انجمن جنرال , General

نسخه کامل: عبدالباسط از زبان فرزندش(مصاحبه ی زیبا)
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
¤ آیا فرزندان قاریان مشهور مصری توانسته اند راه پدران خود را ادامه دهند؟

-این مسأله یک مسأله ژنتیکی است، اما لازمه این کار این است که اولا فرزندیک قاری به قرآن و تلاوت آن عشق بورزد و علاقمند باشد و هرگاه حب قرآن وحب تلاوت با هم جمع شد و از موهبت الهی صوت و لحن زیبا هم برخوردار گردید،در آن صورت است که می تواند جا پای پدر گذاشته و از او این روش را به ارثببرد.

¤ از میان فرزندان استاد عبدالباسط چرا یاسر بطور رسمی واردسلک تلاوت و قرائت قرآن در محافل رسمی شده و به عنوان قاری رسمی یکی ازمساجد مهم مصر تعیین شده است؟

-من پیش از این، در کارتجارت پوست فعالیت می کردم. شبی مرحوم پدر را در خواب دیدم که در میانجمعی نشسته و قرآن را با یک نفس تلاوت می کند. او در همان خواب روبه منکرد و گفت: باید قرآن را با یک نفس تلاوت کنی (شاید منظورش این بوده کهباید مداوم قرآن را بخوانم). پس از آن خواب بود که را ه و رسم من عوض شد وبا خود تعهد کردم که وارد عرصه حفظ و تلاوت قرآن شوم و اکنون جز تلاوتقرآن به کار دیگری نمی پردازم.
¤ پس می توان نتیجه گرفت که یاسر توانسته است پا جای پـای پدرش عبدالباسط بگذارد و از او دنباله روی کند؟

-بله،خداوند این توفیق را داده است که عملا دنباله رو ایشان باشم و این از برکتقرآن عظیم است و به نظر می رسد مرحوم پدرم برای ما زیاد دعا کرده که اینتوفیق شامل حالمان شده است.
¤ شنیده ام که مصری ها به اهل بیت پیامبر(ص) ارادت قلبی زیادی دارند و آنان را بسیار دوست می دارند.

-ما همگی مزار اولیای صالح را زیارت می کنیم، از مزار رأس الحسین(ع) تا دیگر اولیای الهی و حتی اولیاء بزرگان غیر منسوب به اهل بیت.
ماایام ولادت حضرت حسین و حضرت زینب و حضرت نفیسه و رقیه و حسن انور را جشنمی گیریم و بسیاری از قاریان مصری علاقمند هستند که در این مناسبت هابهتلاوت قرآن بپردازند. شاید تعجب کنید که مرحوم پدر یکی از علاقمندان وعاشقان اهل بیت(ع) بود و چنانکه ابتدا گفتم مرحوم پدر زمانی که 20 سالهبود باتفاق پدرش عازم حرم حضرت زینب در قاهره می شود، در آنجا از او میخواهند که به تبرک این مکان شریف ایشان نیز ده دقیقه قرآن تلاوت کند اماتلاوت استاد عبدالباسط چنان جمعیت را منقلب می کند و شور و ولوله در آنهاایجاد می نماید که تا یک ساعت و نیم به طول می کشد. از آن پس بود که رادیوو مطبوعات به سراغ او آمدند و ایشان دارای آوازه جهانی شد. مرحوم پدردائماً به فرزندانش می گفت او هرچه دارد از حضرت زینب است و رمز موفقیت وشکوفایی هنر قرائت او بخاطر حب حضرت زینب و اهل بیت بوده است.
(دراینجا به یاد سخن یکی از همراهان یاسر عبدالباسط می افتم که می گفت درجریان سفر به ایران گرایشات اهل بیتی ایشان کاملا مشهود بود، به طوری کهوقتی او را به مشهد بردیم تا در محفل انس با قرآن که در مهدیه مشهد برقراربود به تلاوت بپردازد او پیش از آنکه وارد مهدیه شود رو به بارگاه امامرضا(ع) کرد و نسبت به آن حضرت ادای ادب و تحیت و احترام کرد و پس از مراسمنیز راهی زیارت امام رضا شد و در حرم مطهر دوبار نماز خواند و برای پدرشدعا کرد. او نسبت به این همه عظمت و احترام و تکریم نسبت به امام معصوم ازسوی زائران حاضر در حرم ابراز شگفتی می کرد. او همچنین سؤالاتی در موردامام علی و حضرت زهرا و سایر ائمه معصومین علیهم السلام مطرح می کرد کهپاسخ های لازم به او داده می شد.)
صفحه‌ها: 1 2
لینک مرجع