انجمن جنرال , General

نسخه کامل: زمان پخش سریالهای کی بی اس KBS
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
سلام به همه دوستای خوبم
که از طرفداران پروپا قرص سریالهای کره ای هستین.
از اونجاییکه جدیدا دانلود تو ایران به یه فاجعه تبدیل شده و نمی شه با خیال راحت سریالها و دانلود و تماشا کرد، از طرف دیگه هم زیرنویس های انگلیسی خیلی هاشون با کلی غلط گرامری هستند و منظور شخصیت ها رو نمی رسونند، من به این نتیجه رسیدم که یکی از بهترین راه ها دنبال کردن سریالها از شبکه کی بی اسه که فعلا تو ایران در دسترس هست.این تاپیک رو زدم تا اول از همه سریالهایی رو که پخش می شه معرفی کنیم .بعد هم زمان پخش اونها رو اینجا بگیم تا به راحتی بشه تماشاشون کرد.
سلام کسی میدونه سریال قتل وسریال جدید سوسانو چه روزی وچه ساعتی به وقت ایران از شبکه کابی اس ورد پخش میشه
:0041::0041::0041::0041::0041::0041::0041::0041::0041:
(۲۱-۱-۱۳۹۰ ۰۲:۱۸ صبح)king 2 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام کسی میدونه سریال قتل وسریال جدید سوسانو چه روزی وچه ساعتی به وقت ایران از شبکه کابی اس ورد پخش میشه
سریال قتل روز های دوشنبه و سه شنبه ساعت 5:30 به وقت ایران و سریال جدید سوسانو هم روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ساعت 5:30 به وقت ایران
:heart::a (52):
(۲۱-۱-۱۳۹۰ ۰۲:۴۰ صبح)انجل نوشته شده توسط: [ -> ]
(۲۱-۱-۱۳۹۰ ۰۲:۱۸ صبح)king 2 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام کسی میدونه سریال قتل وسریال جدید سوسانو چه روزی وچه ساعتی به وقت ایران از شبکه کابی اس ورد پخش میشه
سریال قتل روز های دوشنبه و سه شنبه ساعت 5:30 به وقت ایران و سریال جدید سوسانو هم روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ساعت 5:30 به وقت ایران

دستت درد نکنه یه دنیا ممنون :_37_::_41_::heart::a (52)::trenchcoat:
بچه ها میشه برنامه ها یدیگش هم بگید؟
oh my school
Music Bank
و برنامه های arrirang
pops in seul
show biz korea
شانسی نگاه می کنم ساعت دقیقشو نمی دونم مخصوصا oh my school خسلس دوسش دارم plz زودتر بگید
(۲۱-۱-۱۳۹۰ ۱۲:۲۳ عصر)SnowQueen نوشته شده توسط: [ -> ]بچه ها میشه برنامه ها یدیگش هم بگید؟
oh my school
Music Bank
و برنامه های arrirang
pops in seul
show biz korea
شانسی نگاه می کنم ساعت دقیقشو نمی دونم مخصوصا oh my school خسلس دوسش دارم plz زودتر بگید

از برنامه های آریرانگ
show biz korea دقیقا ساعت هشت وبیست دقیقه صبح به وقت ایران پخش می شه و
pops in seul دقیقا بعد از اون پخش می شه البته من بعد از ظهر ها هم می بینم که پخش می شه اما درست مثل خودت شانسی نگاه می کنم و ساعت دقیقش رو نمی دونم.
(۲۱-۱-۱۳۹۰ ۱۲:۲۳ عصر)SnowQueen نوشته شده توسط: [ -> ]بچه ها میشه برنامه ها یدیگش هم بگید؟
oh my school
Music Bank
و برنامه های arrirang
pops in seul
show biz korea

show biz korea از arrirang رو من بعد از ظهر هر روز ساعت 6:30 به وقت ایران می بینم و بعد از اون برنامه pops in seul رو پخش می کنه البته نه همیشه چون گاهی اوقات پخش نمی کنه

oh my school
Music Bank رو هم تا به حال شانسی دیدم حالا باز نگاه می کنم میگم:a (35):
(۲۱-۱-۱۳۹۰ ۰۲:۴۹ صبح)king 2 نوشته شده توسط: [ -> ]:heart::a (52):
(۲۱-۱-۱۳۹۰ ۰۲:۴۰ صبح)انجل نوشته شده توسط: [ -> ]

دستت درد نکنه یه دنیا ممنون :_37_::_41_::heart::a (52)::trenchcoat:
خواهش می کنم دوست عزیز
oh my school
Music Bank
و برنامه های arrirang
pops in seul
show biz korea

دوستم امروز صبح که من داشتم می اومدم داشت oh my school رو پخش می کرد.حالا محاسبه کن که سئول چهار ساعت ونیم از ما جلوتره و تو جدول زمان بندی کی بی اس زمان پخش این برنامه رو زده روزهای یکشنبه ساعت 13:20. سه شنبه هم به وقت سئول می شه 11:10 شب.
بچه ها برای فهمیدن ساعتها و روزهای همه ی برنامه های KBS World میتونید از این سایت استفاده کنید Big Grin
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
لینک مرجع