انجمن جنرال , General

نسخه کامل: اخبار اجتماعی
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
این دانش‌آموز ۱۵ ساله هندی می‌گوید هرگز فکر نمی‌کرده است که «ایده احمقانه‌اش» مورد توجه یکی از پیشروترین دانشگاه‌های تحقیقاتی جهان قرار گیرد…
[تصویر:  sharzh-mobile-ba-ghalb.jpg]
یک دختر ۱۵ ساله هندی موفق به ابداع روشی شده است که با استفاده از آن می‌توان گوشی‌های تلفن همراه را توسط ضربان قلب شارژ کرد.
در این ایده که هم‌اکنون توسط دانشمندان دانشگاه استنفورد در حال بررسی است، ضربان قلب انسان با استفاده از یک مچ‌بند مخصوص به جریان الکتریسیته تبدیل و سپس از این جریان برای شارژ تلفن‌های همراه استفاده می‌شود.
«ساروجینی مهاجان»، یکی از دانش‌آموزان دختر یکی از مدارس مستقر در غرب دهلی‌، ایده این اختراع را از ساعت مچی «بدون نیاز به کوک» خود گرفته است. وی می‌گوید این ایده زمانی به ذهنش خطور کرد که مشغول تماشای همزمان ساعت مچی و تلفن همراه خود بود.

یکی از مدرسان این مدرسه در همین رابطه به روزنامه تلگراف گفت: «وی متوجه شد که ساعتش نیازی به کوک و یا شارژ کردن ندارد و پس از آن تحقیق درباره “شارژ با استفاده از ضربان نبض” را آغاز کرد».

این مدرس اضافه کرد: «وی ایده‌اش را پیش معلم علوم خود برد و معلم نیز آن را به بنیاد اختراعات ملی هند ارائه کرد».

این ایده در وبسایت بنیاد اختراعات به نمایش در آمد و پس از آن بود که توجه دانشمندان دانشگاه استنفورد را به سوی خود جلب کرد.

به نظر می‌رسد که این ابداع چه در کشورهای در حال توسعه که استفاده از تلفن همراه در آن‌ها رو به گسترش است اما برق به میزان کافی وجود ندارد و چه در کشورهای توسعه یافته، ظرفیت بالقوه‌ عظیمی برای رشد داشته باشد.

این دانش‌آموز ۱۵ ساله هندی می‌گوید هرگز فکر نمی‌کرده است که «ایده احمقانه‌اش» مورد توجه یکی از پیشروترین دانشگاه‌های تحقیقاتی جهان قرار گیرد.
وی در این با
[تصویر:  bolandtarin-khargooshe-donya.jpg]

ایسنا: پرسانه‌های دولتی «انگلستان» اعلام کردند: بلندترین خرگوش دنیا با یک متر و سه سانتیمتر، لقب «بلندترین خرگوش دنیا» را از آن خود کرد.

«داری وس» خرگوشی با یک متر و سه سانتیمتر قد است و تنها ۱۲ ماه از تولدش می‌گذرد و به دلیل این قد بلند، لقب بلندترین خرگوش دنیا را از آن خود کرده است.

«آنت ادواردز» ۵۹ ساله، صاحب این خرگوش در مصاحبه‌ای با یکی از روزنامه‌های «انگلستان»، خاطر نشان کرد: این خرگوش در روز ۱۲ هویج، شش سیب و دو کاهوی می‌خورد و من امیدوارم بتوانم با تغذیه و ورزشی مناسب قد این حیوانی را بلندتر کنم تا رکورددار رکوداران دنیا شود.

گفتنی است، این خرگوش هم اکنون ۲۲ کیلوگرم وزن دارد و صاحب آن معتقد است در صورت ادامه رشد و رژیم غذایی کنونی به این حیوان به یک شبه غول خرگوش تبدیل می‌شود.

«آنت ادواردز» صاحب این خرگوش بلند و غول پیکر، خاطر نشان کرد: من تاکنون چندین حیوان غول پیکر را تربیت کرده و پرورش دادم و تاکنون هم با مشکلی مواجه نشده‌ام.
به گزارش مهر “پائول کین” متخصص علوم رایانه ای در انگلستان یکی از هفت نفر در سراسر جهان است که مسئولیت خاموش و روشن کردن اینترنت را در شرایط بحرانی به عهده اش گذاشته اند.

[تصویر:  internet.jpg]
به گزارش مهر “پائول کین” مدیر اجرایی شرکت اینترنتی CommunityDNS یکی از هفت نفری است که به کلید روشن و خاموش کردن اینترنت جهان دسترسی دارد تا به این شکل در صورتی که شبکه جهانی اینترنت به واسطه حملات تبهکارانه مورد هجوم جدی قرار گرفت بتواند برای جلوگیری از وقوع رویدادی جبران ناپذیر اینترنت را خاموش و روشن کند.

این کلید در واقع دو کارت هوشمند مجهز به کد امنیتی بسیار قوی است. در صورتی اینترنت دچار اختلال شود “کین” به همراه پنج نفر از دیگر از کلیدداران اینترنت (حضور هر هفت نفر ضروری نیست) باید به منطقه ای ایمن در ایالات متحده سفر کند تا با یکی کردن کلیدهای اینترنت، شبکه جهانی را خاموش و دوباره روشن کنند.

در صورتی که هر یک از کلیددارهای اینترنت نتواند به این مکان فوق سری سفر کنند، تعدادی کلیدهای اضافه در محل نگهداری می شوند که توسط افرادی جایگزین مورد استفاده قرار گیرند.

بر اساس گزارش تلگراف، “کین” با رد ایده استفاده از یک کلید برای فعال سازی مجدد اینترنت می گوید چنین کاری می تواند منجر به تجزیه شدن اینترنت شود زیرا اروپا اجازه حفظ این کلید را به آمریکا نمی دهد، خاورمیانه اجازه این کار را به اروپا نخواهد داد و آمریکا نیز کلا اجازه حفظ چنین کلیدی را به هیچ کس نخواهد داد.
تیم تحقیقاتی وزارت دفاع هند در حال بررسی مردی است که از ۷۰ سال قبل تاکنون بدون آب و غذا زیسته است.

به گزارش مهر، وزارت دفاع هند در حال بررسی مردی است که گفته می شد از ۷۰ سال قبل تا کنون بدون خوردن و نوشیدن به زندگی خود ادامه داده است.

[تصویر:  marde-ajib-500x333.jpg]

.در راستای این بررسیها محققان بیمارستان احمدآباد هند شرایط جسمی “پرالاد جانی” را تحت کنترل گرفتند و تائید کردند که این مرد هندی که از ۶ روز قبل در این بیمارستان به سر می برد تاکنون به آب و غذا دست نزده است

به اعتقاد وزارت دفاع هند، کشف راز این مرد هندی می تواند به زندگی سربازانی که ناچارند در شرایط بحرانی بدون آب و غذا زندگی کنند کمک کند.

به گفته پزشکانی که این مرد را معاینه کرده اند با وجود سن بالا هیچ علامت سوء تغذیه و کم شدن آب در بدن وی مشاهده نمی شود.

“پرالاد جانی” داستان زندگی خود را اینطور تعریف کرده است که در ۷ سالگی برای ماجراجویی به تنهایی همانند یک “قدیس سرگردان” در دنیا خانه پدری را ترک می کند.

برخی اعتقاد بر این دارند که یک نیروی حیات بخش در کالبد این قدیسین وجود دارد که آنها را قادر می سازد تنها با نیروی روح به حیات خود ادامه دهند.

“جانی” معتقد است که تحت حمایت یک رب النوع قرار دارد که وی را از طریق سوراخی در سقف دهان با اکسیر ویژه غذا می دهد.

بررسیهای یک پزشک متخصص در عرصه مطالعات ماوراء الطبیعه، توانایی این مرد را در زندگی بدون غذا تائید می کند. این در حالی است که سایر پزشکان قادر به ارائه پاسخی مناسب برای علل این توانایی نیستند.

براساس گزارش تلگراف، مدیر موسسه فیزیولوژی وزارت دفاع هند در این خصوص توضیح داد: “شاید اگر این مرد به طور علمی مورد آزمایش قرار بگیرد بتواند منجر به یک کشف بزرگ علمی شود. در حقیقت این مرد می تواند به ما بیاموزد که چگونه در شرایط دشوار به زندگی خود ادامه دهیم. به این ترتیب قادر خواهیم بود زندگی انسانها را در مدت وقوع بلایای طبیعی، در شرایط دشوار، زیر آب و در تمام موقعیتهایی که انسان را با مشکل مواجه می کنند نجات دهیم.”

پزشکان این بیمارستان قصد دارند این مرد عجیب را به مدت دو هفته تحت کنترل قرار دهند. در این مدت زمان در یک انسان طبیع%D
نوجود علی دختری است که در سن ۹ سالگی با مردی که سه برابر خودش سن داشت ازدواج کرد و یک سال بعد با گرفتن طلاق از او در یمن تاریخ ساز شد.

“من نوجود هستم ، ۱۰ ساله و طلاق گرفته ام” عنوان کتابی است که این ماه به زبان انگلیسی در آمریکا به چاپ رسیده و قرار است به زودی به زبان عربی هم منتشر شود.با چاپ این کتاب به زبان عربی ، این کودک ۱۲ ساله هم میتواند داستان زندگی خود را که توجه جهانی را جلب کرده است بخواند.
[تصویر:  talagh-dokhtar-9sale.jpg]
او در این باره گفت : به جزقسمت هایی که من به نویسندگان کتاب گفتم ، خودم از محتوای کتاب آگاهی ندارم.هر روز انتظار میکشم تا این کتاب به زبان عربی منتشر شود تا من هم بتوانم آن را بخوانم. من میدانم چاپ داستان من در جهان میتواند اهمیت بسیار زیادی داشته باشد.

این کتاب توسط روزنامه نگار فرانسوری دلفین مینوی نوشته شد و برای اولین بار سال گذشته در فرانسه چاپ شد. ناشران تصمیم دارند آن را به ۱۹ زبان زنده دنیا منتشر کنند تا همه بتوانند آن‌چه را که بر این کودک رفته است بخوانند.

نوجود دوسال پیش و زمانی که نام او در روزنامه یمن تایمز به عنوان یک تازه عروس کودک مطرح شد مورد توجه قرار گرفت.او در آن سال به نیویورک سفر کرد و عنوان زن سال را از مجله زنان Glamour دریافت کرد و به عنوان یک سمبل بینالمللی از حقوق زنان در جهان مطرح شد.

در این کتاب آمده است که زمانی که نوجود فقط ۹ سال داشت ، پدرش او را وادار به ازدواج با یک مرد که بیش از سه برابر او سن داشت کرد.

او سپس از تجربه بسیار دردناکی سخن میگوید که بعد از ازدواج بر او رفته است و دوران کودکی او را تبدیل به کابوسی دردناک کرده است.

او در این باره میگوید : هر چه قدر که من فریاد میکشیدم ، هیچ کس به کمک من نمیآمد.او مرا کتک میزد و من باید به خواسته او تن میدادم.

زمانی که او بالاخره توانست خانواده خود را در شهر صنعا ملاقات کند ، به یک دادگاه فرار کرد و با کمک یک وکیل حقوق بشر یمنی توانست از دادگاه حکم طلاق خود را بگیرد و به این ترتیب اولین عروسی باشد که در این سن در خاورمیانه طلاق گرفته است.

بعدها یک ناشر فرانسوی به خانواده فقیر او کمک کرد تا یک خانه بخرند.اکنون نوجود در حال تحصیل کردن است و زندگی نسبتا خوبی دارد.

او در این باره گفت : سال گذشته زندگی من در فقر و بدبختی میگذشت ، اما الان زندگی متوسط و شادی دارم.

ماجرای او باعث شد که شهروندان یمنی به دنبال تصویب قانونی برای ممنوعیت ازدواج قبل از سن ۱۸ سالگی باشند و به کابوس بسیاری از این کودکان پایان دهند.

اما یونیسف اعلام کرد هنوز هم یک چهارم دختران یمنی قبل از سن ۱۵ سالگی ازدواج میکنند.توجه ناکافی به حقوق بشر ، وضعیت دشوار اقتصادی و فرهنگ پایین خانوادهها یکی از اصلی ترین دلایل ازدواج زودهنگام کودکان است.

ازدواج زودهنگام کودکان یکی از مشکلات بزرگ در کشورهای خاورمیانه است.سالانه کودکان زیادی قربانی این موضوع می‌شوند و تعدادی نیز به دلیل بارداری‌های زودهنگام جان خود را از دست می‌دهند.
راهکار ناجا برای معضل زنان خیابانی

فرمانده تهران بزرگ اعلام كرد: پليس آماده است كمتر از يك هفته زنان خياباني را از سطح شهر جمع‌آوري كند.

به گزارش فارس، سردار حسين ساجدي‌نيا امروز (چهارشنبه) در حاشيه ديدار مردمي در مركز نظارت همگاني ناجا در جمع خبرنگاران گفت: برنامه پليس تهران براي برقراري امنيت و ارتقاي آن محله محوري است. طرحهاي انتظامي با درخواست مردم به اجرا درمي‌آيد و تا رفع دغدغه‌ها ادامه خواهد داشت.

سردار ساجدي‌نيا در مورد جمع‌آوري معتادان پرخطر گفت: از آنجا كه معتادان بيمار به شمار مي‌روند دستگاه قضايي آنها را تحويل نمي‌گيرد و خواستار ارجاع آنان به مراكز درماني است.

وي اظهار داشت: از آنجايي كه تعداد مراكز درماني ترك اعتياد محدود است در نتيجه پاسخگوي همه معتادان نيست بايد مراكز ترك اعتياد بيشتري راه‌اندازي شود تا معتادان بيشتري را تحت پوشش قرار دهد.

سردار ساجدي‌نيا در ادامه افزود: با شهرداري و ديگر دستگاه‌ها و سازمانهاي مردم‌نهاد جلساتي و مكاتباني را در اين زمينه داشته‌ايم.

فرمانده پليس تهران اعلام كرد: پليس آماده جمع‌آوري معتادان پرخطر است اما بايد محلي براي نگهداري و انتقال اين معتادان وجود داشته باشد.

وي اظهار داشت: طي دو ماه گذشته اكثر پارك‌هاي تهران از وجود معتادان پاكسازي شده و تعدادشان به حداقل رسيده است. هر چند احتمال بازگشت اين معتادان به پاركها وجود دارد.

* بمب‌گذاري در بيمارستان الغدير به‎دليل اختلاف شخصي است

فرمانده انتظامي تهران بزرگ اعلام كرد كه روز گذشته يك بمب صوتي در بيمارستان الغدير منفجر شد كه عامل اين بمب‌گذاري توسط پليس دستگير شده است.

سردار ساجدي‌نيا افزود: اين فرد به علت اختلاف شخصي با صاحب داروخانه، بيمارستان و با هدف ايجاد رعب و وحشت اقدام به بمب‌گذاري كرده است.

* پليس به‏دنبال كشف سرنخ براي قتل دكتر سودبخش

سردار ساجدي‌نيا در پاسخ به سؤالي مبني بر اقدامات پليس در پيگيري قتل 2 پزشك در تهران گفت: به دنبال كشف سرنخ براي قتل دكتر سودبخش هستيم.

* كمتر از يك هفته زنان خياباني را جمع‌آوري مي‌كنيم.

فرمانده انتظامي تهران بزرگ در پاسخ به سؤالي مبني بر اينكه چرا زنان خياباني را جمع‌آوري نمي‌كنيد، اظهار داشت: پليس در اين زمينه آمادگي لازم دارد و مي‌تواند ظرف مدت يك هفته همه زنان خياباني را كه به صورت علني مرتكب جرم مي‌شوند نه آنان كه به صورت پنهان و اينترنتي اقدام مي‌كنند جمع آوري كند به شرط آنكه دستگاهي مسئوليت اين زنان را به‏عهده بگيرد.

وي در ادامه افزود: سازمانهاي مردم‌نهاد در اين ارتباط مي‌توانند فعاليت كرده و در اين زمينه با برخي سازمانهاي مردم‏نهاد و موسسات خيريه جلساتي را برگزار كرده ايم.

سردار ساجدي‌نيا گفت: اين زنان اگر مرتكب خلافي شوند مجرم هستند اما در حال حاضر موضوع زنان خياباني يك مشكل اجتماعي است و بايد به اين ناهنجاري اجتماعي به شكل خود نگاه كرد.

* قول نداده‌ايم همه مجرمان را دستگير كنيم.

فرمانده انتظامي تهران بزرگ در پاسخ به سؤالي مبني بر برخورد با مجرمان اعلام كرد قول نداده‌ايم همه تهران را از وجود مجرمان پاكسازي كنيم. بلكه قول داديم كه با مجرمان برخورد كنيم كه طرحهاي‏مان در اين زمينه همچنان در حال اجراست.

وي اظهار داشت: مجرمان چون شغلي ندارند مجددا به چرخه جرم بازمي‌گردند، در اين زمينه از اقدامات برخي دستگاهها راضي و برخي دستگاهها ناراضي هستيم. توقع ما اين است كه متوليان در خصوص وظايف خود بيشتر تلاش كنند.

سردار ساجدي‌نيا گفت:‌ همكاري موجب تامين امنيت مي‌شود ولي توليد امنيت تنها به‎عهده پليس نيست.

فرمانده پليس تهران اعلام كرد: از آن‎جايي كه اكثر جرايم خشن توسط افراد مسلح انجام مي‌شود ومجرمان به سمت ماموران تيراندازي يا درگيري فيزيكي ايجاد مي‌كنند مجبور به مقابله به مثل هستيم.

سردار ساجدي‌نيا افزود:‌ماموران پليس چالاك و ورزيده هستند و اجازه نمي‌دهند كسي با اسلحه در انظار عمومي به سمت مردم تيراندازي كند. لذا با رعايت قانون به‏كارگيري سلاح تيراندازي مي‌كنند.

منبع خبر : تابناك - http://tabnak.ir/fa/pages/print.php?cid=123964
مشتاق‌ترين كاربران اينترنت جهان

بر اساس يك بررسي از عادت‌هاي آنلاين، مردم در چين و خاورميانه مشغول‌ترين و علاقه‌مندترين كاربران اينترنت جهان هستند.

چيني‌ها از جمله افرادي هستند كه از همه بيش‌تر از برندها استقبال مي‌كنند و تبليغ‌كنندگان با آن‌ها در سايت‌هاي شبكه اجتماعي ارتباط دارند كه فرصت بهره‌برداري نشده بزرگ و قابل توجهي را براي بازاريابان آنلاين در آسيا بارز مي‌كند.

بررسي TNS نشان داد چگونه بازارهاي نوظهور در فعاليت‌هاي شبكه اجتماعي از اروپاي غربي و آمريكاي شمالي پيشي گرفته‌اند و تفاوت‌هاي منطقه‌يي در الگوي رفتاري را برملا مي‌كند.

پژوهشگر بازار TNS كه متعلق به WPP است، تقريبا از پنج هزار نفر در 46 كشور براي بررسي "زندگي ديجيتالي" خود مصاحبه كرده است و مشتاق بودن جمعيت آنلاين را بر اساس بيش‌ترين زماني كه در اينترنت سپري مي‌كنند و نگرششان به فن‌آوري، رتبه‌بندي كرده است.

مصر، عربستان سعودي و چين با داشتن حدود 55 درصد كاربران علاقه‌مند اينترنت، در صدر اين فهرست قرار دارند و تركيه كه سومين كشور بزرگ در فيس بوك است، تنها كشور اروپايي بود كه جزء 10 كشور برتر فهرست TNS قرار گرفت.

سازمان‌هاي تبليغاتي شاهد رشد سريع هزينه‌هاي بازاريابي از سوي مشتريانشان در چين و برزيل و هم‌چنين كانال‌هاي ديجيتالي هستند. افراد در آمريكاي لاتين، خاورميانه و چين نسبت به اي‌ميل زمان بيش‌تري را برروي شبكه اجتماعي صرف مي‌كنند و دسترسي موبايل به رشد اينترنت در اين مناطق كمك كرده است.

افراد در اين مناطق جهان بيش‌تر از بازارهاي توسعه‌يافته‌تر به پست وبلاگ، عكس يا ويديوي آنلاين پرداخته و براي دسترسي به اينترنت بسيار بيش‌تر ارزش قائلند. در مقابل 42 درصد از كاربران اينترنت مورد بررسي در آمريكا و انگليس، فعاليت‌هاي اينترنتي بالايي دارند.
همسریابی برای متقاضیان در پوشش همایش روانشناسی

آنچه می خوانید شرح و توصیف یکی از مؤسسه های همسریابی است که به گفته خانم مشاور، “۱۰ سال است که فعالیت هایی در زمینه همسریابی انجام می دهد.”
به گزارش آخرین نیوز به نقل از برنا پوستری با مضمون “همسر دلخواه‌تان را پیدا کنید” بر در و دیوار خیابان رودکی چسبانده شده، با تماس و تعیین قرار ملاقات، به این مؤسسه می روم، مؤسسه ای در حوالی خیابان توحید و در طبقه چهارم ساختمانی قرار دارد. بدون هیچ تابلو و مشخصاتی.
آپارتمانی ۱۰۰متری با اتاق های متعدد و پارتیشن بندی؛ خانم ۳۰ ساله ای جلو می آید و با پرسیدن اسم مشاور تلفنی، من را به قسمتی راهنمایی می کند. دختری ۲۵ ساله، لباس فرم سورمه ای پوشیده، خود را “بهناز ش “مشاور مؤسسه معرفی می کند و درباره فعالیت های مؤسسه توضیح می دهد.
آنچه شما خواسته اید
“شرایط مؤسسه بر اساس ازدواج دایم برای افراد مجرد است، آن هم در رده های سنی متفاوت به عنوان مثال برای آقایان از پسر ۲۴ ساله مورد ازدواج داریم تا پیر مرد ۸۰ ساله؛ برای خانم ها هم از دختر ۱۸ ساله عضو داریم تا خانم ۶۰ساله؛ هر کسی که اینجا مراجعه می کند، تمام شرایطش را به مشاوران می گوید و آنها هم با برگزاری همایش، از اعضا می خواهند که در همایش شرکت کنند و این گردهمایی باعث می شود، طرفین همدیگر را ببینند و در این همایش ( آموزشی – روانشناسی!) اعضا همدیگر را بپسندند؛ در اینجا عرف است که با توجه به سلیقه و خواسته های فرد، شخص مورد نظر افراد را به آن معرفی کنیم.”

اطلاعاتی که از مراجعه کنندگان دارید، صددرصد درست است؟
بله! اینکه معتاد باشد یا سوء پیشینه داشته باشد و در معرفی اولیه به مسوولان موسسه نگوید آن وقت باید چه کار کرد؟
برای اعتیاد که اگر شما با اقوامتان هم بخواهید ازدواج کنید، باید فرد آزمایش عدم اعتیاد بدهد، برای سوء پیشینه هم باید طرفین حواسشان باشد و تحقیق کنند این مسایل به موسسه مربوط نمی شود! تعداد اعضای اینجا بالای هزار نفر است و ۳۰نفر کارشناس داریم فقط از طریق مشاوره درمانی و خواسته های اعضا در پی یافتن نفر مورد نظر مراجعه کنندگان هستیم.
من فکر می کنم این موسسه ها آن قدر که باید و شاید برای مردم جا نیافتاده و تازه کار است…
در حال حاضر ۱۰ سال است که در نیازمندی های چهار روزنامه اصلی تبلیغات داریم و به این فکر افتادیم که با پوستر و تبلیغات محلی این موسسه را به مردم معرفی کنیم، چه بسا که افراد زیادی مشتاق باشند از این طریق همسر دلخواهشان را پیدا کنند.

شرایط عضویت چگونه است؟
۸۰ هزار تومان حق عضویت است و ۴ نفر را برای ازدواج به فرد معرفی می کنیم.

برای کسی که متارکه کرده، هم چنین شرایطی دارید؟
بله . ما در همه رده های سنی و شرایط اجتماعی عضو داریم.

قبل از هر انتخابی مشاوره تشخیص می دهد که این افراد با هم تناسب دارند؟
بله. ولی بیشتر در این موسسه کار معرفی اعضا را بر عهده داریم. به عنوان مثال خانمی می گوید: خواستگار خوبی برایم آمده، ولی تحصیلات دانشگاهی ندارد. در این جا تمام خواسته های اقتصادی، ظاهری و اجتماعی افراد را در نظر می گیریم و فرد مورد نظر را معرفی می کنیم.

در این مدت کسی بوده که به این روش ازدواج کرده، طلاق بگیرد و درباره به این موسسه مراجعه کند؟
بله. چند نفر کم سن و سال بودند که با توجه به اینکه گفتیم باید به مشاوره مراجعه کنند، زیربار نرفتند و بعد از چند ماه متارکه کردند. ولی معمولا افرادی که به ما مراجعه کرده اند و تمام شرایط را رعایت کردند مشکلی نداشتند.

این موسسه وابسته به کجاست؟ آیا شماره ثبت دارد؟
موسسه ما خصوصی است، شماره ثبت هم دارد.

در آخر خانم مشاور می رود و کارت موسسه را برایم می آورد و می گوید:”اگر از دوستان و اقوامت کسی را به ما معرفی کنی، حق عضویت برایت رایگان می شود!” از در موسسه که بیرون می آمدم با شنیدن این حرف خانم مشاور، یاد شرایط شرکت های هرمی افتادم که حالا دیگر نه با طلا، پول و هزار وسیله جور واجور، بلکه با به بازیچه گرفتن زندگی و سرنوشت انسان ها جیب شان را پر می کنند. با خود می گویم: ازدواج آخرالزمانی یعنی این!

منبع خبر : آينده نيوز - http://www.akharinnews.com/index.php?opt...&Itemid=36
مردی در ازای پول ‌‌تو جیبی به همسرش رسید می گرفت!

مردی در مجتمع قضایی خانواده گفت: من هر هفته پس از دادن وجه نقد به زنم، از او امضاء و رسید می‌گیرم.
به گزارش فارس، زنی جوان با مراجعه به دادگاه خانواده شهید محلاتی درخواست نفقه خود را به قاضی یکی از شعب ارائه کرد.

این زن در حضور قاضی شعبه ۲۳۵ مجتمع قضایی خانواده یک بیان کرد: من فقط نفقه روزانه می‌خواهم از اینکه شوهرم ماهیانه ۵ هزار تومان به من می‌دهد، خسته شدم.

وی با اشاره به ۴ سال زندگی مشترک، گفت: شوهرم بسیار خسیس است و برای اینکه ماهیانه ۵ هزار تومان به من می‌دهد، هزار بار منت بر سرم گذاشته و من از این رفتارش خسته شده‌ام.

زن در حضور قاضی دادگاه، افزود: من قصد جدایی از شوهرم را ندارم و فقط نفقه‌ام را به شکل درست و حسابی می‌خواهم تا هر وقت هر چیزی که خواستم بتوانم تهیه کنم.

وی با بیان اینکه از این وضع عاصی شدم، ادامه داد: شوهرم اصلاً حرف‌های مرا نمی‌فهمد و ما یکدیگر را درک نکرده و باید همدیگر را تحمل کنیم.

مرد در دادگاه خانواده شهید محلاتی حاضر شد و گفت: من هفته‌ای ۵ هزار تومان به همسرم می‌دهم و او حالا تمام صحبت‌هایش دروغ است و می‌خواهد اشتباه و حرف‌هایش را توجیه کند.

وی با بیان اینکه من هر هفته با دادن وجه نقد، از او امضاء و رسید می‌گرفتم، گفت: مدرک دارم که او دروغ می‌گوید و من نفقه‌اش را به درستی و گاهی زیادتر از حد دادم.

زن با اشاره به اینکه ما فرزندی نداریم، افزود: اصلاً فرض می‌کنیم همه حرف‌های شوهرم درست باشد ولی من نفقه‌ ماهیانه و مشخص از سوی قانون می‌خواهم و درخواستم را پس نمی‌گیرم.

قاضی این شعبه، با توجه به مدت زمان زندگی زن و مرد و شغل مرد مبنی بر بساز و بفروشی، مرد را محکوم به پرداخت ماهیانه ۱۰۰ هزار تومان نفقه به زن کرد.

منبع خبر : آخرين نيوز - http://www.akharinnews.com/index.php?opt...&Itemid=36
تسويه حساب40 ميليوني در پوشش مامور پست

در 18 شهريور ماه سال جاري پرونده‌اي مبني بر شكايت فردي از دو ناشناس كه به عنوان مامور اداره پست به در منازل آنان مراجعه كرده بود به پليس آگاهي استان تهران ارجاع داده شد.
مالباخته با حضور در پليس آگاهي درباره نحوه سرقت، گفت: روز گذشته دو مرد ناشناس با ارائه كارت شناسايي خود را مامور اداره پست معرفي كرده و يك بسته پستي را به همسرم تحويل داده و از وي امضا و اثر انگشت دريافت كردند كه پس از باز كردن بسته تنها تعداد پنج عدد لامپ كم مصرف وجود داشت.

بنابر اظهارات مالباخته وي براي بررسي علت ارسال چنين بسته‌اي به اداره پست كرج مراجعه كرده كه متوجه مجهول بودن اين بسته شده و براي بررسي بيشتر موضوع را به ماموران نيروي انتظامي اطلاع داده است.

تحقيقات كارآگاهان براي يافتن زواياي پنهان اين پرونده‌ ادامه داشت تا اين‌كه مالباخته با حضور در پليس آگاهي عنوان كرد كه فردي به نام «سجاد» با وي تماس گرفته و اذعان كرده است كه در قبال دريافت 500 هزار تومان نامه‌رسان جعلي را معرفي مي‌كند.
[تصویر:  2186bae35cdb458a92e9.gif]
ماموران نيروي انتظامي ضمن آموزش لازم به شاكي در قرار صوري «ميلاد» و «علي» را دستگير كردند و متهمان در پليس آگاهي اعترافات كردند كه فردي به نام «محسن» به عنوان رئيس باند با مالباخته اختلاف مالي داشته و از يكي از دوستان خود كه در اداره پست مشغول به فعاليت بوده، مدارك، فرم، كيف پستي، خورجين و كارت شناسايي را دريافت كرده و با دادن آموزش‌هاي لازم به فردي ديگر به نام «هوشنگ» آن را به مامور پست به در منزل مالباخته فرستاد تا امضا و اثر انگشت مالباخته را به دست آورد.

در پي اعترافات اين افراد ماموران نيروي انتظامي شهرستان كرج با تعقيب و مراقبت «محسن» رئيس باند را دستگير كردند.

«محسن» در بازجويي‌هاي ابتدا منكر هر گونه ارتباط با دستگيرشدگان شد، اما با كشف كارت شناسايي و ديگر اسناد متعلق به يكي از كارمندان اداره پست در منزل وي سرانجام لب به اعتراف گشود.

وي در اعترافات خود بيان كرد كه با مالباخته شريك كاري بوده و حدود 40 ميليون تومان به مالباخته، بدهكار بوده است و با طراحي اين نقشه و پس از به دست آوردن فرم‌هاي مربوطه پست يك برگه را به طور ماهرانه زير فرم چسبانده كه بر روي آن نوشته شده بود كه مالباخته كليه حق و حقوق خود را دريافت كرده است و بدين شيوه از همسر شاكي امضا گرفته شد.

كارآگاهان در ادامه تحقيقات خود دريافتند، «هوشنگ» نيز با دريافت 50 هزار تومان خود را به عنوان مامور پست معرفي كرده كه با انجام كارهاي اطلاعاتي وي را نيز دستگير كردند.

«ميلاد» نيز به عنوان يكي از اعضاي باند پس از اين‌كه با «محسن» رئيس باند اختلاف پيدا مي‌كند، تصميم‌ مي‌گيرد تا در قبال دريافت مژدگاني از مالباخته، «محسن» را معرفي كند كه در قرار صوري توسط كارآگاهان دستگير شد.

مامور اصلي اداره پست نيز در ادامه بررسي‌ها توسط ماموران دستگير شد كه در بازجويي‌ها مشخص شد، وي اسناد و مدارك خود را به صورت امانت در مغازه‌ «محسن» گذاشته بود كه مورد سوء استفاده قرار گرفته است.

اعضاي اين باند پنج نفره كه به جعل هويت نامه‌رسان پست اقدام كرده بودند، پس از تكميل پرونده‌ به دادسرا منتقل شدند.

منبع خبر : جام جم - http://jamejamonline.ir/newstext.aspx?ne...0888014301
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
لینک مرجع