|
|
|
|
| آموزش زبان دراین قسمت آموزش زبان های مختلف قرار دارد و در تایپک های متنوع در مورد زبان ها گفتگو میشود. | |||
|
|
|
آموزش زبان کره ای (دستوری)
|
|
۳۰-۴-۱۳۸۹, ۰۷:۰۱ عصر
ارسال: #151
|
|||
|
|||
|
درسته شاید یه مطلبی باشه که شما بدونید . ولی خوب گفتم دیگه به زبون کره ای هست باید برم ته و توشو دربیارم .
|
|||
|
تبلیغات در انجمن جنرال
|
|
۳۰-۴-۱۳۸۹, ۰۷:۱۴ عصر
ارسال: #152
|
|||
|
|||
|
درسته
تمام خنده هایم را نذر کرده ام
تا تو همان باشی که صبح یکی از روزهای خدا عطر دستهایت ، دلتنگی ام را به باد می سپارد . . . |
|||
|
۶-۵-۱۳۸۹, ۰۵:۵۸ عصر
ارسال: #153
|
|||
|
|||
|
به نام یزدان سپهر آفرین
عصر بخیر دوستان. امیدوارم اوقات خوبی را سپری کرده باشید ![]() همانا که زبان کره ای فقط یاد گرفتن دو یا سه اصطلاح پرکاربرد نیست چون قواعد کره ای به صورتی هستند که برای اینکه بخواین این زبان را به خوبی مکالمه کنید نیازمند به یادگیری دستور زبان این زبان هستید,با یادگرفتن قواعد خواندن و معنی کردن برایتان آسان می شود, چون فیلم های کره ای زیاد میبینید حتما متوجه شده اید اونچیز هایی که در بیشتر سایت ها حتی سایت های خارجی یا سیدی های آموزشی یاد می دهند فقط صورتی از جملات کره ای هستند و در فیلم ها مخصوصا فیلم های که سنتی نیستند به صورت دیگری حرف میزنند بطوری که گاهی در شک می افتید که این چیزی که گفته چه قدر اشنا بود پس چرا اینطوری به کار برد مثلا این جمله ای که ممکنه بیشتر شما بلد باشین 그녀는 여자입니다 و میدانید که معنی این جمله هست او زن است. حالا در فلیم مکننه صورت های دیگری را بشنوید 그녀는 여자랍니다 یا 그녀는 여자야 و حتی 그녀는 여자예요, 그녀는 여자이다 و صورت های دیگه . خب این مثال ساده فقط یک مثال بسیار سده بود که شاید خیلی از شما ها بگین ما که این رو میدونستیم ولی این صرفا یک مثال بود و می خواستم نشان دهم که صحبت کردن کره ای فقط یادگیری چند کلمه نیست بلکه قواعد هم بسیار دخیلند....... امیدوارم تا اینجا همراهم بودید و درسهای قبلی های بخوبی مرور کرده اید. در پست های بعدی قواعد جدیدی را در اختیاتون قرار میدهم و مطمئنا بسیار برایتان مفید خواهد بود. با سپاس فراوان.
تا تو همان باشی که صبح یکی از روزهای خدا عطر دستهایت ، دلتنگی ام را به باد می سپارد . . . |
|||
|
۹-۵-۱۳۸۹, ۰۵:۱۱ عصر
ارسال: #154
|
|||
|
|||
|
به نام خداوند بخشنده ی مهربان
عصر خوش دوستان....خب من تمام قواعدی که از اولین روز باز شدن این تاپیک گذاشتم به طور خلاصه میذارم: * تمام مصدر های کره ای از ریشه ی فعل ساده + 다 ساخته میشن. مثل 가다 ,보다 * واژه ی 예 به معنی بله و 네 به معنی اره , 아니, 아니오 به معنی نه است * نشانه ی فاعل در کره ای 가/이 که 가 برای کلماتی که آخرین حروف آنها صدادار و 이 برای واژگانی با آخرین حروف صامت * نشانه های 는 /은 نیز نشانه های فاعلی هستند که 는 برای واژگانی با آخرین حروف مصوت و 은 برای واژگانی که آخرین حر آنها بی صدا باشد. * 가/이 حالت معرفه بودن 는 /은 حالت نکره بودن. *ساختار جملات کره ای مانند فارسی بر اساس فاعل+ مفعول +فعل هست * افعال به سه دسته ی ساده, گذشته و آینده تقسیم می شوند * تمام افعال در هر زمانی به دو دسته مودبانه و دوستانه تقسیم می شوند * فعل حال ساده : مودبانه : ریشه ی فعل+ ㅂ니다 دوستانه: ریشه ی فعل + 어/아 요 ریشه فعل +어/아 ریشه ی فعل + (ㄴ)다 * افعال گذشته: مودبانه : فعل حال ساده + ㅆ습니다 دوستانه: فعل حال ساده +ㅆ어요 فعل حال ساده+ ㅆ어 فعل حال ساده+ ㅆ다 *افعال آینده: مودبانه: ریشه ی فعل + ㄹ 거다 " این فعل 거다 به صورت 겁니다, 겠습니다 می آیند) دوستانه: ریشه ی فعل + ㄹ 게요 ریشه فعل +ㄹ 게 *اگر به آخر بعضی از ریشه ی فعل 게 اضافه بشه این حالت قیدی پیدا میکنه * "تا" در کره ای 까지 و " از " 부터 می گردد *مجبور بودن در کره ای ==> ریشه ی فعل +(이)야 하다 * ضمایر فاعلی در کره ای به صورت زیر هستند: من :나, 저 تو: 너,당신,그대 او 그,그녀,그분 ما 우리 شما 당신들, 그대 آنها : 그들 * معمولا ضمیر اول شخص و دوم شخص رو به کار نمی برند فقط برای تاکید میاد *کلمه ی نسبت برای اینکه مضاف را به مضاف الیه وصل کنیم از 의 استفاده می کنیم و قاعده اش خلاف فارسی مضاف الیه + 의 + مضافه *ضمیر ملکی در کره ای به صورت: ... من : 제,내 بقیه به روش قبل و با 의 ساخته میشه * موصوف و صفت : صفت +ㄴ + موصوف. * کلماتی که ㅂ مثل 아름답다 دارند برای بردن ان در زمان ها ㅂ تبدیل به 우 میشه و بعد در زمان های مختلف برده میشه * فعال هایی که ㄹ مثل 살다 دارند در حالت مودبانه ی افعال یا برای ساختن صفت و اضافه شدن 니 یا 시다 حرف ㄹ حذف میشه *برای امر کره ای از ریشه ی فعل+ 시다 و یا 부탁하다 استفاده میکنیم *اجازه دادن یا گذاشتن در کره ای : ریشه ی فعل + ㅂ시다 *حالت بچگانه یا بسیار خودمانه فعل گذاشتن یا اجازه دادن میشه ریشه ی فعل + 자 * باید در زبان کره ای ریشهه ی فعل + 려고 하다 هم می شود * نباید در کره ای ریشه ی فعل + 면 안되다 * زمانی که = ریشه ی فعل + ㄴ 때 یا ㄹ 때 *در کره ای مودبانه حرف زدن اهمیت زیادی داره بعضی فعل ها هم حالت مودبانه دارند مثل 있다 میشه 계다 یا 자다 میشه 주무시다 * پیوند " که " در زبان کره ای از ㄴ استفاده می کنند * ایکاش : 면 + 좋겠다 +ریشه ساده فعل * نشانه های تعجبی بعد فعل می آیند 군요 و 네요 هستند *تا به حال : فعل حال ساده + 본적이 있다 اگر دوستان دید که اینجا به صورت بسیار ساده گفته شده به خاطر اینکه فعل جهت یاد اوری درس های قبل هستش و برای یادگیری کامل باید به پست های قبل توجه کنید...... و البته این میتونه کمکی باشه که اگر در مورد قواعدی کمک میخواهید با خواند خلاصه ای از قواعد مطمئن باشید که کامل اون در پست های قبل است و بتوانید به راحتی دنبال مبحث مرود نظرتون بگردید چون تمام قواعد به ترتیب پست ها هستند . بسیار ممنونم
|||
|
۱۰-۵-۱۳۸۹, ۱۱:۳۶ صبح
ارسال: #155
|
|||
|
|||
|
رسمی
하늘이 아름답습니다 그리고 해가 밝게 비춥니다. 새들은 하늘에 날아가고있습니다, 그런데, 나를 꿈에 데리고 갑니다. 저는 날아갑니다, 그리고 기쁩니다.내게 칠절하기를 주기 때문에 하늘을 사랑합니다. دوستانه 하늘이 아름다운다고 해가 밝게 비춰, 새들은 하늘에 날아가고있는데 날 꿈에 데리고 간다. 저는 날아가고 기뻐요. 내게 칠절하기를 주기 때문에 하늘을 사랑해. 하늘이 아름다우 며 해가 밝게 비춘다, 새들은 하늘에 날아가있다, 그런데 꿈에 데리고 가니. 나는 날아가고 기쁜다.제게 칠절하기를 주기 때문에 하늘을 사랑한다. مودبانه 하늘이 아름다운다,그리고 해가 밝게 비추십니다, 새들은 하늘에 날아가고있는데 날 꿈에 모시고 가십니다. 저는 날아가고 기쁘십니다. 내게 칠절한것을 드리기 때문에 하늘을 사랑합니다. رسمی آسمان زیبا است. و خورشید به روشنی می درخشد. پرندگان در آسمان دارند پرواز کنان می روند(دارند پرواز می کنند), برای همین مرا به رویایی می برد. من پرواز می کنم, و خوشحال هستم. چون به من مهربان بودن را می دهد آسمان را دوست می دارم. دوستانه آسمان زیباست و خورشید به روشنی می درخشد, پرنده ها در اسمان درحالی که دارند پرواز می کنند مرابه رویایی می برند. من پرواز می کنم و خوشحالم. به من مهربان بودن را چون می دهد آسمان را دوست دارم. آسمان زیبا و خورشید به روشنی می درخشد. پرنده ها در آسمان دارند پرواز می کنند, برای همین مرا به رویایی می برند. من پرواز می کنم و خوشحالم. به من چون مهربان بودن را می دهد آسمان را دوست دارم. مودبانه آسمان زیباست, و خورشید به روشنی می درخشد. پرندگان درحالی که در اسمان پرواز کنان دارند می روند مرا به رویایی می برند , من پرواز کنانم و خوشحال می باشم. به من مهربان بودن را چون عرضه می دارد آسمان را عشق می ورزم(دوست می دارم) در این سه متن می توانید تفاوت حالت ها صحبت را دریابید . موفق باشید تمام خنده هایم را نذر کرده ام
|||
|
۱۰-۵-۱۳۸۹, ۱۲:۰۹ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-۵-۱۳۸۹ ۰۲:۱۹ عصر، توسط leyla.)
ارسال: #156
|
|||
|
|||
|
خیلی عالیه parvanak جون خیلی زحمت کشیدید.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
تبلیغات در انجمن جنرال
|
|
۱۲-۵-۱۳۸۹, ۰۵:۲۱ عصر
ارسال: #157
|
|||
|
|||
|
mishe begin shomaha chejuri korean language yad gereftin?
manam kheyli alaghe daram yad begiram lotfan komak konid |
|||
|
۱۲-۵-۱۳۸۹, ۰۵:۲۳ عصر
ارسال: #158
|
|||
|
|||
|
حتما برای همین این تاپیک رو زدیم
|||
|
۱۶-۵-۱۳۸۹, ۱۲:۵۲ صبح
ارسال: #159
|
|||
|
|||
|
سلام.من دو تا سوال دستوری دارم.اول اینکه من در کتاب basic koreanخواندم که در زبان کره ای ضمیر سوم شخص وجود ندارد اما در دیکشنری دیدم که برای ضمیر سوم شخص معادل اورده.بالاخره انها این ضمیر را دارند یا نه؟
دوم اینکه با توجه به اینکه در زبان کره نشانه جمع ندارند در جمله فرق بین مفرد و جمع را چگونه تشخیص میدهند؟ [زندگی را تو بساز نه به ان ساز که سازند و پذیری.زندگی یعنی جنگ تو بجنگ زندگی یعنی عشق تو به ان عشق بورز
|
|||
|
۱۹-۵-۱۳۸۹, ۰۱:۴۸ صبح
ارسال: #160
|
|||
|
|||
|
سلام.من دو تا سوال دستوری دارم.اول اینکه من در کتاب basic koreanخواندم که در زبان کره ای ضمیر سوم شخص وجود ندارد و بجای ان از یکسری کلمات مثل ان شخص استفاده میکنند اما در دیکشنری دیدم که برای ضمیر سوم شخص کلمه مشخصی اورده.بالاخره انها این ضمیر را دارند یا بجای ان از کلمات دیگری استفاده میکنند؟
دوم اینکه با توجه به اینکه در زبان کره نشانه جمع ندارند در جمله فرق بین مفرد و جمع را چگونه تشخیص میدهند؟ [زندگی را تو بساز نه به ان ساز که سازند و پذیری.زندگی یعنی جنگ تو بجنگ زندگی یعنی عشق تو به ان عشق بورز
|
|||
|
|
| موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| دانلود فیلم آموزش زبان کره ای در 60 قسمت | yasamann | 20 | 1,546 |
۳-۱۱-۱۳۹۰ ۰۵:۵۵ عصر آخرین ارسال: shaparak67 |
|
| به چه زبان هایی مسلط هستید؟ | Ehsan33 | 80 | 2,500 |
۱-۱۱-۱۳۹۰ ۱۰:۰۷ عصر آخرین ارسال: Lily2006 |
|
| آموزش كامل زبان ژاپني از ابتدا تا انتها | mjavidi75 | 4 | 98 |
۱-۱۱-۱۳۹۰ ۱۱:۵۳ صبح آخرین ارسال: tanta |
|
| آموزش زبان چينی (كامل) | ayda jungi | 20 | 108 |
۳۰-۱۰-۱۳۹۰ ۰۴:۳۱ عصر آخرین ارسال: ayda jungi |
|
| استثنائات زبان کره ای و ریشه یابی از زبان چینی و نکات جالب این زبان | PARVANAK | 15 | 1,237 |
۲۸-۱۰-۱۳۹۰ ۱۰:۲۸ صبح آخرین ارسال: آرزو A |
|
2 کاربر حاضر در تاپیک: (0 عضو, و 2 مهمان). 2 مهمان

مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
مشاهده آخرین ارسال این تاپیک
اعطای حداکثر رتبه به این موضوع

![[-]](images/MICB/collapse.gif)

.gif)