انجمن جنرال , General

نسخه کامل: فیلم Twilight(گرگ و میش)
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
نه نشنیدم ...

پیدا کردی به منم امارشو بده ...

ولی من از اول از دختره بدم میومد ... 999 ..این اخریام ..ادوارد دیه خیلی به حرففش گوش میداد ..
بابا مردی گفتن ... یک کلمه ایی گفتن ... مرد بود ادوارد ؟؟؟ 9
بازم دمه جیکوب و اون حرص خوردناش گرم ...
Dodgy
Tanx. ....Blush,,filmesho doos daram
دانلود فیلم گرگ و میش 4 با حجم بسیار کم در تاپیک زیر
فیلم های بسیار کم حجم (80 تا 100 مگابایت!)
بابا کیی خیال گرگ ومیش میشید breaking downاومد بیرونو هنوز تو نخ اونید...اونو بچسب لیدی جون
breaking downبه نظر من خیلی قشنگ شد ولی به گرد داستانش نمی رسه البته تو داستان محدودیت نیست واسه همین قشنگ تر ولی فیلم یه سری محدودیت داره
(۱۳-۱۱-۱۳۹۰ ۰۲:۲۱ عصر)niniii نوشته شده توسط: [ -> ]نه نشنیدم ...

پیدا کردی به منم امارشو بده ...

ولی من از اول از دختره بدم میومد ... 999 ..این اخریام ..ادوارد دیه خیلی به حرففش گوش میداد ..
بابا مردی گفتن ... یک کلمه ایی گفتن ... مرد بود ادوارد ؟؟؟ 9
بازم دمه جیکوب و اون حرص خوردناش گرم ...
Dodgy

8 راستش و گفتی دیگـــه ؟
راستش اینی کــه گفتی ادوارد خیلی به حرفش گوش میداد ُ سارا جون تو زن و مــرد نداره کــه دوست داشتن و آزادی نظر و این ادوارده بدبخت و بردی زیر سواال پزشکی ..مـــرددددد ؟ Trenchcoat Icon8
بعـــد طرف مقابل میتونه یحوری نظر خودش رو راجع به چی دوست داره بگــــه امـــا این حق بهش داده نمیشه کــــه دخالت کنـــه و تعصبی رفتار کنـــه
حتی میتونــــه ناراحتیشو ابراز کنـــه از تصمیم اون و میتونـــه اگـــه خیلی درگیره باا قضیه دو سه تا فحش بده ( مهم : ولی تو دلش ) یا قهر کنه بره خونه باباش
امــــا متاسفانــه مثل ایران مـرد سالاری نیستش ... البتــــه نــه اینکـــه زناشون مشتی هستن نـــــه .مـــرداشون مـــرد نیستن.. نـــــه ..
و پرسیدی کـــه آیا ادوارد مـــرد بود ... راستش نمیدونم نمیخوامم بدونم ولی بیــــا مسئلـــه رو پزشکی نکنیم و منتظر قسمت بعدش بمــونیم Big GrinTongue

[b]حالا اینا رو بیخیال خدایی هیچکدوم این فیلمـــا به پای سریال خــاطرات میرسه ؟؟؟ من کــه میگم اینقدر جزئیات سریال با هیجان تره کــه من نـــدیدم تو این فیلمـــا .. سارا انگاری کـــه یجوری خون آشام تو همش هستش میدونی چی میگم این سریال خون إشام هاش یجورایی پیجیده تر زندگی میکنن و با معنی تر میمیرن و کلی فلسفه و درخت و مردنشون و
یه چیزه مهم کـــه تو سریال هست جــادوگراست .. کـــه واقعـــا سریال رو از داستان هــای مابقی فیلمــای ومپایری جدا کرده
و البتــــه خیلی جزئیات هــای دیگه مــنو به جالش میکشه جط.و.ر میشـــه واقعـــا یه حون آشام گرگینـــه شد و خلاصه ماه کامل و هزار تا سکـــه کــه دست به دست هم دادن تا سریال خاطرات پر طرفدارترین ومپایر دوستا باشـــه ...
بابای نینی ..[/b]
Heart
کتابش عالیه توصیه میکنم بخونید88
این فیلمو ندیدمA (8)A (8)A (8)
مر300000000000000000000عالی بود
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
لینک مرجع