من دیروز یه سایت پیدا کردم که توش میتونی اس ا م اس مجانی بدی ولی عضویت تو این سایت دعوتنامه می خواد که یکی از دوستان لطف کرد ودعوتنامه رو به من داد حالا اگه شما هم می خواید اس ام اس مجانی بدیدایمیل تون رو اینجا بنویسید تا براتون دعوتنامه بفرستم:a (52)::a (52)::a (52)::a (52)::a (52)::a (52)::a (52)::a (52)::a (52)::a (52)::a (52)::a (52)::a (52)::_41_::_41_::_41_::_41_::_41_::_41_::_41_::_41_::_41_::_41_::_41_:[/align]
بعضیا دوست ندارن که ایمیلشون تابلو شه
بهت پیام بزنن بهتر نیست؟

(۲۲-۶-۱۳۸۹ ۰۳:۰۵ عصر)alihyper نوشته شده توسط: [ -> ]بعضیا دوست ندارن که ایمیلشون تابلو شه
بهت پیام بزنن بهتر نیست؟

حرف شما متینه هر کی دوست داشت میتونه pm بزنه:a (8)::a (35):
من قبلنا برای اینکه به کسی اس بدم و شمارم معلوم نباشه از همچین سایتی استفاده میکردم

(۲۲-۶-۱۳۸۹ ۰۳:۲۶ عصر)alihyper نوشته شده توسط: [ -> ]من قبلنا برای اینکه به کسی اس بدم و شمارم معلوم نباشه از همچین سایتی استفاده میکردم
نه دوست عزیز تو این سایت برای ثبت نام احتیاج به یه شماره موبایل هم داری بطوریکه اول دعوتنامه رو فعال میکنی بعد در هنگام ثبت نام شماره موبایلت هم بهش میدی بعد یه کد فعال سازی به موبایلت میفرسته که اون کد رو باید تو مرحله بعدی وارد کنی وثبت نام تموم میشه باید بگم این سایت ایرانی هستش وهیچ مشکل اخلاقی وقانونی هم نداره :_37_::_37_::_37_::_37_:
پس به درد نمیخوره :icon8:
(۲۲-۶-۱۳۸۹ ۰۳:۳۶ عصر)alihyper نوشته شده توسط: [ -> ]پس به درد نمیخوره :icon8:
چرا به درد میخوره چون نمیخواد کارت شارژ بخری
(۲۲-۶-۱۳۸۹ ۰۳:۳۶ عصر)alihyper نوشته شده توسط: [ -> ]پس به درد نمیخوره :icon8:
پس از چه سایتی استفاده می کردی؟