انجمن جنرال , General

نسخه کامل: درخواست حذف یادداشت به صورت انبوه
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7
سلام خدمت کاربران عزیز
همانطور که اطلاع دارین , یادداشت ها از قدیمترین یادداشت هر کاربر , هر چند وقت یکبار تا یک مقدار مشخص از دیتابیس انجمن حذف میشود و علت اینکار هم اسپم بودن یادداشت ها و سنگین شدن بیش از حد این بخش انجمن در دیتابیس هست.

با این وجود , چنانچه کاربری درخواست دارد که یادداشت های ارسالی و دریافتی , به صورت یکجا پاک شود...میتواند در این تایپک این درخواست را مطرح کند. شاید مقدار حذف شده ها یک کاربر نسبت به کل انجمن , مقدار ناچیزی باشد . اما با این کار , هم به انجمن و هم به خلوت شدن پروفایل خود کمک میکنید. تعداد آمار یادداشت ها دارای اهمیت نیست.

لازم به ذکر هست که 150 یادداشت آخر کاربر حذف نمیشود تا از این لحاظ مشکلی پیش نیاد و هم کاربر و هم بقیه کاربران یادداشت های اخیر را داشته باشند.

فقط در یک پست درخواست بدهید و هرگز ارسالی به غیر از درخواست هم در این تایپک ندهید و ضمنا درخواست شما به صورت انبوه اجرا میشود و اینطور نیست که فقط یک مقدار معین خواسته شده حذف شود.
ضمنا اگر تعداد یادداشت های شما کمتر 500 عدد هست (برای ارسالی یا دریافتی ) , نیازی به درخواست نیست و این درخواست برای دوستانی میباشد که تعداد بیشتر از مقدار 500 دارند.
به درخواست ها در یک زمان مشخص رسیدگی میشود و این کار به صورت گروهی انجام میشود . پس صبر داشته باشید.
سپاس
من اول نفرم می خوام کلا پاک شه

------
انجام شد // General
------
(۳-۱۱-۱۳۹۰ ۱۱:۰۳ عصر)GENERAL نوشته شده توسط: [ -> ]سلام خدمت کاربران عزیز
همانطور که اطلاع دارین , یادداشت ها از قدیمترین یادداشت هر کاربر , هر چند وقت یکبار تا یک مقدار مشخص از دیتابیس انجمن حذف میشود و علت اینکار هم اسپم بودن یادداشت ها و سنگین شدن بیش از حد این بخش انجمن در دیتابیس هست.

با این وجود , چنانچه کاربری درخواست دارد که یادداشت های ارسالی و دریافتی , به صورت یکجا پاک شود...میتواند در این تایپک این درخواست را مطرح کند. شاید مقدار حذف شده ها یک کاربر نسبت به کل انجمن , مقدار ناچیزی باشد . اما با این کار , هم به انجمن و هم به خلوت شدن پروفایل خود کمک میکنید. تعداد آمار یادداشت ها دارای اهمیت نیست.

لازم به ذکر هست که یادداشت های ارسالی و دریافتی یک ماه اخر کاربر حذف نمیشود تا هم مشکلی خاصی پیش نیاد و هم کاربران دسترسی داشته باشند به یک ماه اخیر

فقط در یک پست درخواست بدهید و هرگز ارسالی به غیر از درخواست هم در این تایپک ندهید.
سپاس:blush:

سلام من هم مایلم ...اما یه موضوعی هست ..بعضی از نوشته های بچه ها واقعا حیف میشه پاک بشه :a (35):
..نمیشه اول اون تایپیک های غیر شمارشی رو پاک کنین :_37_:
نمیشه اون بخش های تخصصی رو نگه دارین ؟Tongue
یا اینکه نمیشه مثلا کار برها بگن کدوم تایپیک هاشون حذف بشه کدوم نگه داشته بشه ..Big Grin
یا اینکه اگرم خواستین پاک کنین قبلش به کاربر یه خبر بدین ..که شاید بعضی از نوشته هاشو نگه داره یا جایی سیو کنه :smilie (68):
من خودم حاضرم همه یادداشت هام پاک بشه ..اما اون 90 یادداشت غرولند هام حفظ بشه چون بعضی هاش حاصل احساس همون لحظه س که شاید تکرار نشه..ولی اگر م خواستین پاک کنین اشکال نداره فقط قبلش یه کوچولو بهم خبر بدین :a (52):

------
انجام شد // General
------
سلام.
یادداشتهای منو هم پاک کنید.
با تشکر:a (35):

------
انجام شد // General
------
نقل قول: سلام من هم مایلم ...اما یه موضوعی هست ..بعضی از نوشته های بچه ها واقعا حیف میشه پاک بشه A (35)
..نمیشه اول اون تایپیک های غیر شمارشی رو پاک کنین _37_
یا اینکه نمیشه مثلا کار برها بگن کدوم تایپیک هاشون حذف بشه کدوم نگه داشته بشه ..Big Grin
یا اینکه اگرم خواستین پاک کنین قبلش به کاربر یه خبر بدین ..که شاید بعضی از نوشته هاشو نگه داره یا جایی سیو کنه Smilie (68)
من خودم حاضرم همه یادداشت هام پاک بشه ..اما اون 90 یادداشت غرولند هام حفظ بشه چون بعضی هاش حاصل احساس همون لحظه س که شاید تکرار نشه..ولی اگر م خواستین پاک کنین اشکال نداره فقط قبلش یه کوچولو بهم خبر بدین A (52)

سلام دوست عزیز

منظور از یادداشت ارسالهای شما در تاپیک ها نیست
منظور از یادداشت ، پیام هایی هست که بین شما و دوستانتون در پروفایلتون به اسم یادداشت رد و بدل میشه
اونها حذف خواهند شد.

------
انجام شد // General
------
علی جان بنده هم تمایلی به داشتن یادداشتهای گذشته تو پروفایلم ندارم. اگه صدم درصدی به سبک شدن فروم کمک میکنه مایلم یادداشتهای من هم پاک بشه

------
انجام شد // General
------
(۵-۱۱-۱۳۹۰ ۰۶:۳۸ عصر)@katayoun نوشته شده توسط: [ -> ]
(۵-۱۱-۱۳۹۰ ۱۲:۰۶ عصر)Ashenna نوشته شده توسط: [ -> ]
نقل قول: سلام من هم مایلم ...اما یه موضوعی هست ..بعضی از نوشته های بچه ها واقعا حیف میشه پاک بشه A (35)
..نمیشه اول اون تایپیک های غیر شمارشی رو پاک کنین _37_
یا اینکه اگرم خواستین پاک کنین قبلش به کاربر یه خبر بدین ..که شاید بعضی از نوشته هاشو نگه داره یا جایی سیو کنه Smilie (68)
من خودم حاضرم همه یادداشت هام پاک بشه ..اما اون 90 یادداشت غرولند هام حفظ بشه چون بعضی هاش حاصل احساس همون لحظه س که شاید تکرار نشه..ولی اگر م خواستین پاک کنین اشکال نداره فقط قبلش یه کوچولو بهم خبر بدین A (52)

سلام دوست عزیز

منظور از یادداشت ارسالهای شما در تاپیک ها نیست
منظور از یادداشت ، پیام هایی هست که بین شما و دوستانتون در پروفایلتون به اسم یادداشت رد و بدل میشه
اونها حذف خواهند شد.
سلام وای خدا جون مردم از خجالت :_37_:
جنرال بزرگ هم زحمت کشیدن گفتن که منظور همون نوشته های دوستان تو پروفایله
ولی بازم ممنونم که توجه کردین
حالا یه سوال نمیشه تو همون پروفایل گزینه حذف یادداشت رو برامون بزارین که خودمون بتونیم پاک کنیم ..بخصوص بعضی نوشته های دوستان دعوت به دیدن تایپیک هاشون هست و یا مثلا دعوت به دیدن وبلاگ هاشون..که خب خوب میشه خودمون هم بتونیم حذف کنیم

منم موافقم.چون نمیتونیم همش از بقیه بخوایم بیان یادداشتاشونو پاک کنن.خودمون بتونیم یادداشتایی که تو پروفایلمون گذاشته میشه رو پاک کنیم.البته الان که مثلا یادداشت خودمونو پاک میکنیم خیلی طول میکشه.کاش سریع پاک میشد.الان یه صفحه میاد که میگه یادداشت پاک شد بعد دوباره باید برگرده به پروفایل.اگه این مشکلم حل بشه خیلی عالی میشه

------
انجام شد // General
------
در پلاگین یادداشت ها , بخشی برای حذف انبوه یادداشت توسط خود کاربر نیست . و چون 99 درصد این یادداشت ها هم حالت اسپم داره وهرگز دیگه توسط هیچ فردی حتی جستجو هم نمیشه , حذف میشود...که این حذف مستقیم از درون دیتابیس انجام میشه , برای همین نیاز به درخواست هست.
ممنون
اونجور که من فهمیدم فقط ماله یک ماهه گذشته رو میذارید باشه بقیشو پاک میکنید... 8
منم مشکلی ندارم کمه ولی خوب پاک کنید تا تمرین بشه دسته علی یه کم راه بیافته واسه پاک کردن!!! Smilie_girl_101آخه فکر کنم دلش نمیاد!!!! Tongue
ماله منو تا همین دیروزش باشه بقیشو پاک کنید.... ممنون :a (52):

اطلاع رسانی کنید فکر کنم خیلیا نمیدونن هنوز ماجرای این تاپیکو.... 8

------
انجام شد // General
------
ممنون میشم یاداشتایه منم حذف کنین ...
خیلی شدن ... Big GrinBig GrinBig Grin

ولی پر از خاطره اس ...یاداشتایه من ...
:a (8):

------
انجام شد // General
------