انجمن جنرال , General

نسخه کامل: رمان دالان بهشت:
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
رمان دالان بهشت نوشته ی نازی صفوی است .این کتاب داستان دختری است به نام مهناز که که در نوجوانی به عقد پسری به نام محمد در می آید ولی بعدا به دلیل اشتباهاتی از او جدا می شود ولی انگار که سرنوشت چیز دیگری رو برای مهناز خواست.
[تصویر:  p-khorshid-285.jpg][/]
کتاب خیلی خوبی بو با توجه به نثر روونش و جذابیت داستان خیلی طرفدار پیدا کرد.. پیشنهاد میکنم بخونیدش خیلی قشنگه..
با سلام و خسته نباشید
من برای تحقیق دانشگاهم می خواهم کتاب دالان بهشت را تحلیل محتوا انجام بدهم نمی دانم از کجا شروع کنم یا چه سوالاتی باید بنوسم مثلا این کتاب تا حالا چند دفعه چاپ شده ؟ چرا مردم علا قمند این کتاب هستند .و غیره لطفا کمکم کنید
رمان دالان بهشت یکی از بهترین رمان هایی بود که خوندم
واقعا قشنگ بود مثل کتاب های بیخود مودب پور
نبود ادم جذب کتابش میشد تا کتاب
تموم نمیکردم اروم نمیشدم:pinkglassesf:
دوسش داشتم ولی اولای کتاب کلی از دست خنگ بازیای دختره عصبانی شدم موقع طلاق از دست محمد حرص خوردم ولی بعدش که دختره ادم شد خیلی خوشم اومد
اره منم از كتابش خوشم اومد فقط توصيفايي كه داشت خيلي زياد بود كه يه ذره حوصله سر بر ميشد مثلا يه بار 20صفحه زدم جلو و خوندم و كاملا فهميدم موضوع چي بوده ولي در كل واقعا ارزش خوندن دارهWink
این توضیحات اضافه که تو ذات ایرانیاس حالا چه تو کتاباشون چه فیلماشون اگه این کارو نکنن باید شک کرد که ایرانینBig Grin
(۶-۲-۱۳۹۰ ۱۱:۳۰ عصر)p.o.m نوشته شده توسط: [ -> ]اره منم از كتابش خوشم اومد فقط توصيفايي كه داشت خيلي زياد بود كه يه ذره حوصله سر بر ميشد مثلا يه بار 20صفحه زدم جلو و خوندم و كاملا فهميدم موضوع چي بوده ولي در كل واقعا ارزش خوندن دارهWink
منم همین طور....خیلی کشش میدن
بنطر من زیادی :_37_: مهناز خودشو باخته بود و از محمد بت ساخته بود .
نخیرم اگه یه مرد تو دنیا وجود داشته باشه اونم محمد من عاشق محمدم :a (35):
مهناز خیلی لوس بود:dodgy:
صفحه‌ها: 1 2 3 4
لینک مرجع