۱۴-۹-۱۳۹۰, ۰۴:۳۲ صبح
۲۷-۹-۱۳۹۰, ۱۰:۰۴ عصر
مرسي من عاشق اين كتاب و اين فيلمم. خيلي قشنگه. اولين كتاب و فيلم من در مورد خون اشاماست:heart:
۴-۱۰-۱۳۹۰, ۰۲:۴۲ عصر
سلام بچه ها خسته نباشید من قسمتای 1و2 رو دیدم ولی دارم دنبال 3ش میگردم اگه لینکای دانلود ش رو دارید خواهشا برام بذارید فقط سریعتر ممنون میشم:a (35):
۷-۱۰-۱۳۹۰, ۱۲:۳۹ عصر
:a (35)::a (35)::a (35)::a (35)::a (35)::a (35)::a (35):
۸-۱۰-۱۳۹۰, ۰۴:۳۹ عصر
سلام ولی اگه میشهtwilight4رو بذارین:0041:
۸-۱۰-۱۳۹۰, ۰۹:۰۳ عصر
خوب ..
من همه این تاپیک رو وقت نکردم ببینم ..
بچه ها لینکایه قسمت 4 رو هم گذاشتین ...
؟؟؟
کسی دیده ؟؟
اگه اره که ... پایه ایین یه نقد را بندازیم ...؟؟؟
؟؟؟
کسی دیده ؟؟

۱۱-۱۰-۱۳۹۰, ۰۱:۱۰ صبح
(۸-۱۰-۱۳۹۰ ۰۹:۰۳ عصر)niniii نوشته شده توسط: [ -> ]خوب ..
؟؟؟
کسی دیده ؟؟
ای جانم نقد من که پایم برو بریم :smilie (68):
۱۱-۱۰-۱۳۹۰, ۰۲:۰۶ صبح
(۸-۱۰-۱۳۹۰ ۰۹:۰۳ عصر)niniii نوشته شده توسط: [ -> ]خوب ..سارا من دیدم !!!
؟؟؟
کسی دیده ؟؟
هر وقت دوست داشتی بیا با هم مینقدیمش توپپپپپپپپپپپپپپ
البته برا من کیفیت نداره
از این رو پرده ها دیدم که کیفیتش در حد تیم ملیه !!!
۱۱-۱۰-۱۳۹۰, ۰۱:۲۶ عصر
خوب من میرم سره نقد ... 

از اول بگم که دخترمونو دووز ندارم و به دلم نمیشینه ..هر کاری میکنم نمیشینه خوب ... :N_aggressive (09)::N_aggressive (09)::N_aggressive (09):
در مورد رابطش ...
من جیکوب رو دووز دارم بد جور ... از اون اقایه سفید ..شلیدونه ..بی روحه ..بی احساسه ..خشکه ... یخ
اصلا خوشم نمیاد ... 

خل و چل .. دختره هم رفت با اون ..اخه بگو چش نداری تو ... جیکوب به اون ماهی ..چیش کمتر از اون بی رنگ خان بود ؟؟؟ :dodgy::N_aggressive (09):
حالا قسمت 4 ..به اصطلاح پارت 1 ...
حالم از یه دنده بودن دختره تو نگه داشتن بچه بهم خورد ... اخه بگو پس پسره چی؟؟؟ شاید اضلا بچه نمیخواس ... اخرشم نفمیدم چی شد که قبول کرد ..یهنی تو کته من نرفت :dodgy: ... از اون حمایت جیکوب از عشقی که حتی انتخابشم نکرده بود ..حال کردم .. البته هی میگفتم بیا برو خودتو برایه یه همچین ادمی ننداز تو دردسر .... این ادمه ؟؟؟ :dodgy:
ولی یه چیزی هس ... نمیدونم چرا این خون اشاما وقتی زنده میشن .... همچی میشن شاهه پریون ..لامصبا انگار نه انگار که مرده بودن و زنده شدن ...
.. اقا خون اشام سراغ ندارین ؟ 
بیاین بگین تا منم باز بگم ...

از اول بگم که دخترمونو دووز ندارم و به دلم نمیشینه ..هر کاری میکنم نمیشینه خوب ... :N_aggressive (09)::N_aggressive (09)::N_aggressive (09):
در مورد رابطش ...
من جیکوب رو دووز دارم بد جور ... از اون اقایه سفید ..شلیدونه ..بی روحه ..بی احساسه ..خشکه ... یخ
اصلا خوشم نمیاد ... 

خل و چل .. دختره هم رفت با اون ..اخه بگو چش نداری تو ... جیکوب به اون ماهی ..چیش کمتر از اون بی رنگ خان بود ؟؟؟ :dodgy::N_aggressive (09):
حالا قسمت 4 ..به اصطلاح پارت 1 ...
حالم از یه دنده بودن دختره تو نگه داشتن بچه بهم خورد ... اخه بگو پس پسره چی؟؟؟ شاید اضلا بچه نمیخواس ... اخرشم نفمیدم چی شد که قبول کرد ..یهنی تو کته من نرفت :dodgy: ... از اون حمایت جیکوب از عشقی که حتی انتخابشم نکرده بود ..حال کردم .. البته هی میگفتم بیا برو خودتو برایه یه همچین ادمی ننداز تو دردسر .... این ادمه ؟؟؟ :dodgy:
ولی یه چیزی هس ... نمیدونم چرا این خون اشاما وقتی زنده میشن .... همچی میشن شاهه پریون ..لامصبا انگار نه انگار که مرده بودن و زنده شدن ...
.. اقا خون اشام سراغ ندارین ؟ 
بیاین بگین تا منم باز بگم ...

۱۱-۱۰-۱۳۹۰, ۰۱:۳۹ عصر
آخ جون نقد و بازم آخ جون که من با اسمشو نبر هم عقیده نیستم اول بگم من فقط تا ماه عسلشون دیدم
و اینکه جیکوب بد نیس اما من دوسش ندارم :dodgy:سارا خانوم حالا که اینجا از جیکوب خوشت میاد شد آدم خوبه ؟
اما تو خاطرات مهم این بود که الینا اول عاشق استفن بوده نه ؟؟:dodgy:
اون آقا بی رنگ بیروحه حقشه باید باهم میموندن مگه خودت همه اینارو نمیگفتی ؟؟؟
به هر حال من طرف نقش اولیه ام
خوب دراکولا باید بی رنگ بی روح باشه اتفاقا بچم خیلیم خوشگله:pinkglassesf: حالا بماند دیمن اینا گریمورشون یادشون رفته داره یه دراکولارو گریم میکنه
از دختره ازون اولم خوشم نمیاد و وقتی شنیدم تو دنیای بیرونم با اون آقا بی رنگه دووز شده بسی ناراحت شدم
حالا تا ادامشو ببینم میام نظرمو میگم:trenchcoat:
و اینکه جیکوب بد نیس اما من دوسش ندارم :dodgy:سارا خانوم حالا که اینجا از جیکوب خوشت میاد شد آدم خوبه ؟
اما تو خاطرات مهم این بود که الینا اول عاشق استفن بوده نه ؟؟:dodgy:اون آقا بی رنگ بیروحه حقشه باید باهم میموندن مگه خودت همه اینارو نمیگفتی ؟؟؟

به هر حال من طرف نقش اولیه ام
خوب دراکولا باید بی رنگ بی روح باشه اتفاقا بچم خیلیم خوشگله:pinkglassesf: حالا بماند دیمن اینا گریمورشون یادشون رفته داره یه دراکولارو گریم میکنه
از دختره ازون اولم خوشم نمیاد و وقتی شنیدم تو دنیای بیرونم با اون آقا بی رنگه دووز شده بسی ناراحت شدم
حالا تا ادامشو ببینم میام نظرمو میگم:trenchcoat:![[تصویر: 001.jpg]](http://everglowmedia.net/gallery/albums/kristen/scans/teenvogue-mar07/001.jpg)
![[تصویر: 95821371402497702622.jpg]](http://myup.ir/images/95821371402497702622.jpg)