انجمن جنرال , General

نسخه کامل: کی میخواد مجانی با کامپیوتر smsبزنه؟
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
من دیروز یه سایت پیدا کردم که توش میتونی اس ا م اس مجانی بدی ولی عضویت تو این سایت دعوتنامه می خواد که یکی از دوستان لطف کرد ودعوتنامه رو به من داد حالا اگه شما هم می خواید اس ام اس مجانی بدیدایمیل تون رو اینجا بنویسید تا براتون دعوتنامه بفرستم:a (52)::a (52)::a (52)::a (52)::a (52)::a (52)::a (52)::a (52)::a (52)::a (52)::a (52)::a (52)::a (52)::_41_::_41_::_41_::_41_::_41_::_41_::_41_::_41_::_41_::_41_::_41_:[/align]
بعضیا دوست ندارن که ایمیلشون تابلو شه
بهت پیام بزنن بهتر نیست؟WinkBig Grin
(۲۲-۶-۱۳۸۹ ۰۳:۰۵ عصر)alihyper نوشته شده توسط: [ -> ]بعضیا دوست ندارن که ایمیلشون تابلو شه
بهت پیام بزنن بهتر نیست؟WinkBig Grin
حرف شما متینه هر کی دوست داشت میتونه pm بزنه:a (8)::a (35):
یعنی واقعا کسی نمیخواد5555
من قبلنا برای اینکه به کسی اس بدم و شمارم معلوم نباشه از همچین سایتی استفاده میکردمBig Grin
(۲۲-۶-۱۳۸۹ ۰۳:۲۶ عصر)alihyper نوشته شده توسط: [ -> ]من قبلنا برای اینکه به کسی اس بدم و شمارم معلوم نباشه از همچین سایتی استفاده میکردمBig Grin
نه دوست عزیز تو این سایت برای ثبت نام احتیاج به یه شماره موبایل هم داری بطوریکه اول دعوتنامه رو فعال میکنی بعد در هنگام ثبت نام شماره موبایلت هم بهش میدی بعد یه کد فعال سازی به موبایلت میفرسته که اون کد رو باید تو مرحله بعدی وارد کنی وثبت نام تموم میشه باید بگم این سایت ایرانی هستش وهیچ مشکل اخلاقی وقانونی هم نداره :_37_::_37_::_37_::_37_:
پس به درد نمیخوره :icon8:
ممنون :a (35):
(۲۲-۶-۱۳۸۹ ۰۳:۳۶ عصر)alihyper نوشته شده توسط: [ -> ]پس به درد نمیخوره :icon8:
چرا به درد میخوره چون نمیخواد کارت شارژ بخری
(۲۲-۶-۱۳۸۹ ۰۳:۳۶ عصر)alihyper نوشته شده توسط: [ -> ]پس به درد نمیخوره :icon8:

پس از چه سایتی استفاده می کردی؟Big GrinBig Grin
صفحه‌ها: 1 2 3 4
لینک مرجع