انجمن جنرال , General

نسخه کامل: سیدنی شلدون(+دانلود و نقد کتاب ها)
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
:a (35)::a (35): خوب بود :a (35)::a (35):
کريستال مي‌دوني من يه مدتي عين رواني‌ها صبح تا شب کتاب مي‌خوندم. طوريکه روزي يه کتاب تموم مي‌کردم اتفاقا" تو همون دوره 3تا کتاب از سيدني شلدون خوندم يکي آرزوهاي يک زن، خشم فرشتگان و اگر فردا بيايد. ولي الان فقط از داستان آرزوهاي يک زن يادمه بقيه متاسفانه خوب يادم نيست.
جدا؟منم همینطورم البته به خاطر درس فعلا کتاب جدید خوندن رو تعطیل کردن ولی هر کتاب سیدنی شلدون رو که برداشتم همون روز تموم کردم

کتاب اگر فردا بیاید رو ساعت 2 شب شروع کردم نتونستم بذارم پایین که! تا صبح روز بعد ساعت 8 یه بند خوندم تا تموم شد

اگر فردا بیاید و خط خون و ماهرانه ترین نقشه ها و چهره ی برهنه و تو از تاریکی میترسی رو خوندم بقیه ایشالا تابستون
ميخري و ميخوني يا از کتابخونه مي‌گيري؟
چون وقتي تب خوندن کتاب منو مي‌گيره فقط کتابخونه جوابمو ميده.
هردوش البته نه از کتابخونه.معمولا یه دونه میخرم یه دونه قرض میگیرم.مثلا خط خون رو از مامان دوستم گرفتم و بقیشو خریدم

دیگه تا چند وقت دیگه میتونم برم کتابخونه ملی جولان بدم:smilie (68)::smilie (68)::smilie (68):وای کتاب
سلام، منم عاشق کتابای سیدنی شلدونم، تا حالا استاد بازی، هیچ چیز جاودانه نیست، اگر فردا بیاید، عشق قدرت انتقام، آسمان فرو میریزد، توطئه روز رستاخیز، خشم فرشتگان، خط خون، ستاره ها می درخشند(پروانه آهنین)، از رویاهایت برایم بگو و ترس از تاریکی رو خوندم!!! بنظرم فوق العاده مینویسه.
ولی منم الان حسابی مشغول درس خوندنم. حتی شاید وقت نکنم جوابتم بخونم!!!!!
ولی خیلی دنبال بقیه کتاباشم، حتما هم دوس دارم بخرم کتاباشو!!!!!
اخیرا به رمانهای این نویسنده علاقه مند شدم وتعدادی از کتابهاشو خوندم باخوندن کتابای این نویسنده واقعا اطلاعات سیاسی اجتماعیم زیاد شده دربین کتابهاش "اگرفردابیاید"رو خیلی دوست دارم...
اگرآقای شلدن زنده بودن قطعا آثار زیباتری رواز ایشون داشتیم.
آخه چرا؟؟؟؟N_aggressive (09)
من عاشق کتابای سیدنی شلدونم!!
خیلی ماهه._37__37__37__37__37_
صفحه‌ها: 1 2
لینک مرجع