| اطلاع رسانی |
|
| انجمن آشپزی مباحث مربوط به آشپزی و.. در موضوعات مختلف | |||
|
1 کاربر حاضر در موضوع: (0 عضو, و 1 مهمان). 1 مهمان |
|
کاکا در واقع یک نوع کیک تابه ای است و از شیرینی های سنتی گیلان می باشد
|
|
۲۷-۱۰-۱۳۸۸, ۰۹:۰۱ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-۱۰-۱۳۸۸ ۰۹:۰۳ عصر، توسط arvin.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
کاکا در واقع یک نوع کیک تابه ای است و از شیرینی های سنتی گیلان می باشد
مواد لازم : آرد گندم الک شده 1 پیمانه - کدو حلوایی پخته پوست گرفته و له شده 1 پیمانه - تخم مرغ 1 عدد - گلاب 1 تا 2 ق غذاخوری - شیر 1/4 پیمانه - دارچین و مغز هل کوبیده 1 از هر کدام قاشق چایخوری- نمک 1/8 ق چایخوری - شکر 1/2 پیمانه - پگین پودر 1 ق چایخوری سر پر
طرز تهیه : تخم مرغ + شکر+کدو+ گلاب + شیر + ادویه ها + پگین پودر و آرد + نمک را با هم مخلوط کرده خمیر را به مدت یک ساعت استراحت داده بعد با ملاقه از مواد باندازه دلخواه یا یک کف دست کنار هم در روغن ریخته درب تابه را گذاشته تا با حرارت ملایم تا کمی پف کرده و خوب مغز پخت شود. مثل کوکو روی دیگر اون رو هم سرخ کنید . در بعضی دستورها مایه کاکا را سفت تر بر می دارند و مثل کتلت توی دست شکل می دهند که من دوست ندارم به نظرم این جوری که گفتم خوشمزه تره. 2- می توانید کمی مغز گردو خرد شده توش بریزید که عالی میشه 3- می توانید از گل خشک محمدی استفاده کنید و گلاب نریزید به جای آن مقدار شیر رو اضافه تر کنید .4- در بعضی دستورها شیر نداره تجربه خودمه که با شیر لطیف تر میشه . 5- گاهی وقتا که شیر ندارم از ماست هم استفاده کردم خیلی خوب شده مثل همین کاکا که عکسش رو گذاشتم بجای شیر ماست ریختم .6 - زعفران هم طعم دلچسبی به اون میده خلاصه هر دفعه با یک طعم. اگر خواستید با ارد برنج تهیه کنید همین مواد با همین مقادیر بجای آرد گندم 1 پیمانه آرد برنج یا 1/2 آرد برنج 1/2 آرد گندم فقط مدت استراحت مایه کاکا بخاطر ور اومدن ارد برنج باید بیشتر بشه. من مایه کاکا رو شب درست می کنم میذارم توی یخچال صبح برای صبحانه سرخ می کنم . * و یک توصیه مهم اگر بعد از اضافه کردن آرد در انتها و هم زدن مایه دیدید که مایه شل هست می تونید باز هم کدو بهش اضافه کنید. غلظت مایه کاکا تقریبا شبیه مایه کوکو هست . نه شل و نه خیلی سفت . * توصیه بعدی کاکا را در هنگام سرخ کردن بحال خودش رها نکنید برید سراغ کار دیگه سرتون گرم بشه .چون بعد قیافه ادم توی آینه دیدنی میشه . * توصیه دیگر ، هر چه مدت استراحت مایه کاکا بیشتر باشه کیفیت آن بیشتر میشه. (بچه ها هر وقت موادشو گیر اوردین درست کنین خیلی خوشمزه یادتون نره واسه منم بذارینا چون من عاشقشم )
نوروز همگیتون مبارک باشه ایشالا |
|||
2 کاربر تشکر کرده از 'arvin' بدلیل این ارسالmaryam-63 (۸-۱۳-۱۳۸۹), ✿❀Å.F.Ḡ1❀✿ (۶-۷-۱۳۹۱) |
|
تبلیغات در انجمن جنرال
|
|
۷-۶-۱۳۹۱, ۰۸:۱۳ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: کاکا در واقع یک نوع کیک تابه ای است و از شیرینی های سنتی گیلان می باشد
![]() آیا میدانید دلیل اینکه شما الان با آرامش و امنیت کامل ، این متن رو میخونی
از جان گذشتگی هزاران شهید است ؟ این ابَر مردان را فراموش نکنیم . . . ![]() |
|||
|
|
| موضوعهای مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| هودئوک (شیرینی کره ای) | negahbaneshab | 0 | 225 |
۵-۱۱-۱۳۹۱ ۰۴:۱۸ عصر آخرین ارسال: negahbaneshab |
|
| شربت های سنتی مناسب برای روزهای گرم | ✿❀SħimÅ❀✿ | 0 | 187 |
۲۴-۳-۱۳۹۱ ۱۲:۴۴ عصر آخرین ارسال: ✿❀SħimÅ❀✿ |
|
| شیرینی شکوفه ای مخصوص بهار | nioosha 20 | 0 | 177 |
۲۰-۱-۱۳۹۱ ۰۴:۰۹ عصر آخرین ارسال: nioosha 20 |
|
| کباب برگ تابه ای | arvin | 0 | 289 |
۲-۳-۱۳۸۹ ۰۹:۵۴ عصر آخرین ارسال: arvin |
|

انتخاب برترین کاربر این ماه انجمن جنرال
مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
مشاهده آخرین ارسال این تاپیک
اعطای حداکثر رتبه به این موضوع

چون من عاشقشم

![[-]](images/MICB/collapse.gif)

![[تصویر: spam003.png]](http://up.generaleshop.com/uploads/spam003.png)
![[تصویر: shahid.jpg]](http://vareseadam.persiangig.com/shahid.jpg)
★طلبه شهید محمدمهدی نصیرایی★![[تصویر: %D8%AB%D9%88%D8%A7%D8%A8-%D9%88-%DA%AF%D...%D9%87.jpg]](http://hossein.kharazi.net/wp-content/uploads/2013/03/%D8%AB%D9%88%D8%A7%D8%A8-%D9%88-%DA%AF%D9%86%D8%A7%D9%87.jpg)