| اطلاع رسانی |
|
| XBOX360 | |||
|
1 کاربر حاضر در موضوع: (0 عضو, و 1 مهمان). 1 مهمان |
صفحهها (4):
|
اموزش + دانلود آخرین اپدیت Xbox 360 (داغ)
|
|
۴-۸-۱۳۹۰, ۰۳:۱۴ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۴-۸-۱۳۹۰ ۰۳:۲۲ عصر، توسط T . N . T.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() 3 روش جهت آپدیت و بروز رسانی كنسول بازی XBOX 360 وجود دارد که به ترتیب به توضیح آنها میپردازیم : * آپدیت و بروز رسانی از طریق Xbox LIVE * آپدیت و بروز رسانی از طریق USB Flash Drive * آپدیت و بروز رسانی از طریق CD یا DVD 1.آپدیت و بروز رسانی از طریق Xbox LIVE این روش بروز رسانی و آپدیت بهترین روش برای انجام این كار میباشد به شرطی که از اینترنت پر سرعت بهره مند باشید، در این روش مستقیما از طریق خود کنسول آخرین ورژن یا نسخه برنامه را دریافت خواهید كرد که جهت انجام این عمل میباست كنسول خود را به اینترنت متصل نمائید. * كنسول بازی Xbox 360 خود را به اینترنت متصل نمائید. * در كنسول به قسمت My xbox و سپس به System settings بروید. * Network Settings را انتخاب نمائید. * گزینه Wired Network را انتخاب کنید,اگر اینترنت بیسیم دارید گزینه Wireless Network را انتخاب نمائید. * گزینه Test Xbox Live Connection را انتخاب نمائید. * اگر آماده آپدیت یا بروز رسانی كنسول بازی Xbox 360 خود هستید بر روی گزینه Yes كلیك نمائید. 2.آپدیت از طریق فلاش یا USB Flash Drive اگر شما اكانت Xbox LIVE ندارید یا از اینترنت با سرعت پایین استفاده می كنید این گزینه برای شما مناست خواهد بود: * ابتدا باید بر روی لینک دانلود فایل آپدیت كنسول Xbox 360 خود در قسمت انتهایی صفحه به كلیك نمائید و آن را با نام “SystemUpdate9199.zip$” در جایی بر روی هارد كامپیوتر خود ذخیره نمائید. * محتویات فایل دانلود شده بالا را از حالت فشرده یا Zip شده بیرون بیاورد . * فایل از zip در آورده شده را بر روی فلاش خود كپی نمائید. * كنسول Xbox خود را خاموش نمائید ، USB Flash را به كنسول خود متصل نمائید و آن را روشن كنید. * بر روی گزینه Yes , Update now كلیك نمائید و كنسول بطور اتوماتیك بروز رسانی خواهد شد. 3.آپدیت از طریق CD یا DVD اگر شما به اینترنت پر سرعت و یا فلاش دسترسی ندارید میتوانید با انجام مراحل بالا و فقط بجای اینكه فایل دانلود شده را بر روی فلاش كپی كنید بر روی یك CD و یا DVD بصورت Data رایت كرده و CD یا DVD را داخل كنسول گذاشته و سپس آن را ریستارت نمائید ، پس از بالا آمدن كنسول بروی گزینه Yes كلیك نمائید و دستگاه بروز رسانی خواهد شد . توجه داشته باشید که فایل دانلود شده جهت آپدیت کنسول را بصورت Data بر روی سی دی یا دی وی دی رایت کنید. لینک دانلود رو توی صفحه ی بعد قرار میدم |
|||
7 کاربر تشکر کرده از 'T . N . T' بدلیل این ارسالarmanap (۱۰-۲۹-۱۳۹۰), giul (۳-۲۹-۱۳۹۱), ice.girl (۳-۲۴-۱۳۹۱), romina11 (۵-۵-۱۳۹۱), zimokh (۷-۴-۱۳۹۱), ZIO (۳-۲۶-۱۳۹۱), ❆❦❈ 金亨俊 ❈❦❆ (۱۰-۲۹-۱۳۹۱) |
|
تبلیغات در انجمن جنرال
|
|
۴-۸-۱۳۹۰, ۰۳:۲۵ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۵-۸-۱۳۹۰ ۰۲:۲۵ عصر، توسط T . N . T.)
ارسال: #2
|
|||
|
|||
![]() خب اینم لینکش برای فلش http://download.microsoft.com/download/0...604USB.zip اینم لینک با CD http://download.microsoft.com/download/0...3604CD.zip خودم امتحانش کردم 100 % کار میکنه |
|||
5 کاربر تشکر کرده از 'T . N . T' بدلیل این ارسالarmanap (۱۰-۲۹-۱۳۹۰), ice.girl (۳-۲۴-۱۳۹۱), Naiad (۱۲-۲۳-۱۳۹۰), soren1234 (۹-۱۷-۱۳۹۱), ZIO (۳-۲۶-۱۳۹۱) |
|
۵-۸-۱۳۹۰, ۰۱:۴۶ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
آقا من بازي pes2012 رو گزاشتم تو درايور بعد از اينكه گفت بايد آپديت بشه و بعد از رسيت كردن و اين حرفا يهو يه پيغام اومد كه آپديت رو نميتونه از روي ديسك بخونه و هرچي دوباره اون رو آوردم و بردم باز هم اثر نكرد
حالا هم كه به كلي هيچ كاري انجام نميده دستگاه من fat هست ميخوام بدونم الآن دارم اين رو دانلود ميكنم اگه نصب كنم مشكل به كل حل ميشه يا بايد كار ديگه هم بكنم آخه 5 تا بازي ديگه هم گرفتم (rage-nba-dark soule-trapical) كه بد جور موند رو دلم آيا درست ميشه؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
2 کاربر تشکر کرده از 'saeidrezay' بدلیل این ارسالarmanap (۱۰-۲۹-۱۳۹۰), امیرسینا69 (۷-۱۲-۱۳۹۱) |
|
۵-۸-۱۳۹۰, ۰۱:۵۳ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
RE: اموزش + دانلود آخرین اپدیت Xbox 360 (داغ)
من اینو واسه پسر خالم انجام دادم درست شد اما واسه خودم کار نکرد
الان دارم از یه لینک دیگه دانلود میکنم شاید اون کار کنه الان اون لینک رو میزارم |
|||
2 کاربر تشکر کرده از 'T . N . T' بدلیل این ارسالarmanap (۱۰-۲۹-۱۳۹۰), ZIO (۳-۲۶-۱۳۹۱) |
|
۵-۸-۱۳۹۰, ۰۲:۰۴ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
قربونت برم اصلا حوصله اينكه دستگاه رو بفرستم تعميرگاه رو ندارم
|
|||
1 کاربر تشکر کرده از 'saeidrezay' بدلیل این ارسالarmanap (۱۰-۲۹-۱۳۹۰) |
|
۵-۸-۱۳۹۰, ۰۲:۱۵ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
منم همین طور
![]() داستی اسم اپدیتش L2V2 هستش اما توی گوگل پیدا نمیشه |
|||
3 کاربر تشکر کرده از 'T . N . T' بدلیل این ارسالarmanap (۱۰-۲۹-۱۳۹۰), omidak1374 (۱۲-۵-۱۳۹۰), ZIO (۳-۲۶-۱۳۹۱) |
|
۵-۸-۱۳۹۰, ۰۲:۱۸ عصر
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
RE: اموزش + دانلود آخرین اپدیت Xbox 360 (داغ)
ببين داداش الآن نميشه با دستگاه هيچ كاري بكنم
چجوري ميتونم به حالت اول برش گردونم همين كه روشن ميكني تو صفحه آپديت گير كرده و ديسك ميخواد:N_aggressive (09): |
|||
2 کاربر تشکر کرده از 'saeidrezay' بدلیل این ارسالarmanap (۱۰-۲۹-۱۳۹۰), farhad mahmoodi (۸-۶-۱۳۹۱) |
|
تبلیغات در انجمن جنرال
|
|
۵-۸-۱۳۹۰, ۰۲:۲۳ عصر
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
ببین
برو اون لینکی رو که بهت دادم دان کن بعد بریز تو فلش بعدش ایکس باکست رو روشن کن حالا یه ارور میاد و yes رو بزن |
|||
2 کاربر تشکر کرده از 'T . N . T' بدلیل این ارسالarmanap (۱۰-۲۹-۱۳۹۰), ZIO (۳-۲۶-۱۳۹۱) |
|
۵-۸-۱۳۹۰, ۰۲:۳۶ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۵-۸-۱۳۹۰ ۰۲:۴۳ عصر، توسط saeidrezay.)
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
نميشه ديگه اصلا هيچ جا نميره يه كد نوشته گفته برين به فلان سايت
دسته رو هم نميشناسه البته بگم اين مربوط به آپديت شما نميشه همون اول كه pes2012 رو گذاشتم اون تر زد بهش |
|||
1 کاربر تشکر کرده از 'saeidrezay' بدلیل این ارسالarmanap (۱۰-۲۹-۱۳۹۰) |
|
۶-۸-۱۳۹۰, ۰۷:۱۵ عصر
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
خب ببین داداش
از طریق Xbox live اونو up date کن |
|||
|
|
صفحهها (4):
| موضوعهای مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| زیبا ترین بازی xbox 360 چیست | جوجو کوچولو | 2 | 279 |
۱۳-۱۰-۱۳۹۱ ۰۷:۱۷ عصر آخرین ارسال: ☺►$Zëµ◄☺ |
|
| دانلود بازی های Xbox360 | ALI KING | 91 | 10,148 |
۴-۵-۱۳۹۱ ۰۳:۵۹ عصر آخرین ارسال: I kill you |
|
| Xbox Live Arcade در نسل بعد | Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Butterfly Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ | 0 | 415 |
۱۰-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۲۹ عصر آخرین ارسال: Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Butterfly Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ |
|
| دانلود تورنت بازیهای XBOX360 | ALI KING | 22 | 2,838 |
۲۵-۱۰-۱۳۹۰ ۰۹:۱۸ صبح آخرین ارسال: Yummy dieu |
|

توجه : استایل پروفایل کاربری به زودی ریسیت میشود , لطفا در صورت لزوم , اقدام به ذخیره تنظیمات قبلی خود کنید.
مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
مشاهده آخرین ارسال این تاپیک
اعطای حداکثر رتبه به این موضوع

![[تصویر: xbox-360-logo.jpg]](http://www.eshooop.com/wp-content/uploads/2010/01/xbox-360-logo.jpg)

![[-]](images/MICB/collapse.gif)

![[تصویر: xbox-live-update1-1.jpg]](http://www.ripten.com/wp-content/uploads/2008/07/xbox-live-update1-1.jpg)