۲۹-۱۲-۱۳۸۸, ۰۲:۱۵ صبح
سلام:a (35):
خب در این تایپک , تبریک و پیام های سال نو قرار داره :blush: به عبارت دیگه به جای گفتن تبریک سال نو در تایپک های متفرقه , در این جا پیام خودتان را برای دوستان و انجمن ایجاد کنید.
خود من در روز تحویل سال نو , در این تایپک اقدام به گذاشتن پست تبریک میکنم
از همین الان هم به همه دوستان و عزیزان سال نو رو تبریک میگم و امیدوارم این سال برای همه , شروع یک سال همراه با موفقیت باشد.
لطفا سایر کاربران پیام تبریک سال نو رو در همین تایپک ایجاد کنند و از ایجاد پست های متفرقه خودداری کنند و تشکر از پست نیز فراموش نشود !
در ضمن در لحظه تحویل سال نو و لحظات پس از آن , همه به ستاد جشن و پارتی جنرال مراجعه کنند
>>> کلیک کنید
سپاس
خب در این تایپک , تبریک و پیام های سال نو قرار داره :blush: به عبارت دیگه به جای گفتن تبریک سال نو در تایپک های متفرقه , در این جا پیام خودتان را برای دوستان و انجمن ایجاد کنید.
خود من در روز تحویل سال نو , در این تایپک اقدام به گذاشتن پست تبریک میکنم
از همین الان هم به همه دوستان و عزیزان سال نو رو تبریک میگم و امیدوارم این سال برای همه , شروع یک سال همراه با موفقیت باشد.لطفا سایر کاربران پیام تبریک سال نو رو در همین تایپک ایجاد کنند و از ایجاد پست های متفرقه خودداری کنند و تشکر از پست نیز فراموش نشود !
در ضمن در لحظه تحویل سال نو و لحظات پس از آن , همه به ستاد جشن و پارتی جنرال مراجعه کنند
>>> کلیک کنید سپاس
![[تصویر: 1269151769.jpg]](http://up.iranblog.com/2161/1269151769.jpg)