انجمن جنرال , General

نسخه کامل: اخبار اجتماعی
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
دختر فراري ، طعمه سرقت خودروهاي گران‌قيمت شد

دستور پيگيري
در پي اين شكايت، داديار شعبه 4 دادسراي جنايي دستور قضايي را براي پيگيري و تحقيق در اين زمينه صادر كرد.
روز بعد يكي از واحدهاي گشت انتظامي هنگام گشتزني در غرب تهران با مشاهده خودروي مسروقه كه يك دختر جوان و 2 مرد سرنشين ‌آن بودند، دستور توقف را صادر كردند و پيش از آن كه راننده فرصت فرار پيدا كند، هر سه نفر را دستگير و براي تحقيق به دادسراي جنايي منتقل كردند.
در تحقيقات اوليه معلوم شد، دختر جواني كه همراه 2 متهم ديگر دستگير شده، يك دختر فراري از خانه است كه چندي پيش در پي اختلاف با والدين خود از شهرشان متواري شده و به تهران آمده است.
اين دختر با معرفي خود به نام فرشته به قاضي جنايي گفت: 21 سال دارم و 7 سال پيش مادرم به خاطر اعتياد پدرم از او جدا شد و من مجبور به زندگي با مادربزرگ خود شدم.
وي افزود: در مدتي كه با مادربزرگم زندگي مي‌كردم، او شرايط بدي براي من ايجاد كرده بود و اين اواخر قصد داشت مرا به زور به عقد و ازدواج يكي از بستگانش درآورد كه من نيز از خانه فرار كردم.
دختر فراري از خانه اضافه كرد: پس از فرار به تهران مدتي در بوستان‌ها پرسه مي‌زدم تا اين كه با فرشيد و احسان (دو متهم دستگير شده) آشنا شدم و زماني به خود آمدم كه متوجه شدم آنها مرا در دام اعتياد به مواد مخدر صنعتي ـ شيشه ـ گرفتار كرده‌اند. وي ادامه داد: با فرار از خانه مادربزرگم از چاله به چاه افتادم و سرانجام به خواسته فرشيد و احسان در مسير خودروها قرار مي‌گرفتم و پس از سوار شدن و گفتگو با راننده، او را به جاهاي خلوت مي‌‌كشاندم و 2 همدستم نيز خودرو را تعقيب و به يكباره راه عبوري راننده را سد كرده و پس از ضرب و جرح، پول و خودروي او را سرقت مي‌كردند.
متهم عنوان كرد: در آخرين مرحله نيز وقتي سوار خودروي گران‌قيمت شدم، راننده پيشنهاد غيراخلاقي داد و من نيز با كشاندن او به يك خيابان خلوت با همدستانم به وي حمله‌ور شده و خودروي 120 ميليون توماني او را سرقت كرده و متواري شديم.
بازداشت شاكي
در پي اين اعترافات، 2 همدست دختر جوان نيز به چندين فقره سرقت و اخاذي با طعمه قرار دادن دختر فراري از خانه اعتراف كردند. با ثبت اعترافات متهمان، داديار جنايي تحقيق از شاكي (صاحب بنز) را آغاز كرد كه وي نيز پس از تحقيقات با دستور قضايي بازداشت شد. تحقيق در اين زمينه ادامه دارد.
کشف ده‌ها هزار فيلم خصوصي

وي با تاکيد بر اينکه نيروي انتظامي با عوامل توليد و توزيع فيلم خصوصي و خانوادگي شهروندان به شدت برخورد مي کند گفت: فعالان اين حوزه افراد بي خانمان و آشفته اي هستند که زندان رفتن براي آنها اهميتي ندارد و اين روش زندگي را انتخاب کرده اند که چند ماهي را در زندان و بقيه سال خارج از زندان زندگي مي کنند. در واقع آنها با کلاهبرداري، مصرف مواد مخدر و يا کيف قاپي روز خود را مي گذرانند.
معاون اجتماعي پليس آگاهي تهران بزرگ در پاسخ به اينکه مجازات مجرمان تهيه و توزيع فيلم هاي خصوصي و اماکن خاص مانند استخرها چقدر بازدارنده است ، تاکيد کرد: قانوني بسيار قوي در سال قبل براي برخورد با خريد و فروش فيلم هاي خصوصي که کيان خانواده و حيثيت افراد را در معرض خطر قرار مي دهد تصويب شد. بر اساس اين فانون در صورتي که افرادي مسائل خصوصي مردم را به صورت شبکه اي تکثير و توزيع کنند مجازاتي تا حد اعدام براي آنها پيش بيني شده است که مجازاتي از اين بالاتر وجود ندارد.
سرهنگ غني لو با بيان اينکه مختل کنندگان امنيت رواني جامعه در ارتکاب جرايم جسورتر شده اند ، گفت: در حال حاضر بازدارندگي براي مجرماني که به ارتکاب جرم عادت کرده اند مهم نيست چرا که آنها اين سبک و شيوه را براي زندگيشان انتخاب کرده اند. اگر توليد و توزيع اين سي دي ها به صورت شبکه اي هم انجام نشود ، بازهم مجازات سنگيني دارد.
معاون اجتماعي پليس آگاهي تهران بزرگ با بيان اينکه روزانه فناوريهاي جديدي به بازار عرضه مي شود که سرعت تکثير سي دي ها را بالا مي برد ، تصريح کرد: اينگونه مجرمان به دليل ناآگاهي دچار پس افتادگي فرهنگي هستند به نحوي که تکنولوژي به کشور وارد شده ولي فرهنگ استفاده از آن وارد نشده است.
گرفتاري دختر در دام شياد اينترنتي

چند روز پيش مردي با حضور در پليس آگاهي اصفهان با ارائه شكايتي عنوان كرد وقتي به اتفاق اعضاي خانواده محل سكونت خود را ترك كرده، پس از بازگشت متوجه شده طلاي موجود در خانه به ارزش 20 ميليون تومان به سرقت رفته است.

ردپاي آشنا

درپي اين شكايت كارآگاهان پليس آگاهي با حضور در خانه شاكي و بررسي موضوع متوجه شدند اين سرقت داخلي است و فردي آشنا كه از محل نگهداري طلا ها اطلاعات كافي داشته در فرصتي كه به دست آورده طلاي موجود در خانه به ارزش 20 ميليون تومان را سرقت كرده است.

با مشخص شدن اين موضوع، ماموران به تحقيق از اعضاي خانواده پرداختند كه در جريان تحقيقات، اظهارات ضد و نقيض دختر 21 ساله خانواده موجب شد تا وي به عنوان فرد مظنون به سرقت براي تحقيقات بيشتر به پليس آگاهي منتقل شود.

دختر جوان در دام كلاهبردار اينترنتي

سرهنگ حسين‌زاده، رئيس پليس آگاهي استان اصفهان در اين باره به «جام‌جم» گفت:‌ پس از انتقال دختر 21 ساله به پليس آگاهي وي سرانجام زبان به اعتراف گشود و گفت در دام يك شياد اينترنتي گرفتار شده و براي حفظ آبروي خود و خانواده‌اش 20 ميليون تومان طلاي والدينش را سرقت كرده و در اختيار وي قرار داده است.

سرهنگ حسين‌زاده افزود: با اعترافات دختر جوان مشخص شد او از چند ماه پيش با جواني كه ساكن كرمانشاه است در چت‌روم ارتباط اينترنتي برقرار كرده و در جريان اين ارتباط، با فريب اين فرد تصاوير خصوصي خود را در اختيار اين فرد شياد قرار داده است.

رئيس‌پليس آگاهي استان اصفهان تصريح كرد: پس از اين ارتباط كه به دور از چشم والدين بوده جوان شياد به بهانه‌هاي مختلف از اين دختر چندين ميليون تومان اخاذي كرده و هر بار كه وي در برابر خواسته اين فرد مقاومت مي‌كرده، از سوي فرد شياد تهديد مي‌شده است كه بلافاصله تصاوير خصوصي او در فضاي اينترنت پخش خواهد شد؛ به طوري كه دختر جوان از ترس اين تهديدها، 20 ميليون طلاي والدينش را سرقت كرده و در اختيار اين فرد قرار داده است.

دستگيري متهم

رئيس پليس آگاهي اصفهان اضافه كرد: پس از اعترافات دختر جوان، موضوع به بازپرس پرونده در دادسراي اصفهان گزارش و دستور نيابت قضايي صادر شد.

حسين‌زاده افزود: با اعزام يك تيم عملياتي از ماموران به كرمانشاه، شياد اينترنتي دستگير و در بازرسي از مخفيگاه وي تصاوير خصوصي چند دختر جوان از جمله دختر شاكي كشف و متهم براي ادامه تحقيقات به پليس آگاهي اصفهان منتقل شد.

متهم در بازجويي‌ها اعتراف كرد، پس از پرسه زدن در اينترنت و حضور در چت‌روم، با جملات فريبنده دختران جوان را اغفال كرده و سپس با در اختيار گرفتن عكس‌ها و فيلم‌هاي خصوصي‌شان،‌ در مرحله بعدي از آنها اخاذي مي‌كردم.

رئيس پليس آگاهي تهران عنوان كرد: پس از اعترافات متهم دستور قضايي در اين ارتباط صادر شد تا تحقيقات تكميلي از وي انجام شود.

سرهنگ حسين‌زاده افزود: والدين بايد نسبت به آگاه‌سازي فرزندان خود در فضاي مجازي توجه كافي داشته باشند، زيرا همان طور كه در اين پرونده شاهد هستيم، اين دختر براي جلوگيري از پخش تصاوير خصوصي خود در اينترنت، مدام پول در اختيار اين فرد شياد قرار مي‌داد.

منبع خبر : جام جم - http://jamejamonline.ir/newstext.aspx?ne...0885120164
پدری دخترش را به 800 هزار تومان فروخت

پدرم در حق تنها دخترش خيانت كرد و با گرفتن مبلغ 800 هزار تومان مرا با تهديد و توسل به زور پاي سفره عقد نشاند، همسر سوم مرد ي جوان هستم و شوهرم مرا به سر كار مي‌فرستد تا حقوقم را بگيرد و خرج عياشي هايش كند،«نعيم» تبعه افغاني است و خدا لعنت كند دوست پدرم كه پاي او را به خانه ما باز كرد.

عروس 17 ساله در دايره اجتماعي كلانتري مشهد با اظهار این سخنان افزود: «از همان لحظه‌اي كه براي اولين بار با اين مرد روبه‌رو شدم از نگاه شيطاني‌اش ترسيدم و احساس نفرت پيدا كردم، اما نعيم خوب نقش خودش را بازي كرد و زماني كه مي‌خواست از خانه بيرون برود يك بسته پول جلوي پدرم گذاشت و گفت: اميدوارم بتوانم كمكي به شما بكنم، آن شب پدرم با خوشحالي من و مادرم را صدا زد و گفت: دخترمان بزرگ شده است و بايد هر چه زودتر ازدواج كند، بهترين كسي كه مي‌تواند داماد اين خانواده بشود و دست ما را هم بگيرد نعيم است، با شنيدن اين حرف به گريه افتادم و با التماس گفتم: بابا جون، قول مي‌دهم يك عمر كلفتي تان را بكنم وحتي به سر كار مي‌روم تا كمك خرج خانه باشم فقط خواهش مي‌كنم حرف ازدواج با اين مرد را مطرح نكنيد، پدرم در حالي كه بساط مواد مخدرش را چاق مي‌كرد، اخمي كرد و جواب داد: ما كلفت نمي‌خواهيم وحرف اضافي موقوف!»

عروس جوان ادامه داد: «افسوس و صد افسوس كه آتش اعتياد به كريستال، غيرت و مردانگي را در وجود پدرم خاكستر كرده بود و اشك‌هاي من و مادرم براي منصرف كردن او هيچ تاثيري نداشت، يك سال از دوران نامزدي مان گذشت و شوهرم مرا در كارگاه يكي از دوستانش استخدام كرده است اما خودش حقوقم را مي‌گيرد، او هفته‌اي يك بار به ديدنم مي‌آيد و هر موقع مي‌خواهم در باره حقوقم حرفي بزنم به چشمانم خيره مي‌شود و در حالي كه عصبانيت از نگاهش مي‌بارد مي‌گويد با پدرت حساب و كتاب دارم و يك زن خوب نبايد توي كار شوهرش دخالت كند در غير اين صورت كاري مي‌كنم كه ديگر نتواني حرف بزني، نمي‌دانم چه شد كه تصميم گرفتم از خانه فرار كنم، من با فروش يك حلقه انگشتري كه تنها دار و ندارم بود به پايانه مسافربري رفتم و سوار اتوبوس شدم و به مشهد آمدم، من هرگز پدرم را نمی بخشم.»

در خور يادآوري است، با تلاش كارشناس اجتماعي پليس، زن 17 ساله به مراجع قضايي معرفي شد و اقدامات لازم حمايتي از او به عمل آمد.
کودک 3.5 ساله قربانی هوس مادر

اين بچه بي گناه، قرباني هوس هاي پليد مادرش شده و خدا مي داند در اين چند روز چه بلايي به سرش آمده است. پيرمرد در حالي که روي زمين زانو زده بود و از ته دل اشک مي ريخت رو به دخترش کرد و گفت: آه اين طفل بي گناه دامن تو را مي گيرد؛ الهي که از زندگي خير نبيني! من از اين لحظه اعلام مي کنم دختري به نام فائزه ندارم و او را عاق مي کنم! مرد ۶۸ ساله، نوه اش را در آغوش گرفته بود و او را نوازش مي کرد.

پدر بزرگ دل شکسته با چشماني اشک بار گفت: فائزه ۵ سال قبل با پسر يکي از آشنايان ازدواج کرد و زندگي خوبي هم داشت اما دوستي او با زني در همسايگي مان باعث شد تا شرم و حيا را کنار بگذارد و پس از مدت کوتاهي از طريق آن زن بي سر و پا با مردي عياش و هوسران رابطه پنهاني برقرار کند. دامادم به محض اطلاع از اين موضوع طلاق دخترم را داد و او با يک بچه به خانه ام برگشت. فائزه با اين اشتباه بزرگ مرا جلوي دوست و آشنا سرافکنده کرد و ديگر رو نداشتم از خانه بيرون بيايم.

پيرمرد افزود: متاسفانه دخترم به دوستي خود با آن زن ادامه داد و ما سر اين مسئله با او جر و بحث داشتيم تا اين که حدود ۲ ماه قبل فائزه همراه پسر کوچولويش از خانه فرار کرد. من و مادرش از اين بابت خيلي نگران بوديم و شب و روز در انتظارخبري ناگوار به سر مي برديم تا اين که از طريق زن همسايه متوجه شدم دخترم در آخرين تماس تلفني اش نشاني منزلم در مشهد را داده است.

امروز صبح با عجله از شهر خودمان، راهي مشهد شدم و پرسان پرسان آدرس موردنظر را پيدا کردم اما وقتي ديدم مردي جوان جلوي آن خانه مثل جلادي بي رحم با کمربند به جان نوه سه و نيم ساله ام افتاده است و او را کتک مي زند دلم آتش گرفت و قلبم داشت از کار مي افتاد، با ديدن اين صحنه ديگر نتوانستم خودم را کنترل کنم و با تمام نيرويي که در بدن داشتم به طرف آن مرد حمله کردم تا کودک بي گناه را از دستش نجات بدهم. ولي مرد جوان به اتفاق دخترم مرا مورد ضرب و شتم قرار دادند. ما موضوع را به پليس ۱۱۰ اطلاع داديم و ماموران فائزه و آن مرد جوان را دستگير کردند.

زن ۲۲ ساله در دايره اجتماعي کلانتري شهيد آستانه پرست مشهد گفت: پس از گندي که به زندگي و آبرويم زدم احساس سرشکستگي و نااميدي مي کردم و از کرده خود پشيمان شده بودم تا اين که تصميم گرفتم از خانه فرار کنم و همراه فرزندم بدون اطلاع خانواده به مشهد آمدم. من جايي نداشتم بروم و در خيابان پرسه مي زدم که با جواني افغاني آشنا شدم. او مرا به خانه اش برد و زماني که فهميد فراري هستم با هم به طور موقت ازدواج کرديم. اين مرد جوان نسبت به من خيلي محبت مي کرد اما مي گفت بچه ات سربار زندگي مان خواهد شد و سر کوچک ترين مسئله اي به جان بچه ام مي افتاد و بدنش را کبود مي کرد. افسوس که عشق به او کورم کرده بود و نمي ديدم چه بلايي به سر فرزندم مي آورد.

فائزه در پايان گفت: از تمام زنان جوان خواهش مي کنم در انتخاب دوست و همنشين دقت کنند و مراقب باشند چون من از دوستي با فردي ناباب به اين همه بدبختي و فلاکت افتادم.

درخور يادآوري است با پي گيري رئيس کلانتري شهيد آستانه پرست مشهد و عنايت مراجع قضايي، اقدامات قانوني و حمايتي لازم در اين باره به عمل آمده است.
خواهر و برادر در چنگ برادر معتاد

تهران امروز: با هوشياري و سرعت عمل ماموران پليس شهريار، فرد معتادي كه برادر و خواهر كوچك‌ترش را گروگان گرفته و قصد كشتن آنها را داشت، دستگير و هر دو گروگان آزاد شدند.

ساعت سه بعدازظهر يازدهم شهريور ماه به دنبال تماس فردي با مركز فوريتهاي پليسي 110 و اعلام اينكه برادر بزرگش، خواهرشان را به دليل اختلافات خانوادگي گروگان گرفته و قصد كشتن وي را دارد، بلافاصله ماموران كلانتري 16 انديشه شهريار به محل مورد نظر اعزام شدند.

ماموران با حضور در محل، متوجه شدند گروگانگير فردي معتاد به نام «مجيد-م» بوده كه خواهر 12 ساله خود را به دليل اختلاف خانوادگي و اعتراض اعضاي خانواده نسبت به اعتيادش، در يكي از اتاق‌هاي منزل‌شان به گروگان گرفته و در حالي‌كه مسلح به قمه بوده، او را به صورت سطحي زخمي و تهديد به قتل كرده است.

در ادامه پيگيري‌ها مشخص شد گروگانگير پس از اينكه متوجه شده است برادرش موضوع را به پليس اطلاع داده است، او را نيز با استفاده از قمه مورد ضرب و جرح قرار داده و با انتقالش به داخل اتاق، قصد كشتن هر دوي آنها را دارد.

باتوجه به اهميت موضوع، ماموران در ابتدا به گفت‌وگو با گروگانگير پرداخته و قصد منصرف كردن او را داشته‌اند كه وي توجهي به توصيه‌ها و تذكرات ماموران نكرد و بر قتل خواهر و برادر كوچكش اصرار ورزيد.

در حالي كه وضعيت گروگانگير به علت اعتيادش به موادمخدر، هر لحظه نگران كننده مي‌شد و احتمال بروز هرگونه حادثه‌اي از سوي وي متصور بود، ماموران با رعايت هوشياري در يك عمليات ضربتي در اتاق را شكسته و با ورود به آن، گروگانگير مسلح را قبل از هرگونه واكنشي دستگير و هر دو گروگان را آزاد كردند و باتوجه به اينكه از ناحيه سر و صورت و دست و پا به صورت سطحي از سوي برادرشان مجروح شده بودند، جهت مداوا به مراكز درماني انتقال دادند.
انهدام باند جعل كارت پايان خدمت

به گزارش ايسنا، اوايل سال 87 مرد جواني در سطح شهر و به صورت کاملأ اتفاقي با يک مرد ميانسالي که ادعا تهيه قانوني کارت پايان خدمت را داشت، آشنا شد. فرد مورد نظر در قبال گرفتن مبلغ 2ميليون تومان، يك کارت پايان خدمت را چند روز بعد به دست جوان رساند.

زماني كه مرد جوان، براي انجام کاري به اداره پليس مراجعه كرد، مشخص شد كه کارت پايان خدمتش جعلي است در نتيجه وي دستگير و به اداره 13 پليس آگاهي تهران بزرگ (مبارزه با جعل) منتقل و مجبور شد تا دوران خدمت سربازي‌اش را بگذراند.
[تصویر:  11895610138848917642.gif]

وي پس از گذراندن دوران سربازي در سيزدهم ارديبهشت‌ماه امسال يک بار ديگر به صورت اتفاقي، فرد جاعل کارت خدمت را در خيابان مشاهده كرد و ضمن تماس با مرکز فوريت هاي پليسي (110) با راهنمايي ماموران پليس بدون اينکه توجه مرد جاعل را جلب كند او را در اتوبوس شرکت واحد تعقيب كرد و مأموران کلانتري112 ابوسعيد متهم را به نام «علي» 45 ساله، دستگير کردند.

به گزارش ايسنا، متهم با دستور حسيني بازپرس شعبه هفتم دادسراي ناحيه 11 تهران و براي تحقيقات تخصصي به اداره 13 پليس آگاهي منتقل شد و در همان لحظات نخست دستگيري به افسر پرونده‌اش گفت كه کارت را از دو نفر ديگر به اسامي «مهدي- خ» 50 ساله و « فرهاد - م» 44 ساله گرفته بودم و با تردد در سطح شهر و معاشرت با مردم به صورت کاملأ حساب شده افراد متقاضي را شناسايي مي‌کردم و «مهدي» و «فرهاد» سفارش مي‌گرفتم. آنها کار جعل را انجام مي‌دادند و در مقابل اين کار سهمي از مبالغ دريافت شده به من مي‌رسيد.

کارآگاهان اداره سيزدهم دو متهم مورد نظر را شناسايي و روز 22 خرداد ماه امسال در محدوده پارک دانشجو و در دفتر محل کارشان دستگير كردند.
[تصویر:  45330674338389773808.gif]
در بازررسي از دفتر محل کار اين دو متهم، علاوه بر تعدادي کارت پايان خدمت جعلي، تعداد بسياري مدارک تحصلي دانشگاهي جعلي و مشخصات فردي به همراه عكس متقاضيان و دستگاه‌هاي جعل مدارک و مهرهاي مختلف، کشف و ضبط شد.

همچنين اين شرکت که به عنوان «دفتر ثبت شرکت ها واخذ رتبه بندي» مجوز فعاليت گرفته بود عملأ به محلي براي جعل مدارک و اسناد دولتي از جمله کارت پايان خدمت و مدارک دانشگاهي ( اغلب کارشناسي ارشد رشته هاي مهندسي دانشگاههاي معتبر دولتي ) و ... تبديل شده بود .

متهمان در برابر افسر پرونده اعتراف کردند كه متقاضيان با پرداخت مبالغ ميليوني به ما سفارش مدرک عالي مي‌دادند. اين درحالي بود كه کار قانوني ما تأمين کارشناس مهندسي براي شرکت‌ها بود و چون در اين فعاليت قانوني با تعداد زيادي از شرکت‌هاي مهندسي ارتباط داشتيم و از نياز آنها هم مطلع بوديم؛ در عمل به جاي تأمين مهندس براي آن‌ها مدارک مهندسي جعلي به اين افراد و ساير متقاضيان را جعل کرده و مي‌فروختيم.

درتحقيقات پليسي مشخص شد، اين گونه جعل مدارک در چند دفتر مشابه ديگر نيز انجام شده که احتمال ارتباط اين موضوع با متهمان دستگير شده هم وجود داشت در نتيجه در ادامه رسيدگي، کارآگاهان متهم ديگري را به نام « مازيار» 35 ساله به عنوان يکي از نفرات اصلي شبکه جعل تحت تعقيب قرار دادند اما «مازيار» با اطلاع از دستگيري دوستان خود متواري شد.
[تصویر:  78426933257653953565.gif]
با تحقيقات به عمل آمده مشخص شد «مازيار» يکي از مهندسان در احداث ساختمان سعادت آباد بوده که پرونده فروريختن اين ساختمان و کشته شدن تعداد 17 نفر در زير آوار، در محاکم قضائي تحت رسيدگي بود.

به گزارش ايسنا، فرد مورد نظر که با دستگيري دوستان خود متواري شده بود در نهايت در 19 ارديبهشت ماه در يک عمليات پليسي در شمال تهران در مخفيگاهش دستگير و براي انجام تحقيقات به اداره 13 منتقل شد.

در ادامه رسيدگي به پرونده و اعترافات «مازيار» فرد ديگري به نام « صادق » نيز شناسايي شد اما اين متهم هم پس از اطلاع از دستگيري اعضاء شبکه متواري شده بود.
[تصویر:  06913073816316380203.gif]
ماموران پليس «صادق» را نيز در يکي از شهرهاي شمال کشور مورد شناسايي قرار دادند و با اخذ نيابت قضايي پس از اعزام به يکي از استان‌هاي شمالي ، در 13 مردادماه امسال او را دستگير و به تهران منتقل کردند.

به گزارش ايسنا، سرهنگ عباسعلي محمديان، رئيس پليس آگاهي تهران بزرگ با اعلام اين خبر گفت: پس از شناسائي و متلاشي شدن اين شبکه، کارآگاهان اداره سيزدهم پليس آگاهي (مبارزه با جعل) براي شناسايي کامل اين گونه دفاتر مشابه که اقدام به جعل مدارک مهندسي دانشگاهي به منظور فوق مي‌کردند، به عنوان متقاضي مدارک جعلي به اين دفاتر مراجعه کرده و فضا را براي جاعلان و استفاده‌کنندگان اين مدارک بسيار ناامن كردند.

منبع خبر : تابناك - http://tabnak.ir/fa/pages/print.php?cid=119942
[تصویر:  279992-440063.jpg]

تهران- همايش متمركز زايران حج تمتع 89 استان تهران در سالن دوازده هزار نفري مجموعه ورزشي آزادي ، 12 مهرماه همزمان با شهادت امام جعفر صادق(ع) برگزار مي‌شود.

به گزارش روز يكشنبه ايرنا از بعثه مقام معظم رهبري اين همايش در دو نوبت صبح و عصر برگزار مي‌شود. در نوبت صبح كاروان‌هاي مدينه قبل به اسثناي گروههاي 17004 تا 17100 از ساعت 8 و 30 دقيقه صبح و در نوبت بعد از ظهر كاروان‌‌هاي مدينه بعد به علاوه گروه‌هاي مدينه قبل 17004 تا 17100 از ساعت 15 و 30 دقيقه حضور خواهند داشت.
همچنين اداره حج و زيارت غرب استان تهران اردوي آموزشي دو روزه اول و دوم مهر ماه با حضور سه هزار نفر از زايران حج تمتع برگزار مي‌كند.
اين اردو از روز پنج‌شنبه، اول مهر ماه ساعت 8 صبح در مجتمع فرهنگي امام علي‌(ع) كرج در قالب اجراي مناسك نمادين توسط رو‌حاني و عوامل اجرايي كاروان‌ها آغاز مي‌شود و تا ساعت 17 روز جمعه ادامه دارد.
اعزام زايران حج تمتع امسال از 29 مهر آغاز مي‌شود و 48 هزار زاير در قالب مدينه قبل و 47 هزار و 700 نفر در قالب مدينه بعد به سرزمين وحي مشرف خواهند شد.

IRNA
یک رستوران معروف به «آدم خوارها» در برلین در وب سایت خود اعلام کرد که برای راه‌اندازی منوی غذاهایش نیاز به قسمت‌هایی از بدن انسان دارد.
[تصویر:  adamkhaar.jpg]

به گزارش ایسنا، در گزارش رسانه‌های دولتی آلمان آمده است که محل این رستوران هنوز مشخص نشده است، اما صاحبان آن در وب سایت خود از تمامی کسانی که خواهان عضویت در این رستوران هستند، درخواست کردند تا با پر کردن فرم مخصوص اعضای بدنشان را هر چه باشد، اهدا کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی تلگراف، این رستوران به شدت مورد انتقاد دولت این کشور قرار گرفته است، اما صاحبان این رستوران در بیانیه‌ای در وب سایت خود یادآور شدند که این محل را برای دوستداران آدم خواری که منتسب به قبیله برزیلی «واری کاکا» است، راه‌اندازی می‌کنند.

«میشاییل براون» نایب رییس حزب دموکرات مسیحی برلین در مصاحبه‌ای با روزنامه‌ «بیلد» خاطرنشان کرد: من تاکنون پیام‌های الکترونیکی فراوانی در رابطه با این رستوران عجیب دریافت کردم. ابتدا تصور می‌کردم که این موضوع یک شوخی است، اما این محل یک منطقه نفرین شده است.

وی افزود: البته آدم خواری در برلین تاریخچه‌ای طولانی دارد؛ به طوری که در سال ۲۰۰۶ میلادی یک مرد ساکن این شهر با کشتن دوست خود به صورت داوطلبانه از بدن او برای ماه‌ها برای خود غذا تهیه می‌کرد تا این که دستگیر شده و به حبس ابد محکوم شد.
این دانش‌آموز ۱۵ ساله هندی می‌گوید هرگز فکر نمی‌کرده است که «ایده احمقانه‌اش» مورد توجه یکی از پیشروترین دانشگاه‌های تحقیقاتی جهان قرار گیرد…
[تصویر:  sharzh-mobile-ba-ghalb.jpg]
یک دختر ۱۵ ساله هندی موفق به ابداع روشی شده است که با استفاده از آن می‌توان گوشی‌های تلفن همراه را توسط ضربان قلب شارژ کرد.
در این ایده که هم‌اکنون توسط دانشمندان دانشگاه استنفورد در حال بررسی است، ضربان قلب انسان با استفاده از یک مچ‌بند مخصوص به جریان الکتریسیته تبدیل و سپس از این جریان برای شارژ تلفن‌های همراه استفاده می‌شود.
«ساروجینی مهاجان»، یکی از دانش‌آموزان دختر یکی از مدارس مستقر در غرب دهلی‌، ایده این اختراع را از ساعت مچی «بدون نیاز به کوک» خود گرفته است. وی می‌گوید این ایده زمانی به ذهنش خطور کرد که مشغول تماشای همزمان ساعت مچی و تلفن همراه خود بود.

یکی از مدرسان این مدرسه در همین رابطه به روزنامه تلگراف گفت: «وی متوجه شد که ساعتش نیازی به کوک و یا شارژ کردن ندارد و پس از آن تحقیق درباره “شارژ با استفاده از ضربان نبض” را آغاز کرد».

این مدرس اضافه کرد: «وی ایده‌اش را پیش معلم علوم خود برد و معلم نیز آن را به بنیاد اختراعات ملی هند ارائه کرد».

این ایده در وبسایت بنیاد اختراعات به نمایش در آمد و پس از آن بود که توجه دانشمندان دانشگاه استنفورد را به سوی خود جلب کرد.

به نظر می‌رسد که این ابداع چه در کشورهای در حال توسعه که استفاده از تلفن همراه در آن‌ها رو به گسترش است اما برق به میزان کافی وجود ندارد و چه در کشورهای توسعه یافته، ظرفیت بالقوه‌ عظیمی برای رشد داشته باشد.

این دانش‌آموز ۱۵ ساله هندی می‌گوید هرگز فکر نمی‌کرده است که «ایده احمقانه‌اش» مورد توجه یکی از پیشروترین دانشگاه‌های تحقیقاتی جهان قرار گیرد.
وی در این باره می‌گوید: «اگر بتوانیم ساعت‌هایی داشته باشیم%2
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
لینک مرجع