انجمن جنرال , General

نسخه کامل: انتخاب کاربران متخصص
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
سلام خدمت کاربران عزیز :a (35):
طبق طرح سوم , تعدادی از کاربران انجمن که دارای شرایط لازم باشند , به عنوان کاربر ویژه انتخاب میشوند ... کاربر ویژه دارای یک وظیفه خاص در انجمن هست و این وظیفه میتواند یک مسئولیت کوچک تا ساماندهی یک تالار باشد , لازم به ذکر هست سطوح دسترسی این کاربران , همان کاربر عادی هست ... ولی رنگ کاربری تفاوت داشته و شرط مدیر شدن , انجام دادن وظایف کاربر ویژه هست :blush: بقیه توضیحات کاربران ویژه قبلا داده شده هست.

برخی شرایط عمومی :

1.حداقل تعداد 500 پست مفید
2.از مدت فعالیت و زمان ثبت نام , حداقل 60 روز گذشته باشد.
3.کاربر فعال باشد و قابلیت آنلاین بودن را داشته باشد.
4.در یک بخش خاص انجمن فعالیت تخصصی داشته باشد و یا توانایی یک وظیفه خاص را دارا باشد.
5.*** توضیحات این بند به کاربر مورد نظر اطلاع داده خواهد شد***
6.دارای محبوبیت عمومی و شناخته شده باشد و از سابقه خوبی نزد کاربران دیگر برخوردار باشد.

سوابق کاربران در حال بررسی هست و به خود کاربر جهت هماهنگی پیغام زده خواهد شد ... چنانچه سوال یا پیشنهاد خاصی دارید , در همین تایپک بیان کنید.

دوستانی که شرایط عمومی را ندارند , حتما میتوانند با تلاش خود , روزی شامل این دسته از کاربران شوند :blush: بنابراین فعالیت تخصصی و مفید را فراموش نکنید Wink
سپاس
با توجه به بند 5 من از کاربر ویژه بودن عزل خواهم شدBig Grin
خب بند 5 هم شرایط خاصی داره و من فقط توضیح کوچیکش رو گذاشتم ... مثلا منظور به "کاربران" جای دیگه بود , الان شما که کاربر جای دیگه نیستی ؟؟ مدیر هستی (منظور مدیریت کل) ...و طبیعی هست که مطالبی که مثلا در اینجا قرار میدی , در برابر مطالبی که در یک انجمن کامل قرار میدی , فرق داره و خلاصه مشکل ایجاد نمیکنه

در بررسی ها , به هر کاربری توضیحات لازم داده میشه و حتما بعد از تکمیل شدن کاربران ویژه , این گروه سازماندهی میشه
سلام

مدیرجنرال عزیز

یه سوال داشتم یه کاربر میتونه در آن واحد در دوتالار این انجمن به عنوان مدیر انتخاب بشه ؟

متشکرم :a (35):
بله من هم همین سوال را دارم
(۱۵-۵-۱۳۸۹ ۰۸:۱۵ عصر)leyla نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
مدیرجنرال عزیز
یه سوال داشتم یه کاربر میتونه در آن واحد در دوتالار این انجمن به عنوان مدیر انتخاب بشه ؟
متشکرم :a (35):

(۱۵-۵-۱۳۸۹ ۰۸:۲۴ عصر)بهاره_ نوشته شده توسط: [ -> ]بله من هم همین سوال را دارم

در انجمن جنرال , اگر لازم باشه , امکانش هست و هیچ محدودیتی وجود نداره ...معمولا این کار در بخش هایی صورت میگیره که تالارها شبیه هم هستند و یا در واقع از یک موضوع هستند...در برخی از موارد یک مدیر هم میتونه مدیر تالار باشه و هم کاربر ویژه

اما الان فعلا هر کاربر یک وظیفه خاص به عهده میگیره و بعدا بر اساس نحوه انجام اون وظیفه , ممکنه مدیر همون قسمت بشه یا اینکه وظایف دیگه ای هم بهش داده بشه ( چنانچه فعالیت بالا داشته باشد )
باتوجه به بند 1 از قوانین کاربرفعال جنرالی پس من حالا حالا ها نیستمSad
(۱۵-۵-۱۳۸۹ ۱۰:۲۱ عصر)Raha نوشته شده توسط: [ -> ]باتوجه به بند 1 از قوانین کاربرفعال جنرالی پس من حالا حالا ها نیستمSad

خب فقط کافیه که یک فعالیت تخصصی رو شروع کنید و یا ادامه بدهید , طبیعی هست که بعد از مدتی حتی دارای 1000 پست هم میشید Wink و هیچ تفاوتی هم بین کاربران انجمن نیست و همه یکسان هستیم , بنابراین اصلا ناراحتی نداره :blush:
علی کی اعلام میکنی کیا هستن؟
تا چند روز دیگه همه میفهمین کیا هستن

یک یا دوتا مدیر جدیدم خواهیم داشت به سلامتی:_37_:
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
لینک مرجع