General

نسخه کامل: سریال نوروزی "چهار دیواری" برای شبکه ی 1
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
[تصویر:  7320473422361445712915919418316116156169251.jpg]

«چاردیواری» نسبت به سایر سریال‌های نوروزی طرفداران بیشتری دارد

مریم امیرجلالی گفت: طرفداران «چاردیواری» ساخته «سیروس مقدم» نسبت به سایر سریال‌های نوروزی بیشتر است و مردم صددرصد این كار را دوست دارند.

«مریم امیرجلالی» بازیگر سریال نوروزی «چاردیواری»‌ در گفت‌وگو با فارس درباره بازخورد سریال «چاردیواری» در نوروز 89 گفت: من درباره سریالی كه بازی كرده‌ام نباید نظر بدهم و نظر مردم در این باره مهم است اما تا این جای كار در برخورد با مردم متوجه شده‌ام كه آنها این كار را صددرصد دوست دارند و با آن رابطه برقرار كرده‌اند.

وی افزود: چون هم كار خوبی است و هم از نظر اجرای طنز موقعیت، درست كار شده و كارگردانی‌ فوق‌العاده‌ای‌ دارد. ضمن آن كه عوامل سازنده این سریال، از جمله تهیه‌كننده و همه عوامل پشت صحنه سریال حرفه‌ای‌ عمل كرده‌اند. «چاردیواری» تاكنون‌ نسبت به سایر سریال‌های نوروزی موفق بوده و طرفدار بیشتری‌ داشته است.

این بازیگر گفت: من از نقش خودم در «چاردیواری» و فیلمنامه و كارگردانی‌ آن كاملا‌ راضی هستم. نقش «آهو خانم» را در «چاردیواری» دوست داشتم و این كار به عنوان اولین همكاری من با سیروس مقدم ، برایم باعث افتخار است.

امیرجلالی درباره فعالیت‌های اخیرش نیز گفت: به تازگی‌ از بازی‌ در سریال «چاردیواری»‌ و تله فیلم «پسر ارشد» فارغ شده‌ام و دو فیلم سینمایی «پوپك و مش ماشالله»(فرازد مؤتمن) و «چراغ قرمز» (علی غفاری) را آماده اكران دارم.
صفحه‌ها: 1 2
لینک مرجع