انجمن جنرال , General

نسخه کامل: عکس کاربران
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
خوب دوستان فکر کنم بیشترتون با این تاپیک اشنایی دارید در این تاپیک هم عکس های خودتون رو قرار میدید
مرداش بودوان بزارن Big Grin
البته تاکید کنم اینجا عکس یا هر چیزی که به عنوان مشخصات کاربر هست به میل خودش گذاشته میشود و مسئولیتش نیز بر عهده خود کاربر میباشد !...لطفا از ایجاد صفحات مکرر و پست به عنوان اینکه شما بزار و من نمیزارم و چرا کسی عکس نمیزاره و خلاصه هزار دلیل دیگه جدا خودداری کنید...چون پست شما بدون هیچ دلیلی پاک خواهد شد !
پس در شرایطی که واقعا لازم به ایجاد پست هست در این تایپک پست گذاشته و فعالیت کنید...
ممنون
Smile
علی جان اینجوری هم خیلی مشکل میشه باید یه تعارفی تیکه پاره کنیم بعد.
خوب مهی تو بزار بعد من پشت سرت قرار میدم
من فکر میکنم هیچ کس حاظر نیست عکس بگذاره وفقط تعارف میکنیم.... پس بهتره این تاپیک رو اگر مدیریت میخواد ببندیم..... Rolleyes
در مورده بسته شدنش باهاتون موافق نیستم نیازی نیست بسته بشه !!!
چون جنرال جان گفت پست غیره ندین من برای اولین بار در عمرم سکوت اختیار میکنم:sleepy:
خوب پس این پست چیه اگه سکوت کردینBig Grin
من میگم بهتره این تایپک قفل بشه...بعد اگر هم کسی خواست مثلا عکس بزاره { که بسیار بعید هست }Big Grin...من تایپک رو باز میکنم
:heart:
اگه اويي بود الان يه چندتايي عكس گذاشته بود
دوستان بهتره یه فکری در مورد این تاپیک بکنیم چون تا الان به جای گذاشتن عکس همش یه صفحه داریم تعارف میکنیم و هی پست میدیم که یا اول فلانی عکسشو بذاره یا یه پست دیگه میدیم میگیم کسی جرات گذاشتن عکسشو نداره و اگر این تاپیک قرار باشه اینجوری بشه پس باید همین جوری تعارفی باشه
حالا یکی بیاد عکسشو بذاره دیگه تا بقیه پشتش صف بکشن دیگه
صفحه‌ها: 1 2 3
لینک مرجع