| اطلاع رسانی |
|
| موتورسیکلت | |||
|
1 کاربر حاضر در موضوع: (0 عضو, و 1 مهمان). 1 مهمان |
صفحهها (3):
|
راهنمای خريد موتور سيكلت
|
|
۳۱-۴-۱۳۸۹, ۱۰:۰۱ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
راهنمای خريد موتور سيكلت
براي خريد موتور سيكلت اين قسمت را بخوانيد
== مرحله اول : انتخاب كلاس و سبك موتور است . كه متاسفانه خيلي ها از اين موضوع غافل اند . شما بسته به نيازتان و انتظاراتتان از موتور سيكلت بايد سبك و حجم مورد نيازتان را انتخاب كنيد . من در زير رده بندي موتور را با توجه به موتور هايي كه در ايران وجود دارد و بيشتر از honda برايتان مي نويسم البته اگر كم و كاستي بود به بزرگي خودتان مي بخشيد و اگر سوالي هم داشتيد در اين تايپيك عنوان كنيد ، من حتما جواب مي دهم . رده بندي : sport bike يا موتور ريس . مانند : honda CBR 150 . kawasaki KR 150 KIPS & HI-KIPS road bike يا موتور خياباني . مانند : honda CDI 125 . honda CGL 125 . pulsar cruiser يا موتور مسافرتي . مانند : harley davidson . bajaj eliminator scooter يا موتور شهري . مانند : bahman 110 . honda wave 125 . vespa off road يا موتور كراس . مانند : KTM . honda XL 200 quad يا موتور 4 چرخ . مانند : honda TRX 200 |
|||
6 کاربر تشکر کرده از 'GENERAL' بدلیل این ارسالa$hk@n (۸-۲-۱۳۹۱), ARVEN (۵-۲۳-۱۳۸۹), ÅℑÐℑИ (۱-۱۴-۱۳۹۲), nasim-yagmur kizi (۱-۱۰-۱۳۹۰), sanam joon (۱-۲۷-۱۳۹۰), THE MAN (۷-۲۸-۱۳۹۱) |
|
تبلیغات در انجمن جنرال
|
|
۳۱-۴-۱۳۸۹, ۱۰:۰۲ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
راهنمای خريد موتور سيكلت
مرحله دوم : پس از انتخاب سبك موتور از جدول بالا ، بين موتور هاي موجود در ايران با توجه به مقدار هزينه اي كه مي خواهيد بكنيد و با توجه به مقدار حجم مورد نيازتان موتورتان را انتخاب مي كنيد . توجه داشته باشيد كه شما به غير از سبك و حجم موتور و هزينه ، بايد به مواردي نظيره : كارخانه سازنده و مرغوبيت موتور . سال ساخت و تكنولوژي ساخت .و ... توجه كافي داشته باشيد .
|
|||
5 کاربر تشکر کرده از 'GENERAL' بدلیل این ارسالa$hk@n (۸-۲-۱۳۹۱), ARVEN (۵-۲۳-۱۳۸۹), ÅℑÐℑИ (۱-۱۴-۱۳۹۲), sanam joon (۱-۲۷-۱۳۹۰), THE MAN (۷-۲۸-۱۳۹۱) |
|
۳۱-۴-۱۳۸۹, ۱۰:۰۲ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
راهنمای خريد موتور سيكلت
نكته : در مورد موتور هاي offroad يا موتور كراس ، به 2 دسته تريل و كراس تقسيم مي شوند .
تريل : موتور سيكلت شاسي بالا كه قابليت استفاده در خيابان و كوهستان را داراست . مانند : yamaha DT 125 . kawasaki KMX . GY . HYOSUNG . كراس : موتور سيكلت شاسي بالا كه مخصوص كوهستان و مناطق خاكي مي باشد . مانند : kawasaki KDX . yamaha YZ . |
|||
3 کاربر تشکر کرده از 'GENERAL' بدلیل این ارسالa$hk@n (۸-۲-۱۳۹۱), ARVEN (۵-۲۳-۱۳۸۹), ÅℑÐℑИ (۱-۱۴-۱۳۹۲) |
|
۱۷-۶-۱۳۸۹, ۰۹:۴۳ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
راهنمای خريد موتور سيكلت
سلام جناب سرهنگ جنرال.فرمانده ما.گفته هاتون درسته من قبل اينكه ماشين بخرم بدجور موتور باز بودم هستم.از بچه هاي اينجا هركي خواست درمورد سرويس تعميرات نگهداري موتورش راهنماييش مي كنم والبته موتوراي خيابانيوهمون هونداي 125 خودمون.:_37_:
|
|||
1 کاربر تشکر کرده از 'reza_yusyus' بدلیل این ارسالÅℑÐℑИ (۱-۱۴-۱۳۹۲) |
|
۹-۷-۱۳۸۹, ۱۲:۰۱ صبح
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
راهنمای خريد موتور سيكلت
سلام جناب جنرال اطلاعات خوبی دادید اما راجع موتورای 70 cc حرفی نزدید ...!!! لطفا راهنماییم کنید میخوام یه موتور 70 cc بخرم منتها اطلاعات کافی ندارم با تشکر از لطفتون
|
|||
2 کاربر تشکر کرده از 'نیما ماکان' بدلیل این ارسالÅℑÐℑИ (۱-۱۴-۱۳۹۲), noral (۴-۲۳-۱۳۹۱) |
|
۵-۸-۱۳۸۹, ۰۲:۲۵ صبح
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
راهنمای خريد موتور سيكلت
سلام آقا نيما.به نظر من نخري بهتره چون اوالا وسايلش پيدا نميشه اگرم باشه كه فراوون هست بدلشه مطمئن باش.به نظر من يه هنداي 125بخر هم كم مصرفه هم شتاب خوبي داره هم خوش تيپا باكلاس هم هست.فقط نري ازين ماركاي الكي بخريا من ديروز تو نمايشگاه يه موتور صفر 150سي سي طرح هندا ديدم يه چيزاي اضافي داره جالب اينه اسمش ميلاد بود(ميلاد150 سي سي)معلوم نيست از كجا اومده.يه كوير يا آميكو اگه پيدا كردي.رايكا.سرير.هنداي اصل سي دي آي.يا هنداي سي جي هاي قديم.اينا خوبن شهاب.شباب.الگانس.تلاش.فقطو فقط 125 بخر.چون استاندارده.باشه؟قربونت:a (35):
|
|||
|
۲۹-۱۰-۱۳۸۹, ۰۲:۰۶ صبح
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
راهنمای خريد موتور سيكلت
با سلام خدمت GENERAL عزیز.
یک موتور ساوین 125cc دارم می خوام که عوضش کنم. برای کوه وجاده های کوهستانی می خوام که همون(off road) میشه. بودجه من با فروش موتور 125ccحدودا یک میلیون تومنه. میخوام یک مدل شکاری( 150cc)که قیمتش همین دوروبراست به هم معرفی کنی. آیا ارزش این وداره که بخرم>بدرد کوه میخوره>برای دو ترک چطوریه>استقامتش بالاست>برای فاصله های دور به درد بخور هست. |
|||
1 کاربر تشکر کرده از 'saman18' بدلیل این ارسالÅℑÐℑИ (۱-۱۴-۱۳۹۲) |
|
تبلیغات در انجمن جنرال
|
|
۳۱-۲-۱۳۹۰, ۰۱:۵۹ صبح
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
راهنمای خريد موتور سيكلت
سوزوکی خوبه.یکی از همکارام داره فقط مدلشو نمی دونم فقط می دونم 250سی سی هم خیابونیه هم مسافرتیه هم تو پیست تاحالا دیدم کم نیاورده.فقط یکم قیمتش بالاسس3تومن.
|
|||
|
۱۹-۵-۱۳۹۰, ۰۱:۴۲ عصر
ارسال: #9
|
|||
|
|||
RE: راهنمای خريد موتور سيكلت
(۳۱-۴-۱۳۸۹ ۱۰:۰۲ عصر)GENERAL نوشته شده توسط: نكته : در مورد موتور هاي offroad يا موتور كراس ، به 2 دسته تريل و كراس تقسيم مي شوند . خیلی ببخشیدا ببخشیدا چرا اطلاعات اشتباه میدی؟؟؟ ![]() کجای kdx به کراس میخوره؟ اونی که میخواستی بگی kx یا kxf بود دیگه؟؟؟:icon8: راستی یه crf 450r دارم مدل 2010 در حد صفر خودمم صفر خریدمش 8500000 میگمش اگه کسی خواست بگه.انژکتور گازخور واقعا وحشتناکی داره. |
|||
1 کاربر تشکر کرده از 'super cross' بدلیل این ارسالÅℑÐℑИ (۱-۱۴-۱۳۹۲) |
|
۹-۸-۱۳۹۰, ۰۷:۳۵ عصر
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
راهنمای خريد موتور سيكلت
یه موتور 70 سی سی میخواستم برای برادرم مینی باشه خیلی بهتره
|
|||
1 کاربر تشکر کرده از 'armin lavari' بدلیل این ارسالÅℑÐℑИ (۱-۱۴-۱۳۹۲) |
|
|
صفحهها (3):
| موضوعهای مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| ☀ اطلاعیه و قوانین انجمن اتومبیل و موتور ☀ | ÅℑÐℑИ | 0 | 107 |
۵-۱-۱۳۹۲ ۰۷:۳۷ عصر آخرین ارسال: ÅℑÐℑИ |
|
| هیوسانگ ۲۵۰ از جهانرو تا کویر موتور | ÅℑÐℑИ | 4 | 475 |
۱۳-۸-۱۳۹۱ ۱۰:۲۹ عصر آخرین ارسال: ÅℑÐℑИ |
|
| مکان های مناسب برای موتور سواری | ÅℑÐℑИ | 3 | 240 |
۱۳-۸-۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ عصر آخرین ارسال: ÅℑÐℑИ |
|
| موتور سیکلت وسیله ای مناسبی برای خانواده هست یا نه | ایراهیم | 0 | 213 |
۶-۸-۱۳۹۱ ۰۷:۲۲ عصر آخرین ارسال: ایراهیم |
|

توجه : استایل پروفایل کاربری به زودی ریسیت میشود , لطفا در صورت لزوم , اقدام به ذخیره تنظیمات قبلی خود کنید.
مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
مشاهده آخرین ارسال این تاپیک
اعطای حداکثر رتبه به این موضوع

![[تصویر: GGG.png]](http://up.generaleshop.com/uploads/GGG.png)
![[تصویر: spam008.png]](http://up.generaleshop.com/uploads/spam008.png)

![[-]](images/MICB/collapse.gif)