۱۶-۶-۱۳۸۹, ۰۳:۰۱ صبح
سلام خدمت همه دوستان عزیز .. اول اینکه نهایت تشکر رو دارم که از این تایپک بازدید میکنید , بنابراین تا انتهای مطلب را بخوانید و فقط با چند کلیک ساده , به انجمن خودتان کمک کنید :blush:
به سادگی تولبار کم حجم آلکسا را در مرورگر خود نصب کنید... این کار باعث میشود که اطلاعات سایت هایی که وارد آن میشوید , در این تولبار نمایش داده شود... اما ویژگی اصلی این هست که این تولبار به سایت های نمایش داده امتیاز میدهد , بنابراین به شدت تاکید میکنم که این تولبار توسط کاربران جنرال نصب شود و خصوصا تاکید اصلی بر روی افرادی هست که بازدید زیادی از انجمن در روز دارند
=============
جهت نصب در مرورگر فایرفاکس :
کلیک کنید >> "صفحه نصب تولبار آلکسا"
سپس بر روی آیکون سبز رنگ و بزرگ "install alexa toolbar" کلیک کنید.
بعد از آن در پایین صفحه سمت چپ بر روی آیکون زردAccept and Instal کلیک کنید.
یک متن زرد در بالا و گوشه سمت راست ظاهر میشود و یک اشاره به یک پنجره باز شده در فایرفاکس دارد , بر روی allow کلیک کنید...پنجره نصب در وسط مرورگر باز میشود و گزینه install را بزنید تا نصب شود.
تبریک میگم...حالا در همان کادر وسط پنجره بر روی restart firefox کلیک کنید. , با موفقیت نصب شد
==============
جهت نصب در مرورگر اینترنت اکسپلور :
بر روی این لینک کنید >> "دانلود آخرین نسخه آلکسا جهت اینترنت اکسپلور"
بعد اتمام دانلود , به محل ذخیره فایل رفته و بر روی آیکون دانلود شده کلیک کنید...مراحل را طی کنید.
تبریک میگم ... با موفقیت نصب شد.
==============
چنانچه اقدام به نصب کردید یا نیاز به راهنمایی داشتید , حتما در این تایپک اعلام کنید...بعد از نصب یک ردیف جدید (تولبار) به بالای مرورگر اضافه میشود.
دوست عزیز "مهمان" از شما بابت مطالعه این متن و انجام درخواست خواسته شده , نهایت تشکر را دارم.
متن توسط انجمن جنرال تهیه شده , در صورت استفاده منبع را ذکر کنید.
به سادگی تولبار کم حجم آلکسا را در مرورگر خود نصب کنید... این کار باعث میشود که اطلاعات سایت هایی که وارد آن میشوید , در این تولبار نمایش داده شود... اما ویژگی اصلی این هست که این تولبار به سایت های نمایش داده امتیاز میدهد , بنابراین به شدت تاکید میکنم که این تولبار توسط کاربران جنرال نصب شود و خصوصا تاکید اصلی بر روی افرادی هست که بازدید زیادی از انجمن در روز دارند
=============
جهت نصب در مرورگر فایرفاکس :
کلیک کنید >> "صفحه نصب تولبار آلکسا"
سپس بر روی آیکون سبز رنگ و بزرگ "install alexa toolbar" کلیک کنید.
بعد از آن در پایین صفحه سمت چپ بر روی آیکون زردAccept and Instal کلیک کنید.
یک متن زرد در بالا و گوشه سمت راست ظاهر میشود و یک اشاره به یک پنجره باز شده در فایرفاکس دارد , بر روی allow کلیک کنید...پنجره نصب در وسط مرورگر باز میشود و گزینه install را بزنید تا نصب شود.
تبریک میگم...حالا در همان کادر وسط پنجره بر روی restart firefox کلیک کنید. , با موفقیت نصب شد
==============
جهت نصب در مرورگر اینترنت اکسپلور :
بر روی این لینک کنید >> "دانلود آخرین نسخه آلکسا جهت اینترنت اکسپلور"
بعد اتمام دانلود , به محل ذخیره فایل رفته و بر روی آیکون دانلود شده کلیک کنید...مراحل را طی کنید.
تبریک میگم ... با موفقیت نصب شد.
==============
چنانچه اقدام به نصب کردید یا نیاز به راهنمایی داشتید , حتما در این تایپک اعلام کنید...بعد از نصب یک ردیف جدید (تولبار) به بالای مرورگر اضافه میشود.
دوست عزیز "مهمان" از شما بابت مطالعه این متن و انجام درخواست خواسته شده , نهایت تشکر را دارم.
متن توسط انجمن جنرال تهیه شده , در صورت استفاده منبع را ذکر کنید.
![[تصویر: ff-toolbar.jpg]](http://www.alexa.com/images/toolbar/ff-toolbar.jpg)