انجمن جنرال , General

نسخه کامل: شماره پیامک انجمن جنرال
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
0938-9461507

سلام خدمت همه دوستان عزیز :a (35):
برای اینکه یک پل ارتباطی بین کاربران با مدیریت وجود داشته باشد و از طرفی پشتیبانی و نظارت و امکانات انجمن بیشتر شود , شماره پیامک انجمن راه اندازی شد و در واقع باز هم انجمن جنرال یک نوآوری رو ایجاد کرد :blush:

یک شماره ایرانسل فقط و فقط به انجمن اختصاص داده شده و فقط و فقط در زمینه پیامک
... در واقع از این شماره پیامک در جهت موارد زیر استفاده میشود.

1.در صورت بروز هرگونه مشکل در انجمن و یا یوزر کاربری , میتوانید از پیامک استفاده کنید.{نقص فنی , کند شدن سرعت , فراموشی پاسورد , نیاز فوری به گزارش , مشکلات خاص و بی قانونی و ...}
نکته: فراموش نشود که تنها در صورتی که کار فوری باشد و مدیریت نیز آنلاین نباشد ... بنابراین اول از خود امکانات انجمن استفاده کنید { مانند : پیغام خصوصی و گزارش}

2.جهت استفاده در "تایپک پیامک کاربران" ... کاربران انجمن میتوانند پیامک های خود را در مناسبت های مختلف {مثلا تولد یکی از اعضا یا یک روز خاص در تقویم و ...} به شماره انجمن ارسال کنند و پیامک ها با نام کاربری یا مخفف شماره ارسال شده , درج میشود ... همچنین میتوانید پیامک های زیبای خودتان را ارسال کنید تا سایر کاربران هم استفاده کنند.

3.در آینده میتوان در سیتسم نظر سنجی و یا برخی مسابقات نیز استفاده کرد.

4.چنانچه نیاز به اطلاع رسانی خاص و ضروری باشد ... مدیریت اقدام به ارسال پیامک گروهی به کاربران میکند.

برخی نکات :

1.این شماره فقط متعلق به انجمن میباشد و به هیچ عنوان استفاده شخصی ندارد و یا مورد استفاده شخص من نیست , بنابراین هرگز نه به تماسی پاسخ داده میشود و یا از این شماره با کسی تماسی گرفته میشود ... پس با اطمینان خاطر میتوانید به این شماره پیامک بفرستید و اطلاعات شماره شما , کاملا محفوظ هست ... حتی میتوانید از هر شماره ای جهت ارسال پیامک استفاده کنید , مثلا از گوشی دوستان یا ... {چون شماره ها محفوظ هست و تماسی گرفته نمیشود}

2.همانطور که گفته شد , فقط و فقط پیامک ... جواب ها نیز در انجمن داده میشود ... از ارسال پیامک های شخصی و خصوصی خودداری کنید{جوابی داده نمیشود}...لطفا در صورت ارسال پیامک , نام کاربری را ذکر کنید و چنانچه همیشه از یک شماره استفاده میکنید , در صورت تمایل میتوانید شماره خود را اعلام کنید تا ذخیره شود.

3.فراموش نشود که فقط در زمینه موارد گفته شده استفاده شود ... جهت کارهای که میتوان با پیغام خصوصی انجام داد و یا در خود انجمن مطرح کرد , هرگز از پیامک استفاده نکنید...موارد امنیتی {مانند تغییر پاسورد و ...} فقط در صورت تایید شماره انجام میشود.

از هم اکنون شماره پیامک انجمن جنرال فعال هست :

0938-9461507

مدیریت انجمن
سپاس
(۱۶-۴-۱۳۸۹ ۱۲:۳۸ عصر)maryam21 نوشته شده توسط: [ -> ]
نقل قول: 4.چنانچه نیاز به اطلاع رسانی خاص و ضروری باشد ... مدیریت اقدام به ارسال پیامک گروهی به کاربران میکند.
يعني همه شماره هامونو بايد بديم؟؟

این کار اختیاری هست ... ولی در واقع شماره ها محفوظ هست و مثل اینه که شما برای یک برنامه تلویزیونی sms فرستادی ... بنابراین جای نگرانی نیست...حالا اگر مثلا یک نفر شماره ای داره که همیشه از اون استفاده میکنه , میتونه اعلام کنه و هر وقت هم خواست طبق موارد گفته شده , پیامک بفرسته :blush: حتی میتونید از یک شماره دیگه و یا ناآشنا پیامک بفرستین و اونوقت مثلا در تایپک پیامک کاربران ثبت میشه Wink

برای سفارش شماره های ویژه , مثلا 2011 ... باید با مخابرات و شرکت های ثبت این کار صحبت کرد و هزینه بسیار بالایی داره Big Grin

راستی , به زودی تایپک پیامک های کاربران رو ایجاد میکنم و توضیحات لازم رو داخلش قرار میدم ... فکر میکنم چیز جالبی بشه Wink
سلام
علی جان خیلی حرکت جالب و موفقی هست
اما درباره حرفایی که خانوما گفتن باید تا حدودی بهشون حق بدیم اما از طرفی هم حق با دوستان هست که اجباری نیست و میتونین از راه های دیگه هم گزارش ارسال کنین مثل آی دی انجمن،ایمیل انجمن و.... اما بنظر من توی یک مجموعه موفق چه مجازی و چه حقیقی اعتماد حرف اول رو میزنه همونطور که وقتی ثبتنام می کنین ایمیل و مشخصاتتون مخفی و محافظت شده می مونه این شماره تلفن ها هم همینطور و حتی شدیدتر مورد حفاظت قرار میگیرن.
چرا که مدیریت وقتی تصمیمی می گیره تمام جوانب رو درنظر می گیره و فقط منافع سایت و کاربران سایت رو مد نظر قرار میده پس این جای شک و تردید نداره چرا ؟ چون کاربری که فعالیت می کنه با اعتماد و اطمینان تمام وقتشو اینجا وتوی این مجموعه صرف می کنه نه برای هیچ بلکه برای یه هدف که مسئول هدایت برای رسیدن به این مقصود به عهده مدیریت و تیم مدیریتی هست.
موفقیت یه مجموعه اعتماد و اطمینان و پشتکار برای رسیدن به هدفه.
توی این حرکت علی هم فقط این مضمون نهفته نه چیز دیگه.
-------------------------------
اوف چقد حرف زدوم خاله خدا حافظی کن بریم فلافل بخوریم :smilie (51):

موفق باشید
(۲۱-۴-۱۳۸۹ ۰۳:۱۹ عصر)Great NIMA نوشته شده توسط: [ -> ]
(۱۶-۴-۱۳۸۹ ۱۲:۴۶ عصر)Great NIMA نوشته شده توسط: [ -> ]عجب نو آوری علی جان.
میگم نمیتونی کاری کنی از این شماره های اینجروی مثلا باشه:9809
از اینا که تلوزیون هم میزاره مثلا 2011.
چجوریاست؟

(۱۷-۴-۱۳۸۹ ۰۸:۴۶ صبح)Great NIMA نوشته شده توسط: [ -> ]راستی علی جان یک پیشنهاد الان به ذهنم رسید.
ببین دقت کردی این ایرانسل شماره های رند که با 0939 شروع میشنو فقط با 15 هزار تومن میده؟
ایکاش از اینا استفاده میکردی و مثلا یک شماره ای میزاشتی که رند باشه و راحت تر.
تو سایت
http://www.0939.irancell.ir
باید بری ثبت کنی.
علی جان دو تا پیشنهاد دادم توجه نکردی.
یه جوابی لااقل بده.از تشکرات معلومه که سر میزنی به اینجاSad

سلام نیما جان ... درباره پیشنهاد اولی , برای گرفتن اون شماره های مخصوص , باید هزینه زیادی داده بشود و معمولا برای ارسال حجم انبوه پیامک استفاده میشه ... برای این کار باید با خود مخابرات و برخی شرکت های واسطه , قرارداد بست ... که در نتیجه کاربردی برای ما نداره :blush:

پیشنهاد دومی هم پیشنهاد بسیار خوبی هست , ولی من این پیشنهاد رو برای "فروشگاه" اجرا میکنم ... چون شماره انجمن , فقط مربوط به کاربران عضو و فقط مربوط به برخی خدمات ثابت هست ... در نتیجه چون عمومی نیست , نیازی هم نیست که رند باشه.

ولی برای فروشگاه نیاز هست ... و در نتیجه این پیشنهاد شما رو حتما برای فروشگاه اجرا میکنم.

در ضمن تاکید میکنم که دوستان این شماره گفته شده را یادداشت کرده و در گوشی موبایل خود ذخیره کنند.

ممنون
لینک مرجع