| اطلاع رسانی |
|
| کلیپ تصویری موبایل تالار دانلود انواع كليپ تصویری موبایل | |||
|
1 کاربر حاضر در موضوع: (0 عضو, و 1 مهمان). 1 مهمان |
|
دانلود آهنگ جدید و بسیار زیبای مجید یحیایی به نام بی خوابی
|
|
۹-۱۲-۱۳۸۹, ۰۵:۵۰ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() بر روی دانلود کلیک راست کرده و بعد گزینه save target as یا save link as را بزنید دانلود از لینک مستقیم فرمت : Mp3 / کیفیت : 320Kbps Bi Khabi فرمت : Mp3 / کیفیت : 128Kbps Bi Khabi فرمت : Ogg / کیفیت : 56Kbps Bi Khabi
آموخته ام که پول شخصیت نمی خرد آموخته ام که زندگی دشوار است، اما من از او سخت ترم آموخته ام که چشم پوشی از حقایق، آنها را تغییر نمی دهد آموخته ام که هیچ کس کامل نیست همانگونه که من کامل نیستم آموخته ام که تنها گذشت می تواند به دوستی عمق و معنا ببخشد آموخته ام که تنها با بخشیدن دیگران می توانم به آرامش روحی برسم . آموخته ام که تنها اتفاقات کوچک روزانه است که زندگی را تماشایی می کند |
|||
2 کاربر تشکر کرده از 'bl@ck devil' بدلیل این ارسالminajoon1372 (۳-۱-۱۳۹۲), ✘☠جـــــــــــنرال☠✘ (۱۲-۲۴-۱۳۹۰) |
|
تبلیغات در انجمن جنرال
|
|
۲۶-۱۲-۱۳۸۹, ۰۸:۱۱ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
ممنون
سلام:_37_:
خوبین؟:heart::_41_: میشه به منم اعتبار بدین :heart:Where other men blindly follow the truth, remember... Nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember... Everything is permitted. We work in the dark to serve the Light. We are Assassins. Nothing is true, everything is permitted |
|||
|
۲۷-۸-۱۳۹۰, ۰۶:۲۰ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
وبلاک خیلی زیبایی دارید از وبلاک شما راضی هستم
|
|||
|
۱۳-۹-۱۳۹۰, ۰۹:۴۴ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
لینکش باز نشد
|
|||
|
۲۵-۱۰-۱۳۹۰, ۱۰:۵۶ صبح
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
خوب بود مرسسسی:heart:
وقتی متوجه نیاز خودبه بخشیده شدن میشوم،تمایل دارم ببخشش بیشتری ازخودنشان دهم.حداقل میدانم دیگرازروی قصدزندگی رابرای کسی عذاب اور نمیکنم
|
|||
1 کاربر تشکر کرده از 'Yummy dieu' بدلیل این ارسال✘☠جـــــــــــنرال☠✘ (۱۲-۲۴-۱۳۹۰) |
|
۲۲-۱۲-۱۳۹۰, ۰۶:۳۷ صبح
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
واقعازیبابودن اگه اضافه کردی بگو.
![]() میبوسمت میگی خداحافظ این قصه از اینجا شروع میشه من بغض کردم تو چشمات خیسه دست دوتامون داره رو میشه تو سمت رویای خودت میری میری و من چشمامو میبندم ما خواستیم از هم جدا باشیم پس من چرا با گریه میخندم میبینمت میری ولی میری نمیبینی میبوسمت از من ولی دستاتو میگیری تو فکر میکردی بدون من دلشوره از دنیای ما میره اینجا یکی همدرد من میشه اینجا یکی دستاتو میگیره گفتی که میتونی بری اما بغض تو دستاتو برام رو کرد ما هر دو از رفتن پشیمونیم جون دوتامون زود تر برگرد جون دوتامــــون ... |
|||
2 کاربر تشکر کرده از 'RIMASS' بدلیل این ارسالنیستی (۱-۳۰-۱۳۹۱), ✘☠جـــــــــــنرال☠✘ (۱۲-۲۴-۱۳۹۰) |
|
|
| موضوعهای مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| دانلود کامل و رایگان انیمیشن سریالی حیات وحش (انقراض) با کیفیت بالا | Adele | 6 | 130 |
۲۱-۲-۱۳۹۲ ۱۱:۰۵ عصر آخرین ارسال: سیم سیم |
|
| دانلود آهنگ جدید و فوق العاده زیبای احسان پایه به نام درس عاشقی | bl@ck devil | 20 | 16,293 |
۲۹-۴-۱۳۹۱ ۰۹:۱۸ صبح آخرین ارسال: PaRiSaN |
|
| دانلود آهنگ جدید | bl@ck devil | 15 | 2,229 |
۳۱-۳-۱۳۹۱ ۰۲:۲۳ عصر آخرین ارسال: ✿❀Å.F.Ḡ1❀✿ |
|
| دانلود کلبپ خنده دار؟؟ | Artyom | 26 | 2,920 |
۱۰-۳-۱۳۹۱ ۰۷:۴۶ عصر آخرین ارسال: ✘☠جـــــــــــنرال☠✘ |
|

انتخاب برترین کاربر این ماه انجمن جنرال
مشاهده نسخه قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
مشاهده آخرین ارسال این تاپیک
اعطای حداکثر رتبه به این موضوع

![[تصویر: 12969600461.jpg]](http://www.yasiupload.com/uploads/1389/11/12969600461.jpg)

![[-]](images/MICB/collapse.gif)

:heart:

![[تصویر: wp6o91syczzuazqqt78.gif]](http://up.vatandownload.com/images/wp6o91syczzuazqqt78.gif)

![[تصویر: 28vr2qf.jpg]](http://i37.tinypic.com/28vr2qf.jpg)