انجمن جنرال , General

نسخه کامل: کمک به رتبه انجمن در آلکسا [ مهم ]
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
سلام خدمت همه دوستان عزیز .. اول اینکه نهایت تشکر رو دارم که از این تایپک بازدید میکنید , بنابراین تا انتهای مطلب را بخوانید و فقط با چند کلیک ساده , به انجمن خودتان کمک کنید :blush:

به سادگی تولبار کم حجم آلکسا را در مرورگر خود نصب کنید... این کار باعث میشود که اطلاعات سایت هایی که وارد آن میشوید , در این تولبار نمایش داده شود... اما ویژگی اصلی این هست که این تولبار به سایت های نمایش داده امتیاز میدهد , بنابراین به شدت تاکید میکنم که این تولبار توسط کاربران جنرال نصب شود و خصوصا تاکید اصلی بر روی افرادی هست که بازدید زیادی از انجمن در روز دارند
=============
جهت نصب در مرورگر فایرفاکس :
کلیک کنید >> "صفحه نصب تولبار آلکسا"

سپس بر روی آیکون سبز رنگ و بزرگ "install alexa toolbar" کلیک کنید.

بعد از آن در پایین صفحه سمت چپ بر روی آیکون زردAccept and Instal کلیک کنید.
یک متن زرد در بالا و گوشه سمت راست ظاهر میشود و یک اشاره به یک پنجره باز شده در فایرفاکس دارد , بر روی allow کلیک کنید...پنجره نصب در وسط مرورگر باز میشود و گزینه install را بزنید تا نصب شود.

تبریک میگم...حالا در همان کادر وسط پنجره بر روی restart firefox کلیک کنید. , با موفقیت نصب شد
==============
جهت نصب در مرورگر اینترنت اکسپلور :

بر روی این لینک کنید >> "دانلود آخرین نسخه آلکسا جهت اینترنت اکسپلور"

بعد اتمام دانلود , به محل ذخیره فایل رفته و بر روی آیکون دانلود شده کلیک کنید...مراحل را طی کنید.
تبریک میگم ... با موفقیت نصب شد.
==============
چنانچه اقدام به نصب کردید یا نیاز به راهنمایی داشتید , حتما در این تایپک اعلام کنید...بعد از نصب یک ردیف جدید (تولبار) به بالای مرورگر اضافه میشود.
دوست عزیز "مهمان" از شما بابت مطالعه این متن و انجام درخواست خواسته شده , نهایت تشکر را دارم.
متن توسط انجمن جنرال تهیه شده , در صورت استفاده منبع را ذکر کنید.
خب به عنوان نفر اول باید بگم که با موفقیت در هر دو مرورگر نصب کردم و مشکلی هم نبود.
دوستان اگر نصب کردید , حتما اینجا اعلام کنید , چنانچه نیاز به راهنمایی بود , اعلام کنید.
لطفا همه نصب کنند , خصوصا مدیران و کاربران ویژه

نمونه تصویر (مثال) اضافه شده به قسمت بالای مرورگر :
[تصویر:  ff-toolbar.jpg]
منم نصب كردم
منم همين طور:blush:
منم نصب میکنم

میگم این آلکسا همون سایت تعداد بازدیدها نیست که صفحه فیلترینگ با عنوان پیوندها توش 13 امین سایت پربازدید ایرانی شده بود :icon8:
ممنون دوستان بابت نصب .. در نظر داشته باشید که باید یک تولبار به بالای مرورگر اضافه شده باشد , پس حتما از نصب اطمینان داشته باشید.

سایت پیوند ها الان رتبه 8 رو داره !! واقعا نکته ظریفی هم هست Wink
علی میگم خدایی هر چی سایت با کلاسه شیلتر شده

یه کاری کن ماهم شیلتر شیم کلاس داره Big Grin
ببخشید ولی من که با این مرورگرها وارد سایت نمیشم چکار کنم؟
من هم رو نت اکسپلورر هم رو فایر فاکسم نصب کردم
منم نصب کردم
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
لینک مرجع