انجمن جنرال , General

نسخه کامل: travian بازها بیاین که وقت نداریم , آموزش تراوین
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
سلام بچه ها
همون جوری که همه میدوتید سرور سرعت 3 برابره قرار از 30 ام یعنی سه شنبه
راه بیفته من و مهدی هم دیدیم اینجا کم تراوینی نداریم
گفتیم که بچه ها اعلامه آمادگی کنید واسه اینکه تو ثبت نام هممون یک منطقه رو انتخاب کنیم و یک اتحاد قوی در کناره هم داشته باشیم
تا الان که من این تایپک رو زدم 3 نفر مهدی و خودم و جنرال اعلام آمادگی کردن
از بقیه بچه ها که هستن هم میخوام اینجا اعلام آمادگی کنید
در ضمن کسانی هم که تراوینی نیستن به ما بپیوندن
بالاخره باید از یک جا شروع کنید خوب پس منتظره اعلامه آمادگی هستیم
دختر و پسر عجله کنیدf
==
آموزش تراوین , تقلب درتراوین , کد تقلب تراوین , نرم افزار تراوین , travian
منو سعید دمه دره تراوین چادر زدیم =)) به محضی که وا شد بپریم =)):q:
بله من میرم شمال شرقی
شما هم بیاین یه اتحاد زنیم بترکنیم
SAEED FACT هم هست we3
من يه بار بازي كردم ولي سردر نياوردم يه اموزشي چيزي بزارين ملتفت شيم
استقلالی تو بیا هم کمکت میکنیم هم یادت میدیم
البته کاملا فارسیه ها
وووووووووووووووووو منم هستم.منطقه شمالغربي برين چون من با تماتم اتحاد فعليم ميخوايم بريم اونجا.من الان تو سرور دو بازي ميکنم با سه تا دهکده.نا سلامتي با تجربه شديم.
استقلالي برو تو خوده فروم نرايون بعدش تو قسمت آموزش قشنگ ياد داده
بيا دااش.برو تو اين لينک آموزش کامل بازي به زبان فارسي هست.راستي مهدي تو از طلا استفاده ميکني؟

http://forum.travian.ir/showthread.php?t=3001
يه سوال
چرا من هر بار كه مي خوام برم تو بازي ميگه اين نام كاربري وجود ندارد؟
واسه اينکه ايميل تايد سازي اکانتو وارد نکردي يا نامتو اشتباه نوشتي
نه مال اين بود كه با يه سروره ديگه ثبت نام كرده بودم و هنگام لوگين شدن با يه سرور ديگه مي خواستم لوگين كنم
حل شد
يه سوال
اين نژاد هاي توتن و روم و گول ها كدومشون بهتره
يا چه فرقي دارن؟
برید کنار جنرال اومدTongue
سوابق من...در سرور یک... سه تا دهکده داشتم با 1200 نفر جمعیت...ولی با یک تصمیم عاطفی اکانت خودم رو پاک کردم...چون حس کردم این بازی داره منو معتاد میکنهBig Grin جدا الان فکر میکنم میبینم پاک نمیکردم بهتر بود...ولی خب کاری که شده:sleepy:
محمد جان هر کدام از این نژاد ها کارایی خاص خودش رو داره...که البته توضیحات خوبی هم در انجمن تراوین داده شده...
من توتن بودم و میتونم بگم از بهترین نژاد ها هست و طبق اماره بیشتریا توتن هستند {افراد بزرگ رو میگم...البته این اماره مال دوره من بود}
اختلاف این نژاد ها برمیگرده به یک سری توانایی...که در صورت کلی همه انگار یکی هستند و بستگی به شخص بازی کننده داره...مثلا روم نیروی هجومی و دفاعی خوبی داره...اما باید هزینه های سنگینی برای سربازها به نسبت دو تای دیگه پرداخت کنی و مدت ساخت ساختمان ها هم گویا طولانی تر هست...
بقیه هم به همین صورت هست که البته چون من یاداوری خوبی ندارم نمیتونم دقیقا اشاره کنم...فقط هر کدام سر موضوعاتی مثل قیمت سرباز و توانایی دفاع و هجوم و یکسری ساختمان خاص مثل مخفیگاه با هم تفاوت دارن
-----
حتما اگر تونستم منم وارد این بازی دوباره میشم...
-----
کلا ساخت سرور 3 خیلی زود بود...چون دو هفته بعد از سرور 2 ساخته شد و باعث شد سرور 2 نتونه اهمیت سرور 3 رو داشته باشه{فقط ظاهرا برای افزایش تعداد کاربران این سیاست اجرا شد}...به نظرم الان لازم بود سرور 3 گذاشته بشه {از اون جهت میگم چون دوست داشتم خودم داخلش باشمTongue}
در مورد استفاده از طلا هم خیلی دقت کنید و سعی کنید حتما طلا رو نگه دارید...یا حداقل بخشی از اون برای پلاس یا تولید اضافه...
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
لینک مرجع