انجمن جنرال , General

نسخه کامل: رمان عاشقانه عسل
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
[تصویر:  Asal_Roman_%5Bwww.MihanDownload.com%5D.jpg]

سلام به همه دوستان خوبم

من تا حالا رمان های زیادی خوندم ولی این رمان واقعا سرشار از احساسات پاکی که آدم رو شگفت زده می کنه من خودم با خوندن این رمان چندبار شدید گریه کردم. توصیه می کنم حتما این رمان رو بخونید. از نیمای عزیز که این رمان رو به من معرفی کرد واقعا ممنونم:blush:
حتما بخونید و بفهمید که عشق و خیانت چجوری آدم رو نابود میکنه. مخصوصا اونایی که احساس می کنن خیلی تو زندگیشون غم دارن حتما بخونن تا بفهمن مشکلاتشون در مقابل مشکلات عسل هیچه
http://mihandownload.com/2010/05/post_1200.php#more
من خیلی وقت بود که رمان نخونده بودم.مخصوصا بعد هری پاتر و داذرن شان کلا حسم نمی اومد رمان بخونم.این رمان رو اتفاقی دیدم تو سایت میهن دانلود در این لینک.
نشتم خوندم.ش
یعنی کلا همون صفحه اولشم منو جذب خودش کرد.فکر نمیکردم اینقدر این رمان قشنگ باشه.من این رمانو دو سه روز زود تر از لیا شروع کردم و بعدش دادم به لیا اما لیا اونو تو دو روز خوند و من تازه امشب تمومش کردم.داستان بسیار قشنگیه.اگر دانلود نکنید جدا از دست رفته.منی که کلا با این رمانای آبکی عاشقانه حال نمیکنم با این رمان خیلی حال کردم و بعضی جاها بغضی گلومو گرفت.
امیدوارم دوستان لذت ببرن.حجمش یک مگ بیشتر نیست ولی به دایال اپ دار ها میگم ارزشش صبر کردن واسه دانلودشو داره
واقعا غمناک بود مخصوصا مرگ فواد:a (8):
قابل توجه دوستان به قدری این رمان جذاب بود که من از ساعت 19 پنجشنبه شروع کردم و ساعت 13 روز جمعه تموم شد
شام و صبحونه نخوردم فقط وسطش 6 ساعتی خوابیدم
لینک مرجع