انجمن جنرال , General

نسخه کامل: توضیحاتی درباره گروه کاربران متخصص
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2

با سلام خدمت کاربران عزیز...سوالات زیادی درباره اینکه دقیقا این گروه چه وظیفه و ساختاری دارد مطرح بود ... بنابراین توضیحاتی رو درباره علت تشکیل و هدف این گروه میدهم.

علت تشکیل این گروه :
اطلاع دارید که مقام ها در همه فروم ها معمولا دارای سه دسته هستن : کاربر ... مدیر تالار ... مدیر ارشد

طبیعی هست که مدیر ارشد فقط شامل یک نفر یا نهایتا دو نفر هست و همه توانایی رسیدن به آن را ندارند ... از طرفی هم مقام بعدی مدیر تالار هست که کاربران میتوانند نهایت به این مقام برسند , اما رسیدن به این مقام نیاز به پست بالا دارد و ممکن هست دوستان انگیزه کافی نداشته باشند , از طرفی هم اضافه شدن هم زمان تعداد زیاد مدیر تالار , باعث میشه که به نوعی برای خود مدیران هم بی معنی شود ... مثلا 30 نفر مدیر تالار باشند با رنگ قرمز Big Grin بنابراین باید تدریجی این کار صورت بگیرد و فاصله یک کاربر تا مدیر به وسیله کاربر ویژه کوتاه تر شود.

برای ایجاد انگیزه بیشتر در کاربران و پر اهمیت کردن جایگاه مدیر تالار , یک گروه بین کاربر و مدیرتالار بوجود اومد به نام "کاربران ویژه" ... تا این طریق به کاربران فعال انجمن فرصت داده شود تا توانایی خود را نشان دهند و از طرفی هم تشکری کوچیک از جانب انجمن باشد.

بنابراین اگر کاربری روزی مدیر تالار شود ... ابتدا باید عضو این گروه باشد و سپس ارتقا به مدیر تالار شود و در واقع کاربر ویژه 50 درصد راه رسیدن به مدیر شدن هست..
=====================
وظایف و حدود اختیارات :
اختیارات کاربر ویژه مانند کاربر عادی هست ... اما با تفاوت های زیر :

1.رنگ کاربری متفاوت هست و بزرگ شدن اندازه فضای ضمیمه و صندوق پستی
2.یک تالار یا یک وظیفه خاص در حدود وظایف این کاربران هست و مثلا ثبت میشود که کاربر X مسئول بخش مسابقات انجمن را دارد ( به طور مثال ) و در صورت عملکرد مناسب , در آینده مدیر همان قسمت میشود یا مثلا تالار فلان ... بنابراین این کاربر مسئول قسمت خود هست.
3.شرکت کردن در برخی از جلسات انجمن و نظر سنجی های مدیریت و ایجاد جلسات پیرامون کاربران ویژه با گروه مدیران
4.کاربر ویژه میتواند در زمینه وظیفه خود , درخواست های خود را به مدیریت اعلام کند ( مثلا میتواند بگوید تایپک ها جا به جا , ادغام وغیره... شود یا این امکانات به بخش مربوطه اضافه شود ) ... همچنین میتواند آینده بخش مربوط به خود را ترسیم کند و اقدامات لازم را انجام دهد.

سپاس
نقل قول: .رنگ کاربری متفاوت هست و بزرگ شدن اندازه فضای ضمیمه و صندوق پستی
من میخوام همین الان کاربر ویژه بشم علی بدوBig Grin
خوبه

انشاا... به زودی انتخاب بشن تا انگیزه برای فعالیت بیشتر ایجاد بشه

ممنون علی جان :heart:
ممنون مدیرجنرال عزیز /.Cool

جالب بود ؛ امکانتش واقعا" عالیه ؛ اگر یه وقت انتخاب شدیم خداکنه از پس مسئولیتش بربیایم :blush:
ابجی شما که از پس بزرگتر از اینا هم برمیای
علی به نظرم باید هر کاربر ویژه رو مدیر یا جا کنی
:dodgy:
علی میگه کاربر ویژه مدیر بعد از اینه:heart:
منم بشم دیگه:a (8):
علی جان سلام .

پیشرفت روزافزون انجمنت رو بهت تبریک میگم و خوشحالم که با این پشتکارت این انجمن رو به اینجا رسوندی و البته از کاربرای انجمن هم باید تشکر ویژه ای داشت.

علی جان مزاحم شدم که بگم تو اکثر انجمنها کاربر ویژه همون مسئولیت مدیر رو داره و از همه ابزار مدیریتی میتونه استفاده بکنه مثلا تو همین نیک صالحی که من کاربر ویژه تالار تاریخش هستم تمام ابزار مدیریتی رو دارم . این توضیحی که شما دادید برای گروه کاربری کاربران فعال هستش . چون کاربران فعال هم اختیارات مدیریتی ندارند اما به تالار کاربران فعال دسترسی دارند ولی به تالار مدیریتی دسترسی ندارند و همچنین فضای صندوق پستیشون افزایش پیدا می کنه اما کاربر ویژه به تالار مدیریتی دسترسی داره و مدیر بخش محسوب میشه و در صورت فعالیت و صلاحیت به عنوان مدیریت هم میرسه .البته اول باید کاربر کارامد بشه بعد فعال و بعد ویژه و بعد مدیر و در نهایت مدیر ارشد . البته شاید این چیزی که من میگم فقط برای انجمنهای vb باشه و mybb فرق بکنه .

پاینده باشی .
منم موخواممممممممممممممممممم:N_aggressive (09)::a (8)::N_aggressive (09)::a (8)::N_aggressive (09)::N_aggressive (09)::a (8)::a (8)::N_aggressive (09)::N_aggressive (09)::a (8)::a (8)::N_aggressive (09)::N_aggressive (09)::N_aggressive (09)::a (8)::a (8)::a (8):
صفحه‌ها: 1 2
لینک مرجع