انجمن جنرال , General

نسخه کامل: سریال دوران کهن
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
واقعا خوشحال شدم که خوندم سیزن های جدید هم قراره پخش بشه. امیدوارم همیشه خوش خبر باشی.
اين مصاحبه مجله ok با هانا و اندرو يا همون ابي و كانر خودمونه، كه بعد از اعلام نامزديشون انجام شده .

خوب چه جوري در خواست كردي؟
هانا : ما رفتيم ماجريكا و يه هتل خيلي با حال گرفتيم. خيلي جاي رمانتيكي بود. اندرو يه مقداري نشونه هاي علاقه تو مدت تعطيلات نشون مي داد كه يه جورايي مقدمه ي درخواستش بود. قرار شد يك قايق بگيريم بريم وسط درياي مديترانه كه بخاطر بدي هوا كنسل شد. اندرو كه از برنامه ي قايق سواري نا اميد شده بود، يه خورده استرسي شد.
اندرو : همه خونواده مي دونستن كه من مي خوام ازش خواستگاري كنم. واسه همين وقتي برنامه ي قايق كنسل شد ، به هم ريختم.

بالاخره تصميم گرفتي ازش تو قايق درخواست كني ؟
اندرو: روز بعد تنها روزي بود كه مي تونستم خواستگاري كنم و واقعا مي خواستم اين كارو توي قايق وسط آب ، وقت غروب انجام بدم. اما روز بعد هم قايق نيومد چون شكسته بود. واسه همين فكر كردم بايد نقشه ام رو عوض كنم آخه فرداش پرواز داشتيم. خوشبختانه يك قايق جايگزين واسمون پيدا كردن. سوار قايق شديم و و دو تا شامپاين باز كرديم . وسط دريا بوديم و آفتاب داشت غروب مي كرد.
هانا : اندرو دوربينشو داد به قايقرون بعد روي يك زانوش نشست و ازم درخواست ازدواج كرد. منم گفتم آره و شروع كردم به گريه كردن اخه انتظارشو نداشتم.
اندرو : يك دفعه تمام اعتماد به نفسم رو از دست دادم و گفتم اگه بگه نه چي؟!
suddenly you loose all your confidence and think what if she says no?!

اينم يه تيكه ي ديگه در مورد جشنو اين چيزا :
برنامه هاتون واسه روز عروسي چيه ؟
هانا : ما هردومون يك جشن ازدواج در كليسا تو تابستون ديگه رو دوست داريم. يه جشن كوچيك و كامل .اما مطمئنم شروع كه كنيم بزرگ و بزرگ تر ميشه . اما مي خوايم تا اونجايي كه مي شه ساده برگزار كنيم.

بيشتر از همه واسه چي توي جشن روز شماري مي كني ؟
هانا : من منتظر وقتي ام كه پيمان ازدواج رو ميگيم و مي نويسيم. و وقتي با بابام وارد راهرو ميشم و... خيلي چيزاست كه انتظارشو بكشي!
اندرو : من با خيلي خودم تصور مي كنم كه وقتي هانا از تو راهرو مياد طرف من و من برمي گردم نگاش مي كنم و به هم خيره ميشيم چه جوري خواهد بود.
برنامه هاي ماه عسل تون چه جوريه ؟
اندرو : پدر هانا به عنوان هديه ي نامزدي امسال قبل از جشن ازدواج به ما يه سفر به ديزني وردdisney world هديه دادن.
ما بزرگترين بچه ها ي تور هستيم و و تمام تفريحاتشو دوست خواهيم داشت.
هانا : و در كريسمس مادرو پدر اندرو بليط سريع السير رفتن به شرق رو به ما دادن. قراره خوب به خدمون برسيم و بريم.
فكر مي كنيد بزودي يك خوانواده داشته باشيد؟
هانا : ما هردومون مطمئنا بچه مي خوايم.
اندرو : ما در مورد بچه زياد حرف مي زنيم. خيلي جذابه . ما سريع بچه نمي خايم اما داشتنش مسلمه .

فكر مي كنيد خونواده ي بزرگي داشته باشيد؟
هانا: آره ،حتما!
من بچه مي خوام اما فعلا دارم سعي مي كنم يكم بزرگ شم!

I WANT KIDS AT SOME POINT,BUT I`M TRYING TO GREW UP A BIT AT THE MOMENT
توی پستاهای قبل یادم رفت درخواستم رو بگم، حالا که تی وی دوباره این فیلم رو میذاره لطفا طرفداران هم دوباره گرد هم جمع بشن و اینجا رو از این حالت سوت و کور در بیارن.مرسی.
:_41_:
فعلا که فصل 3 رو داره شبکه 4 روزهای دوشنبه ساعت 11:30 شب میده .
تکرارشم روز جمعه ساعت 1 میده .
این جدیدترین خبریه که من به شما میدم . میدونم تمام پستها تا همین تاریخ امروز که 2 روز مونده به نوروز 90 تکراری بوده .
سریال دوران کهن فصل4
دانلود قسمت اول
قسمت دوم
قسمت سوم
دانلود قسمت چهارم
قسمت پنجم
قسمت ششم
قسمت هفتم
الآن شبکه ی 4 داره ساعت 6:15 سری جدیدشا پخش میکنه!!!!
چرا فايل ها دانلود نميشن؟Sad
onam tamom shod
صفحه‌ها: 1 2
لینک مرجع