انجمن جنرال , General

نسخه کامل: رتبه انجمن جنرال در رنکینگ آلکسا - Alexa
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام

خب هدف از ایجاد این تایپک , ثبت حداقل ترین رتبه میباشد , تا اینطوری بتوانیم یک رکورد جاودانه را ثبت کرده باشیم و قدرت واقعی انجمن جنرال را نشان دهیم

توضیح مختصر درباره alexa :معتبر ترین سایت در زمینه ارائه آمار و رتبه بندی تمامی دامنه های جهان هست ... آمار بسیار دقیقی را به مدیران ارائه میکند...هر چه رتبه ها به عدد 1 نزدیک تر شوند و کاهش پیدا کنند , نشان دهنده پیشرفت و بزرگی دامنه هست.

به عنوان مثال رسیدن به رتبه 100 هزار جهانی کمی سخت هست , معمولا اکثر سایت ها میتوانند به این رتبه برسند ... بعد از آن رسیدن به رتبه 50 هزار سختر میشود و به همین ترتیب...
برخی از مدیران با این شیوه بر روی دامنه خود و بسیاری فعایت ها ( مانند تبلیغات ) قیمت گذاری میکنند. , ضمنا تنها دامنه های مستقل شامل رتبه بندی هستند ( مثلا وبلاگ یا سایت های دامنه رایگان و غیره... شامل نیستند )

برای انجمن جنرال , قرار گرفتن در رتبه 50 هزار جهانی و 500 ایران , کافی میباشد...ولی خب همان طور که گفته شد ما قصد داریم حداقل ترین رتبه را اینجا اعلام کنیم و رکورد را ثبت کنیم . هر چند که ممکن هست مجدد رتبه منفی شود و رو به افزایش بزاره Wink

باید با افتخار و در عین ناباوری , اعلام کنم که هم اکنون ما به باشگاه 200 تایی ها ایران وارد شدیم , معمولا سایت های بسیار بزرگ و یا مراجع فوق تخصصی تا این رتبه هستند و این نشان میدهد که امروز جایگاه جنرال تا چه حد بزرگ و ارزشمند هست.

امروز : 23 مهر 1389
در کشور ایران : 299 [تصویر:  ir.png]
رتبه در کل جهان : 29,545 [تصویر:  globe-sm.jpg]

نمودار 3 ماه پیشرفت رتبه جهانی
[تصویر:  3846a342a477d11206d20b69ed102dee.png]
باید اعلام کنم که رسیدن به رتبه 29 هزار جهانی خود یک رکورد بزرگ هست !! بسیاری سایت ها و انجمن های دیگر هستند که حتی با وجود بزرگتر بودن از انجمن جنرال , حتی نتوانسته به 50 هزار برسند و شما اگر انجمن جنرال را بخواهید با بقیه سایت ها و انجمن هایی که رتبه بهتر از این دارند مقایسه کنید , متوجه میشوید که انجمن جنرال به جایگاه بزرگی رسیده هست !! چون خود مقایسه کردن با بزرگترین های ایران , نشان دهنده اثبات این حرف هست.

انشالله انجمن جنرال همواره بتواند جز 500 ایران و 50 هزار جهان باشد و هر چه که این رتبه هم کمتر شود , باعث خوشحالی من و کاربران هست.

شاید هم روزی توانستین جز 100 سایت برتر ایران باشیم Tongue
آیا میتوانیم باز هم این رتبه فعلی را کاهش دهیم ؟؟ به امید ثبت رکورد بهتر
این موفقیت رو به مدیرجنرال عزیز و همه دوستان جنرالی تبریک میگم .

موفقیت روز افزون جنرال آرزوی ماست .

[تصویر:  rose.gif]
اول سلام خدمت تمام دوستان جنرالی

بعد هم خسته نباشید میگم بخاطر تمامی زحمات مدیر کل . ناظم و کاربران جنرالی

تشکر میکنم از زحمات مدیران تالار ها و هم کاری و تلاش کاربران مخصوص گل

این انجمن لیاقتش بیشتر از این رتبه ها هستش

این حرف رو با اطمینان میزنم چون حد اقل 10 ساله با نت سر و کار دارم

هیچ کاری نشد نداره دوستان

ایشالا با ارسال های مفید و خوب روز به روز در کنار هم شاهد پیشرفت این سایت باشیم

تا حد اقل بتونیم کمی از زحمات مدیر کل و اقا ناظم مهربونمون رو جبران کنیم

به امید پیروزی روز افزون جنرال و کوری چشم حسودان جنرال به بهترین درجات خواهد رسید

یا علی
خیلی خوشحالم از این بابت
امیدوارم رتبمون بالا تر بره
لینک مرجع