از نظر بازیاشون بنظرم دختره خیلی خوب بازی میکرد ولی کیم هیون جونگ خیلی سرد و یخ البته به نقشش میومد ولی دیگه زیاد از حد بودش . اصلا از بازیش خوشم نیومد . و از نظر موضوع فیلم هم ، خوب بنظر من یه کم عشقشون مسخره و بچگانه بود . البته حق هم داشتن چون بچه بودن . بعد من از این بدم میومد که دختره تمام زندگیش به پسره وابسته بود حتی رشته ای هم که انتخاب کرد به خاطر پسره انتخاب کرد ، در کل دختره از خودش هیچ هدفی نداشت ، هرکاری پسره میکرد اینم دنبالش میرف مثل کلاس تنیسه ، اصلا تا حالا راکت تنیس هم دستش نگرفته بود ولی بخاطر پسره رفتش ، حتی آخرشم یاد نگرفت که بازی کنه ، لااقل در حد متوسط ، در کل بالاخونه شو اجاره داده بود فقط به پسره ^_^ و با اینکه پسره اصلا تحویلش نمیگرفت و همش هم ضایش میکرد ولی بازم دختره میرفت سراعش اصلا از خودش غرور نداشت ، کلا شخصیت دختره خیلی داغون بود ، من از دخترای اینجوری خیلی بدم میاد . ولی من فقط برای تفریح سریال میبینم بعضی موقعها برام مهم نیست که موضوع چی باشه ^^ در کل ازش بدم نیومد ، تا آخرشم دیدم بعضی جاها هم باهاش خندیدم مخصوصا قسمتای جونگ گو رو خیلی دوست داشتم ، خیلی باحال بازی میکرد عاشق حرف زدنش بودم ^_^
كلا فيلم نامه خيلي ضعيف بود توي فيلم مثلا خيلي بك سونك جو باهوش بود ولي باهوش بودنش انقد ديده نشد
دختره هم كه اويزون بود و غرور نداشت اعصاب خرد كن بود
فيلم هيجان خاصي نداشت ادم منتظر يه اتفاق غير منتظره نبود
همينا يادم بود:dodgy:
من از همون اول زیادی یخ بودن پسره خورد تو ذوقم.دائم منتظر بودم یکم عوض بشه مهربونتر بشه اما انگار نه انگار.حالا تصور کنید یه پسر انقدر یخ اونوقت دختره انقدر دنبالش میرفت حرص ادمو در میاورد با النا جون موافقم دختره اصلا غرور نداشت ادم ازش بدش میومد.اینکه این پسر عاشق این دختر شد واقعا غیر منطقی و بچه گانه بود .کلا سریالش رو دوس نداشتم .
بچه ها در كل ميتونيم بگيم كه اونقدرا هم بد نبود...
البته بازي هيون متناسب با شخصيتش بود ولي زياده روي كرده بود...بديش اين بود كه اخرش هم عوض نشد در صورتيكه من فك ميكردم يه تغيير اساسي بكنه....
بازي دختره نسبت به بازي سريال دومش خوب بود قبول كنين...
ولي نقشش اره يه كم كه نه زيادي بي غرور و چسبنده بود بيد اون هم عوض ميشد...تا هيون بياد دنبالش ولي اينطور نشد
ولي به نظرتون ريتينگش يه ذره كم نبود؟؟؟بدبخت هيون گفته ديگه محاله سرياله دبيرستاني بازي كنه!!!!:smilie (68):
ريتينگش معلوم ميكرد هيون زياد طرفدار نداره ولي همه ما خوب ميدونيم چقدر طرفدار داره پس چرا اينطور شد؟؟؟:dodgy:
راستي بچه ها به تاپيك امتياز دادن به سريالاي كره اي بيان....:a (52):
النا جان وقتي تو بيشتر تاپيك ها دقت كردم نظراتمون يكي بوده خوشحالم!!!!:heart::a (35):
(۹-۱-۱۳۹۰ ۱۱:۰۴ عصر)Haiin نوشته شده توسط: [ -> ]بچه ها در كل ميتونيم بگيم كه اونقدرا هم بد نبود...
البته بازي هيون متناسب با شخصيتش بود ولي زياده روي كرده بود...بديش اين بود كه اخرش هم عوض نشد در صورتيكه من فك ميكردم يه تغيير اساسي بكنه....
بازي دختره نسبت به بازي سريال دومش خوب بود قبول كنين...
ولي نقشش اره يه كم كه نه زيادي بي غرور و چسبنده بود بيد اون هم عوض ميشد...تا هيون بياد دنبالش ولي اينطور نشد
ولي به نظرتون ريتينگش يه ذره كم نبود؟؟؟بدبخت هيون گفته ديگه محاله سرياله دبيرستاني بازي كنه!!!!:smilie (68):
ريتينگش معلوم ميكرد هيون زياد طرفدار نداره ولي همه ما خوب ميدونيم چقدر طرفدار داره پس چرا اينطور شد؟؟؟:dodgy:
به نظر من ریتینگش فقط مربوط به طرفدارای هیون بود نه فیلمه اگه اینطوری نگاه کنی می بینی تازه خوبم بوده من که به شخصه فقط به خاطر اون دیدمش
من هنوز سریالشو ندیدم ولی اینطور که دارم میبینم نباید اصلا ببینمش

تقریبا با همتون موافقم ....ولی یه چیز دیگه ی هم که بود ,اینه که خیلی هندیش کردن

یعنی چی ؟؟؟ازدواج تو این سن وسال؟؟؟ من اصلا فکرشم نمیکردم سریال اینجوری تموم بشه ...
اصلا خود قصه خیلی جا برا کار داشت ...خیلیهم خوب شروع شد ولی هرچی بیشتر جلو رفت, بیشتر و بیشتر ناامیدم کرد !!!
دبیرستان جالب تر از دانشگاه بود .......
این سریال فقط وفقط به درد این میخوره که بشینی یه دل سیر کیم هیون جونگ رو نگاه کنی و هی با خودت بگی :
خدایا این پسر چطور میتونه اینقدر خوشگل و خوشتیپ باشه !!!
راستی بچه ها متوجه شباهت اوهانی و شین چگیونگ شدید؟؟؟ البته یون اون هی خوشگلتره ولی نمیدونم چرا این دختر همش منو یاد شین چگیونگه روزگار شاهزاده می انداخت :heart::heart: