در این تایپک پیرامون قسمت های آینده و بعدی و در واقع تمام قسمت های سریال سرزمین بادها گفتگو میکنیم.
توجه : چنانچه مایل به دیدن سریال از تلویزیون هستید , این تایپک را مطالعه نکنید ... چون قسمت های آینده افشا شده هست و داستان سریال را متوجه خواهید شد
سپاس
فقط قسمت 35 خیلی گریه داره وقتی موهیول زخمی می شه و می برنش و مارو هم اسیر می شه و می سوزه :a (8)::heart:
آره سوختن مارو خيلي غم انگيزه.مرگ يئونم قشنگ بود....

موافقم . انقدر این صحنه دردناکه که حاضر نیستم دوباره ببینم . چون برخلاف تمام قوانینه حقوق بشر هست کماکان که تو خیلی کشور ها حقوق بشر رعایت نمیشه و این عذاب اور هست :N_aggressive (09):
من اون اخرم دوس دارم که موهیول و هودونگ با هم می رن لب دریا خیلی قشنگه مرگ یونم قشنگه مخصوصا جایی که به موهیول می گه به اسمم صدام کن:a (8)::heart:
خب قسمتی که آخر سریال پخش شد و موهیول و هودونگ رفتند لب اقیانوس ترجمه و دوبله رو درست نتونستند بگند . حرفی که موهیول میزد هر کی جای من بود هم نمیفهمید دقیقا چی میخواد بگه اما من استنباط کردم که میگه مثل باد باش و با مهربانی و لطافت به کشاورزان و مردمت خدمت کن و حکومتی عادل داشته باش . یعنی هم قوی باش و به فقرا کمک کن و امپراطوری قدرتمند بشو و همچنین طوری باش که دشمنان حمله کردند با تمام قدرت نابودشون کنی . یه همچین چیزی منظورش بود .