| اطلاع رسانی |
|
| دانلود رمان | |||
|
1 کاربر حاضر در موضوع: (0 عضو, و 1 مهمان). 1 مهمان |
|
رمان زيباي زندگي غير مشترك
|
|
۹-۲-۱۳۹۱, ۰۳:۳۷ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
~JYJ Persian Family~ بخش ترجمه جنرال قوانين سايت بیایید اسپم ندهیم ! شهرک جنرالی ! ❤ انجمن جنرال مانند خانه ي شماست . بياييد با سخنان بيهوده و عبث آلوده اش نكنيم . ❤ |
|||
7 کاربر تشکر کرده از 'mahsany' بدلیل این ارسال**Sunlight** (۶-۱۱-۱۳۹۱), Adele (۴-۵-۱۳۹۱), AFN (۴-۵-۱۳۹۱), mamalisooti (۶-۲۴-۱۳۹۱), neenaa (۲-۹-۱۳۹۱), SEDIGH.ALN (۷-۲۳-۱۳۹۱), الناز وعشق گیون سوک. (۲-۱۰-۱۳۹۱) |
|
تبلیغات در انجمن جنرال
|
|
۹-۲-۱۳۹۱, ۰۳:۴۰ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
خلاصه
میرهوشنگ وارسته بزرگ خاندان وارسته پس از مرگش شوک بزرگی و به دو پسرش که بیست ساله ازگاره با هم اختلاف دارن و قهرن وارد میکنه... اون در وصیت نامه اش نوشته که ونداد و بلوط با هم ازدواج کنند تا به یمن این پیوند مبارک و اسمانی اختلافات کهنه دور ریخته بشه و کینه ها پاک بشن ... وصلت صورت میگیره... اما ... !!! قسمتهاي اول كتاب صدای همهمه که جلوی خانه باغ اقا بزرگ به گوش می رسید باعث شد گام ها سریعتر به دنبال هم روان شوند. با تعجب نگاهش را میان پرده های سیاهی که روی دیوار اویخته شده بودند می گرداند. در باورش هم نمی گنجید پدر بزرگ داشته باشد... ؟! بد تر از همه اینکه در طی بیست و چهار ساعت فهمیده بود پدر بزرگ داشته است اما اینک او مرده است. نفسش را فوت کرد. با نگاه به برادرش برنا که ارام اشک می ریخت وچهره ی خیس مادر و چهره ی مغموم پدر سعی داشت بفهمد چقدر واقعی است که یک پدر بزرگ داشتن ... پدر بزرگی که حالا مرده است... و حالا که نیست باید باورش کند که هست یا لا اقل بود. برنا چنان میگریست که انگار او این مرد را می شناخت. اهسته زیرگوشش پرسید: تو میدونستی؟ برنا اشکهایش را پاک کرد وگفت : اره... تو یادت نیست.... خیلی کوچیک بودی که ما از تهران رفتیم... ~JYJ Persian Family~ بخش ترجمه جنرال قوانين سايت بیایید اسپم ندهیم ! شهرک جنرالی ! ❤ انجمن جنرال مانند خانه ي شماست . بياييد با سخنان بيهوده و عبث آلوده اش نكنيم . ❤ |
|||
8 کاربر تشکر کرده از 'mahsany' بدلیل این ارسال**Sunlight** (۴-۲۶-۱۳۹۱), AFN (۴-۵-۱۳۹۱), mamalisooti (۶-۲۴-۱۳۹۱), maryam72 (۶-۱۸-۱۳۹۱), neenaa (۲-۹-۱۳۹۱), SEDIGH.ALN (۷-۲۳-۱۳۹۱), zohrehh (۳-۵-۱۳۹۱), الناز وعشق گیون سوک. (۲-۱۰-۱۳۹۱) |
|
۵-۴-۱۳۹۱, ۰۳:۰۴ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
واااااااااي من عاشق ونداد شدم .
من هر چي گشتم معني اسمشو پيدا نكردم شما ميدونين عيني چي ؟!!!!!!!!!!!!!!!! فك كنم ريشش برگرده به ونديداد = يكي از بخش هاي اوستا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
1 کاربر تشکر کرده از 'candy 444' بدلیل این ارسالmamalisooti (۶-۲۴-۱۳۹۱) |
|
۵-۴-۱۳۹۱, ۰۹:۳۹ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
ونداد به معني بشارت دهنده پيروزيه .معني اين لغتها رو راحت ميتوني توي لغت نامه ي دهخدا به صورت آن لاين پيدا كني .
خوشحالم كه از كتابش خوشت اومده .
~JYJ Persian Family~ بخش ترجمه جنرال قوانين سايت بیایید اسپم ندهیم ! شهرک جنرالی ! ❤ انجمن جنرال مانند خانه ي شماست . بياييد با سخنان بيهوده و عبث آلوده اش نكنيم . ❤ |
|||
3 کاربر تشکر کرده از 'mahsany' بدلیل این ارسال**Sunlight** (۴-۲۶-۱۳۹۱), AFN (۴-۵-۱۳۹۱), mamalisooti (۶-۲۴-۱۳۹۱) |
|
۲۶-۴-۱۳۹۱, ۰۲:۲۱ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
من این کتابو چند ماه پیش خوندم.
شبیه همخونه بود ولی خیلی قشنگه. |
|||
1 کاربر تشکر کرده از '**Sunlight**' بدلیل این ارسالmamalisooti (۶-۲۴-۱۳۹۱) |
|
۲۹-۴-۱۳۹۱, ۰۹:۲۶ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
منم همخونه رو خوندم به اون قشنگی هست /؟
پدرم گفته است :
قدر ادمی به عمق زخم های اوست ,پس زخمهایت را گرامی دار .زخم های کوچک را نوشدارویی اندک بس است,تو اما در پی زخمی بزرگ باش که نوشدارویی شگفت بخواهد ;و هیچ نوشدارویی شگفت تر از عشق نیست ونوشداروی عشق تنها در دست اوست . او که نامش خداوند است .... پدرم گفته بود که عشق شریف است و شگفت انگیز و معجزه گر اما نگفته بود که عشق چقدر نمکین است و نگفته بود او که نوشدارو دارد ..دستهایش این همه از نمک عشق پر است و نگفته بود که او هر که را دوست تر دارد ...بر زخمش از نمک عشق بیشتر می پاشد.. ........ من هشتمین آن هفت نفرم ....عرفان نظر اهاری |
|||
1 کاربر تشکر کرده از '@katayoun' بدلیل این ارسالmamalisooti (۶-۲۴-۱۳۹۱) |
|
۱۱-۶-۱۳۹۱, ۰۲:۲۷ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-۶-۱۳۹۱ ۰۲:۳۳ عصر، توسط **Sunlight**.)
ارسال: #7
|
|||
|
|||
| RE: رمان زيباي زندگي غير مشترك | |||
1 کاربر تشکر کرده از '**Sunlight**' بدلیل این ارسالmamalisooti (۶-۲۴-۱۳۹۱) |
|
تبلیغات در انجمن جنرال
|
|
۱۱-۶-۱۳۹۱, ۰۳:۵۰ عصر
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
من خوندمش خیلی قشنگه ....!!
پیشنهاد میکنم شما هم بخونیــــــــــــــد
|
|||
1 کاربر تشکر کرده از 'αтooѕα' بدلیل این ارسالmamalisooti (۶-۲۴-۱۳۹۱) |
|
۱۱-۶-۱۳۹۱, ۰۵:۵۱ عصر
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
من رمانای همخونه و همسایه منو ترجیح میدادم.... ولی اینم ارزش خوندنو داره
![]() |
|||
2 کاربر تشکر کرده از 'راپونزل' بدلیل این ارسال**Sunlight** (۶-۱۲-۱۳۹۱), mamalisooti (۶-۲۴-۱۳۹۱) |
|
۱۷-۶-۱۳۹۱, ۰۲:۴۹ عصر
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بچه ها این رمان بصورت کتاب هم در بازار موجوده ؟
پدرم گفته است :
قدر ادمی به عمق زخم های اوست ,پس زخمهایت را گرامی دار .زخم های کوچک را نوشدارویی اندک بس است,تو اما در پی زخمی بزرگ باش که نوشدارویی شگفت بخواهد ;و هیچ نوشدارویی شگفت تر از عشق نیست ونوشداروی عشق تنها در دست اوست . او که نامش خداوند است .... پدرم گفته بود که عشق شریف است و شگفت انگیز و معجزه گر اما نگفته بود که عشق چقدر نمکین است و نگفته بود او که نوشدارو دارد ..دستهایش این همه از نمک عشق پر است و نگفته بود که او هر که را دوست تر دارد ...بر زخمش از نمک عشق بیشتر می پاشد.. ........ من هشتمین آن هفت نفرم ....عرفان نظر اهاری |
|||
1 کاربر تشکر کرده از '@katayoun' بدلیل این ارسالmamalisooti (۶-۲۴-۱۳۹۱) |
|
|
| موضوعهای مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| دانلود رمان ایرانی و عاشقانه ابریشم و عشق | ✩دخـــمل اخمو✩ | 2 | 163 |
امروز ۰۴:۱۵ صبح آخرین ارسال: setareye shargh |
|
| دانلود رمان چیزهایی هم هست | lady asal | 7 | 146 |
امروز ۰۲:۵۰ صبح آخرین ارسال: ×::×DoNyA×::× |
|
| دانلود رمان مهر و مهتاب | Love keeper | 0 | 20 |
۲۸-۳-۱۳۹۲ ۱۱:۱۲ عصر آخرین ارسال: Love keeper |
|
| دانلود رمان روزهای تلخ و شیرین | Love keeper | 0 | 20 |
۲۸-۳-۱۳۹۲ ۱۱:۱۱ عصر آخرین ارسال: Love keeper |
|

انتخاب برترین کاربر این ماه انجمن جنرال
مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
مشاهده آخرین ارسال این تاپیک
اعطای حداکثر رتبه به این موضوع

![[تصویر: 82437735209000451394.gif]](http://myup.ir/images/82437735209000451394.gif)
![[تصویر: 81162015538489531696.jpg]](http://myup.ir/images/81162015538489531696.jpg)

![[-]](images/MICB/collapse.gif)

.gif)

.gif)