سلام.
دوستان یک جمله خوبی که گفتین این بود:
نقل قول: وقتی شما با انقلابی حکومتی رو ساقط میکنی ضامن موجودیت شما روی این بنا گذاشته میشه که حکومت سابق کاملا سیاه و تاریک بوده مثل کاری که در انقلاب روسیه انجام شد و تا سال ها هر گونه شواهدی از خدمات حکومت عظیم تزار های سابق حذف و سانسور شد و در چنین شرایطی مطمئنا نگاه منصفانه به تاریخ غیر ممکن خواهد بود.
حکومت پهولی هم خدمات زیاد به ایران اجام داد اما نمیتونیم منکر این بشیم که اون جمعیت عظیم ملیونی انقلاب نکردند.
پهولی سرمایه های ملی رو خیلی خیلی به باد داد چنانکه میبینیم هنوز هم که هست باقی ماندگان پهلوی در اروپا بهترین زندگی ها و امکانات رو دارن و حساب های پرپول در بانک های معتبر.
در مورد زمان حال هم نمیشه صحبت کرد.
از بحث های تنش زا خود داری کنید.
با تشکر از حسن همکاری شما
سلام.
بار دیگر به پست اخر من در این تایپک دقت کنید...
(۱۸-۸-۱۳۸۹ ۰۳:۵۳ عصر)Great NIMA نوشته شده توسط: [ -> ]از بحث های تنش زا خود داری کنید.
با تشکر از حسن همکاری شما
2 کاربر متخلف که باعث ایجاد چنین بحث هایی شدن علی رغم اخطار های داده شده توسط دو مدیر انجمن (من و ashena ( به مدت یک روز بن شدند و در صورت تکرار شناسشون حذف خواهد شد.
از ادامه چنین بحث هایی که خطر
مسدودشدن انجمن رو داره به شدت
خود داری کنید.
نمیخوام این تایپک بسته بشه.پس ادامه پیدا نکنه
ممنونم نیما جان :pinkglassesf:
پست اول
اطلعاتم رو بالا برد :a (35):
تمامي پست ها از ايتدا تا انتهاي اين بحث پاك شد .. اول اينكه نميشه قانوني بوجود آورد كه لطفا به حكومت قبلي توهين نكنيد !! تاريخ ثبت شده هست و نميشه فقط به خاطر علائق شخصي , جلوي سخن را گرفت... در زمان حكومت پهلوي , صحبت از حكومت قاجاريه , حتي جرم بوده و حتي اجازه نميدادن كه جسد شاه قبلي در ايران دفن شود !! اگر قرار باشد كه به حق حرف بزنيم , پس بياييد برويم حق قاجارها را بگيريم و حتي قبل تر از بريم حق حكومت زنديه را بگيريم و همه اين حكومت ها هم الان حق دارن كه مدعي باشن!! ... پس چيزي كه ديگه نابود شده , نيازي به اين همه گفتگو نداره و فقط بايد به تاريخ ارجاع كرد
ضمنا اينكه من هر چي بالا تا پايين اين تايپك را خوندم , جاي نبود كه مربوط به مقايسه بين حكومت قبلي و فعلي باشه .. پس چرا بحث مقايسه پيش اومده بود ؟؟ بارها گفته شده كه فقط درباره موضوع تايپك گفتگو كنيد ... مقايسه كردن نياز به دانش بالا و رعايت شرايط داره و نبايد به صورت محاوره اي انجام بگيره ... لطفا قوانين را رعايت كنيد....يك روزنامه در دوره شاه , بر اساس قانون عمل ميكرد و بعد از انقلاب هم بر اساس قانون انقلاب عمل كرد ... انجمن هم دقيقا همين كار را ميكند , امروز اينجا قانون جاري كشور مد نظر هست.
درباره گفتگو هاي رد و بدل شده بين دوستان هم متاسف هستم ... اول اينكه از تهديد صحبت نكنيد و دوم اينكه فراموش نكنيد كه اين گفتگو ها تمام زندگي شما نيست و نبايد به خاطرش دعوا كنيد , نبايد به خاطر اين بحث ها بين خودتان و بقيه مرز بندي كنيد , فراموش نكنيد كه بحث سياسي يا برخي از نظرات شخصي , هر كدام مكان خودش را دارد و فقط شامل درصد كوچكي از زندگي ما هست...من هيچ وقت دوستان خودم رو با اين معيارها سنجش نميكنم.
بعد از پست من در اين زمينه نبايد هيچ پستي در انجمن داده بشه و اگر هم جايي مجدد پست داده شد , از دوستان ميخوهم كه گزارش بدهند و هرگز هم وارد بحث نشوند...تايپك 24 ساعت قفل ميشود , بقيه مشكلات هم فقط با پيغام خصوصي
===
در اوايل انقلاب , شهيد بهشتي يك شعار جديد را كه توسط مردم گفته ميشد , به امام خميني معرفي ميكند , اين شعار تا حدودي جنبه فحش ناموسي به افراد حكومت پادشاهي داشت .. امام خميني ناراحت ميشوند و تاكيد ميكنند كه به هيچ عنوان نبايد اين گونه شعارها مطرح شود و تاكيد ميكند كه مبادا حرفي زده شود كه باعث گناه خودمان باشه و گناه را عادي جلوه دهيم.
===
از درك شما دوستان عزيز و توجه به قوانين انجمن سپاسگذار هستم